Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc

Complete renovatie oude woning

Een bovenhuis twee kamers, aparte keuken, in totaal 63m2 en 40-50 jaar bewoond door een oudere meneer, moet volledig opnieuw opgebouwd worden. Denk aan een nieuwe badkamer, keuken, evt verplaatsen van keuken naar woonkamer zodat er een extra kamer gecreëerd kan worden en een nieuwe vloer. Mogelijk de wens van een extra muur om nóg een extra kamer(tje) te creëren. Daarbuiten zou ik heel graag willen mee laten berekenen wat het kost om een dakterras te laten aanleggen die via een vaste trap via een groot dakluik te bereiken moet zijn. Er zit nog een gaskachel in.

Complete Renovatie twee onder een kap woning uit 1920

De uitbouw die er nu staat word gesloopt en er komt een uitbouw voor terug van 5,22 b en zo’n 8 m lang. In de aanbouw komt een slaapkamer, badkamer, toilet, cv ruimte en een keuken met openslaande deuren. Alle electra en waterleidingen, isoleren, vloerverwarming en plaatsen van zonnepanelen. Boven wanden verplaatsen, nieuwe plafonds en een aanleg van toilet. Nieuwe kozijnen en ramen.

Renovatie woning casco opleveren

Betreft complete renovatie: Bouwval Doelstelling: Casco opleveren Enkele muur, naar binnen isoleren. Compleet nieuw dak van 60-70 m2. Betonnen vloer voorzien van vloerverwarming, isolatie en egalisatie. 1 Draagmuur verwijderen tot in de nok. 8 nieuwe kozijnen. Nieuwe entree kozijn. nieuwe ketel of warmtepomp optioneel. Wat doe ik zelf: elektra, keuken, badkamer, stucwerk en sloopwerk. Foto eventueel aanwezig

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang

Renovatie van complete woning inc. uitbouw en dakopbouw

Volledige renovatie van woonhuis van 80m2 naar 115m2 inc. uitbouw aan de achterkant en dakopbouw. Vergunning en tekeningen aanwezig. S.v.p. uitsluitend reageren als u aantoonbare ervaring heeft met totaalrenovaties/dakopbouwen en referenties kunt overleggen.

Complete renovatie van appartement

Renovatie appartement. Gehele woning leeg trekken en opnieuw opbouwen. Keuken verplaatsen naar woonkamer. Badkamer verplaatsen naar waar nu de wc is geplaatst. stucen 30 m2 Keuken en badkamer slopen en verplaatsen.

badkamer/toilet renovatie

Ik wil mijn badkamer en toilet laten renoveren, maar ik heb een aannemer nodig die mij ideeën kan ge ven wat ik allemaal kan doen. in de badkamer wil ik een inloopdouche, een nis, en een wastafel. Ook wil ik eventueel een nieuwe plafond erbij met spotjes. Voor de toilet, is het gewoon complete renovatie.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Complete renovatie woning

1. Kunststof kozijnen houtnerf + HR++ glas 12 x 2. Traprenovatie 5. Moederhaard weghalen 6. Complete electra renovatie/ nieuwe meterkast 8. Muur weghalen tot aan de trap, zo wordt de voorkamer en woonkamer een open ruimte. trap zit er tussen met de meterkast. wellicht een ronddraaiende trap? Zit een kleine kelder onder de huidige trap met gas en water meters 9. Naast de woonkamer zit de keuken, maar dit zit 30 cm lager. zelfde hoogte als woonkamer. maar daardoor moet de voordeur en achterdeur ook omhoog.

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Partners

Partners van Casius