Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete renovatie huis uitbouw opbouw keuken en badkamer renoveren etc

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Complete zolder renovatie; isoleren, dakramen plaatsen, tussenwand plaatsen, vloer leggen enzovoort

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn zolder. Het dakbeschot moet geïsoleerd worden en bekleed worden met gipsplaten, ook moet er 1 of 2 grote dakramen komen. Over het isolatiesoort wil ik graag advies. Nu heb ik nog geen dakramen, dus er zou een doorbraak gemaakt moeten worden. Er moet een tussenwand in komen met deur zodat er een aparte slaapkamer gerealiseerd kan worden. Onder 1 schuine kant moeten schuifkasten komen. Ook moet de vloer bekleed worden. (Een laag op het beton waarop laminaat kan komen) Ook moeten de 2 zijwanden glad gezet worden eventueel met gipsplaten en moet de cv ketel netjes weg gewerkt worden. En er moet een vaste trap komen. (In het beton zit een uitsparing waar deze kan komen) De oppervlakte van de zolder is +/- 50 m2 Oppervlakte van het dakbeschot is +/- 42 m2

Complete renovatie van oude woning

Prioriteit: Er moeten twee deurdoorgangen gemaakt worden van nummer 9 (waar we nu wonen) naar nummer 11. Een dakkapel moet vervangen worden door dakramen. Later: We willen een buitenwand voorzien van grote openslaande glazen deuren. Er moet misschien een keuken geplaatst worden (zijn we nog niet helemaal uit). Er moet een raam vervangen worden door een glazen deur . Een deur moet vervangen worden door een raam. Er is een doucheruimte, maar die moet nog voorzien worden van sanitair, vloer en wanden. Veel stucwerk, vloeren leggen waar nu zand ligt. En gaandeweg zullen we nog wel het een en ander tegen komen.

Uitbouw plus volledige renovatie

Graag een uitbouw realiseren van 8 bij 2,5 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Ik moet het wel bij de VVE voorleggen, maar er zijn al twee met een uitbouw dus dat zou moeten lukken. Bouwtekeningen moeten ook gemaakt worden. Heipalen zijn waarschijnlijk nodig. Graag een complete oplevering, ook stucwerk en elektra. Voor de constructie graag advies. Er zou vloerverwarming moeten komen. Verder willen we een complete renovatie van de woning. Leidingen moeten worden ingefreesd, de cv verplaatsen en de vloer leggen. 2 draagmuren moeten doorgebroken worden. Er zit een berging vast aan de woning, die moet bij de woning betrokken worden. de muur is 1,8 meter breed. de vloer in de woning is zand cement vloer en ik wil leidingen invfrezen. Verder radiatoren plaatsen. Alles stucen. Vloer en ondervloer leggen, badkamer en toilet vernieuwen en een nieuwe keuken plaatsen. De vloeroppervlak is 71 m2 en de uitbouw is 20 m2 en de berging 14,5 m2.

Uitbouw achterzijde van 3 verdiepingen realiseren

Wij willen een bod doen op een huis, een dijkwoning. Het huis is dus nog niet ons eigendom. De hoogte van ons bod zal echter afhankelijk zijn van de kosten van de aanbouw, en de renovatie van het bestaande huis. Wij zouden hier graag wat duidelijkheid over verkrijgen. Als we het huis kunnen aankopen, zullen we de aanbouw ook daadwerkelijk gaan realiseren. Toelichting op het huis en onze wensen: het betreft een dijkhuis. We zouden een aanbouw willen hebben van het liefst 3 verdiepingen, maar als dit te duur is in ieder geval 2. De buren op de foto hebben ook zo een uitbouw. De constructie willen we graag advies over, maar de buitenkant zouden we een beetje zoals de buren op de foto willen hebben, maar met meer glas. We willen een complete oplevering, ook met keuken. Het hoeft niet het duurste te worden, meet ruimte vinden we belangrijker dan de duurste spullen. Zolang het maar degelijk is afgewerkt. De afmeting zal ongeveer 5,5 x 5 meter worden. Er staat nu een aanbouw, deze zou waarschijnlijk verwijdert moeten worden. Ik heb ook gesproken met de architect. Het huis staat op stalen palen. Hij gaf aan dat heien ook voor de aanbouw nodig zal zijn. Het liefst ontvangen we twee offertes: een voor twee verdiepingen en een voor drie. Als dit niet mogelijk is begrijpen we dat ook. Alvast dank en graag ontvangen we een prijsindicatie.

Uitbouw en renovatie

I want to renovate my house en make a expension. The renovation: I want to replace the entire layout of my house. So remove all walls, and make a new layout. I don't know what the dimensions of the walls are. It are 3 walls. They are probably not load-bearing walls. Perhaps it would be useful if someone came to see the situation and discuss the job. The expansion: I would like to have an extension of my house, it would be 6 by 4 meters. To be sure, I will check whether a permit is needed, but probably not. Of which construction I want to expand, I do not know yet, I do not know what is the best. Please advice. I would like a complete delivery, including stucco, electricity and pipes. My neighbors have a concrete foundation, probably this is also necessary for me. I want to start around july next year. Graag Engels sprekende vakman.

Renovatie van de onderste verdieping

Wij zijn opzoek naar een aannemer om onze plannen mee te bespreken en uit te laten voeren. Het gaat om een betonnen vloer waar een deel van 20m2 een houten vloer is, dit willen wij laten egaliseren en 1 gehele betonnen vloer laten maken. Daarnaast gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen, hier moeten alle leidingen en elektriciteit. Daarnaast willen wij een nieuwe trap en nieuwe radiatoren. I am interested to discuss our house renovation with you. Our plans include floor renovation (20m2 of our ground floor are old wooden floor, we would like to change that to beton), complete preparation for new kitchen, new electric line for dishwasher, new stair, laminate floor plasement and some plumbing changes (for the radiators). Please let me know if all these works are possible to arrange with you and if we can make an appointment to discuss the details regarding costs.

Complete portiek renovatie van een appartementencomplex

Het betreft een appartementencomplex in Rotterdam. Het gaat om een richtprijs voor het afsluiten van het portiek middels een kozijn met deur en aftimmering. Het plaatsen van een unit van 6 postkasten, voorzien van bel tableau, beldrukkers en een video intercomsysteem. Het plaatsen van een nieuwe bergingsdeur (met draadglas) compleet met inbraakwerende sloten en beslag. Het vernieuwen van de kapotte ruit boven de bergingsdeur. Het plaatsen van een verlichtingsarmatuur met een schemerschakeling. Al het nieuwe houtwerk schilderen in een standaard kleur wit.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

We willen graag een complete verdieping op het platte dak laten bouwen, met een raam en rolluik aan de voorkant en achterkant, (zijkanten niet). Het gaat om een opknaphuis (tussenwoning) zonder zolder maar met een puntdak. Het dak moet ook gerenoveerd worden. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m2. Ik zoek een aannemer die ons kan adviseren en een bouwkundig rapport op kan stellen. Naast dit project moet de hele woning verbouwd worden. Ook hiervoor kan een aannemer in aanmerking komen.

Complete renovatie van appertement

Complete renovatie appartement Amsterdam (34 m2). Sinds 1994 niets meer aan gebeurd. Alles moet gestript worden en alles moet gerenoveerd worden. Alle wanden stucen en isoleren, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw sanitair, nieuwe vloer, nieuwe verwarming.

Partners

Partners van Casius