Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete renovatie van een jaren '30 woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete renovatie van een jaren '30 woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete renovatie van een jaren '30 woning

Complete woning renovatie

Ik hoop binnenkort eigenaar te zijn van een woning, waar een grote renovatie aan plaats zou moeten vinden. Het gaat over drie woonlagen. Op de begane grond komen twee studio's met eigen douche, toilet en keuken. Hier voor zal ook een deel uitgebouwd moeten worden (circa 3,5 meter) en een tuinhuis verwijderd. Verder moeten er op elke etage badkamers worden gebouwd en verplaatst. Boeidelen vervangen, ramen vervangen voor dubbel glas en vier keukens worden aangelegd. Een trap wordt weggehaald en op een andere plek gezet en er moet iets gedaan worden aan de krakende vloeren. Ik heb een volledige lijst met zaken die aangepakt moeten worden, die stuur ik graag toe.

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Complete verbouw bovenwoning van een huis uit 1910 met een plat dak. Deze boven woning moet volledig gestript worden en weer opnieuw opgebouwd. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Er moet onder andere geïsoleerd worden, leidingen vervangen etcetera.

Renovatie tussenwoning

Ik dacht dat ik de verbouwing zelf wel kon doen maar dat valt toch tegen. Er moet nog veel gedaan worden: - vernieuwen badkamer (155 bij 280 cm) - plaatsen tussenmuren (287 bij 275 cm) - op maat gemaakte hoogslaper (287 bij 130 cm) - isoleren schuin dak en plafonds (480 bij 250 cm) - vernieuwen van elektra. Belangrijkste op heel korte termijn: - badkamer - plaatsen tussenwanden - dichtmaken plafonds. Voor meer informatie over wat er gedaan moet worden kan de vakman contact met mij opnemen. Het gaat namelijk om een complete verbouwing.

Complete modernisering vrijstaand woonhuis

Woonhuis compleet renoveren , isoleren en van binnen nieuwe indeling, nieuwe badkamer, wc, afwerking binnen in na renovatie de muren stucen. Zou ik een ruwe schatting van de kosten kunnen krijgen? CV is wel al aanwezig.

Complete renovatie van een woning

Ik heb Intresse in deze woning en ben benieuwd wat een totale renovatie zal kosten exclusief badkamer en toilet inclusief uitbouw van ongeveer 7 meter heeft u een grove schatting voor mij ?

Complete jaren '30 woning renoveren.

Renovatie van een jaren ´30 woning. Dus inclusief nieuwe elektra, leidingen, stucen, vloerverwarming en een uitbouw van 4 x 6 meter.

Woning uitbouwen en renoveren

Complete renovatie inclusief keuken, badkamer en uitbouw.

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Complete zolderrenovatie

Betreft complete renovatie van zolder (ongeveer 6 x 8 meter). Dakramen (2) op voorzolder dienen vervangen te worden. Op zolderkamer dient dakkapel te komen. Vervolgens dient de zolder volledig gerenoveerd en geïsoleerd te worden. Stucen, CV, elektra. Op zoek naar goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Renovatie weerkzaamheden

In mijn jaren '30 woning heb ik verwarmingsbuizen lopen die ik graag weggewerkt wil hebben. Beneden wil ik vloerverwarming, de vloer haal ik er zelf uit. De verwarming beneden gaat compleet weg. Op de 1e verdieping moet alles worden ingefreesd voor 3 of 4 radiatoren. Ook het stucwerk voor de complete benedenverdieping en de 3 slaapkamers op de eerste verdieping dienen te worden uitgevoerd. Ook plafonds inclusief band op het plafond. Vloerverwarming beneden aanleggen, inclusief opvullen kruipruimte. Parketvloer wordt door ons zelf uitgekozen. De woning is 7,75 meter lang en 5,60 meter breed.

Partners

Partners van Casius