Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete opbouw drive in woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete opbouw drive in woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete opbouw drive in woning

Opbouw plaatsen

Ik wil graag een complete, houten opbouw van 6,10 bij 9 meter realiseren. Het moet compleet afgewerkt worden aan de binnenkant met stucwerk, elektra, en een trap. Er liggen nu 12 zonnepanelen op mijn dak en die zouden verplaatst moeten worden naar het dak van de opbouw. Ik ontvang graag een offerte.

Huidig dakterras veranderen in complete opbouw voor slaapkamer

Op de tweede verdieping hebben wij een (begaanbaar) dakterras van 3,7 x 5,3 meter. Hierop zouden wij graag een slaapkamer creëren. We zouden graag een raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds een slaapkamer en een waskamer aanwezig.

Complete opbouw drive in woning

Opbouw van ongeveer 4,80 bij 8 meter op een drive in woning (een geheel plat dak). De trap moet komen op de plek van kast naast de huidige trap. Plaatsen van 2 radiators, plaatsen van trap naar derde etage, 5 elektra punten en 3 licht punten. 2 kunststof kozijnen.

Extra verdieping, opbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer die een complete dakopbouw voor mij kan plaatsen. De precieze afmetingen weet ik nog niet maar het zou 4 meter hoog moeten worden en 5 meter breed. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ben ik bereid om deze aan te vragen. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat is in overleg. Er hoeft ook niet gestuct te worden. Er moet wel elektra en een trap in komen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een casco of complete opbouw van 9 bij 9 meter laten plaatsen. De vergunning ga ik nog aanvragen. Materiaal en afwerking is in overleg. Er moet wel elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw plat dak

Ik wil bij voorkeur binnen 3 maanden op een plat dak van een woning in IJburg een opbouw (40 m2) laten plaatsen. Hiervoor moet er eerst beoordeeld worden of de huidige situatie, met name het dak hiervoor geschikt is. Ik wens een complete oplevering. Trap, aansluiting cv, ramen, zonwering etc. Betreft een beginfase, dus ben nog niet zover met een vergunningsaanvraag.

Stenen opbouw woning

Graag zou ik een prijsopgave willen van een complete stenen opbouw. 7. 5m bij 5 m. Er zouden dan twee kamers gerealiseerd moeten worden en een ruimte voor de wasmachine en droger incl. leidingen en stopcontacten.

Opbouw op plat dak

Wij orienteren ons voor het plaatsen van een complete opbouw op een plat dak. Ca. 5m breed 7m diep. Het moet houtskelet zijn, er moeten dakpannen op komen (dat is verplicht in mijn regio) de zijkanten moeten van hout zijn, geen trespa. Verder moet er elektra in komen en gestuct worden. Met mogelijke extra ruimte op de aangrenzende badkamer (2m x 4m).

Opbouw op garage plaatsen

Het gaat om een stenen opbouw op de garage door middel van een dwarskap. Voor en achter een dakkapel van 2,5 meter. De opbouw moet 1 meter langer worden dan de garage nu is (3 x 7,5 meter). Hiervoor zal een heipaal gebruikt moeten worden. Ik twijfel tussen compleet of casco, dus ik ontvang graag een aparte offerte met de prijs met complete oplevering.

Opbouw boven op de zitkamer

Ik ben op zoek naar iemand die een complete opbouw voor mij kan plaatsen. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik dan graag via de aannemer aanvragen. Verder moet er elektra in komen, moet er gestuct worden en moeten er leidingen aangelegd worden. De maten zijn 8×4m. Ik hoor graag van u.