Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete nieuwbouw

Fundering voor woning maken

Woningbouw nieuwbouw. 20 x 8 meter. Complete betonnnen vloer dus geen kruipruimte. Vaste grond zit op 60 cm.

Woningen slopen voor nieuwbouw

Wij zijn voornemens om te bieden op 2 woningen; beide huizen dienen gesloopt te worden en de grond klaargemaakt te worden voor nieuwbouw. Voordat we gaan bieden willen we graag per adres weten wat de sloopkosten en het bouwklaar maken zullen zijn. Beide woningen liggen in Driebergen, voor de complete adres gegevens dient er contact opgenomen worden met mevrouw.

Kelder bouwen onder een woning

Ik zou graag een offerte / prijslijst willen ontvangen voor het bouwen van een kelder betreffende een nog te bouwen nieuwbouw huis in Den Haag. Afmetingen van de oppervlakte is 5.40 x 11.00 meter. Hoogte van de kelder is afhankelijk van de prijs. Ik wil ook laten bekijken of het mogelijk is om een souterrain te laten maken. De uitvoering zou over ruim een jaar zijn. Graag een indicatie van kosten voor de complete bouw.

Nieuwbouw huis vrijstaand

te bouwen een vrijstaand huis 1 tekeningen aanwezig 2 bouwvergunning aanwezig 3 inhoud huis 900-1000 m3 Het betreft een dijkwoning van 3 woonlagen. Wij ontvangen graag 2 soorten offertes, enerzijds voor een casco woning en anderzijds voor een complete woning inclusief keuken, badkamer, stuckwerk et cetera. Graag ontvangen wij de eerste reactie per mail zodat wij per email alle verzamelde informatie aan de vak bedrijven kunnen door sturen zodat er daarna een goede offerte gemaakt kan worden.

Koffiehuizen bouwen

Koffiehuizen bouwen. Het project bedraagt een aantal panden gelokaliseerd langs de snelwegen. Denk hierbij aan de rustplaatsen rondom de shell. Hiermee moet ook rekening gehouden worden met aan en afvoer van riolering en water. Het bedraagt eerst 2 panden, wanneer dit de gewenste resultaten oplevert komen er 4 panden bij. Projecten zijn in de Randstad. Architect verzorgt tekeningen en in overleg met hem worden de materialen bepaalt. Gaat om complete nieuwbouw: fundering, dakwerken, wanden, kozijnen/deuren, electra, loodgieterij, CV, schildewerk en verdere afwerking etc.

Er is een bestaande woning waar achter ...

Er is een bestaande woning waar achter nieuwbouw wordt geplaatst. Bestaande woning moet helemaal worden opgeknapt. Er is een bouwtekening/bestektekening gemaakt door een architekt. Moet nog worden goedgekeurd door de gemeente. Dak is helemaal vernieuwd, dat hoeft niet meer gedaan worden. Voor de rest blijven alleen 2 zijmuren staan; voor de rest moet alles opnieuw worden gedaan inclusief de voorgevel. Achter deze woning stukje complete nieuwbouw.

Wij hebben een oude boerderij gekocht. ...

Wij hebben een oude boerderij gekocht. Deze wordt gepslitst in twee gedeelten. Eén gedeelte gaan wij bewonen. Oud gedeelte moet worden gesloopt. Het gaat dus eigenlijk om complete nieuwbouw in boerderijstijl. Bouwtekening zijn aanwezig en vergunning bijna verleend. Het gaat cascobouw.

Verbouwing van Boederij. Bijna complete ...

Verbouwing van Boederij. Bijna complete nieuwbouw. Alleen gevels kop van Boerderij blijven intact, sommige andere buitenmuren zullen als binnen muren dienen. Nieuwe Betonvloer gehele oppervlakte dat tevens fundering wordt. Volledig Staalconstructie met staanders. Alleenn dakramen. Eventueel geheel met kunstof kozijnen rondom. Afhankelijk van kosten tov hout. We willen eigenlijk de ruwbouw uitbesteden en zelf afwerken van binnen. Eventueel bepaalde klussen ook zelf regelen, zoals sloop en simpele tijdsintensieve klussen. Dakbedekking Pannen, verdiepingsvloer in hout. Volledige vergunning aanwezig inclusief tekeningen.

Het ontwerp betreft een strakke ...

Het ontwerp betreft een strakke uitvoering conform tekeningen; nieuwbouw, begane grond, horecabestemming, visrestaurant, 130 m2 vloeroppvl, moet compleet ingericht worden, tegelvloer op bestaande (nieuwe)betonvloer, 11 kolommen (15 m2) afwerken tegelwerk of beplating, inbouwplafond 130 m2, luchtverversingsinstallatie 350-400 m3, verwarmingsinstallatie 350-400 m3, elektrainstallatie compleet, waterinstallatie, gasinstallatie keuken, brandweerinstallatie, prefab koelcel plaatsen, kleine spoelkeuken installeren (4-5 m2), bak en frituurstraat installeren, sanitaire voorziening creeren (2 m2), complete bar en berging construeren , sfeer-, werk-, en nood-verlichting installeren, wandafwerking buitenkant toilet en spoelkeuken, reclame(belettering) aan de gevel. Los meubilair wordt zelf verzorgd.

wij zoeken een bedrijf welk ons een ...

wij zoeken een bedrijf welk ons een complete nieuwbouw woning kan leveren met bijv. 2 woonlagen van 100m² elk, de buitenmuren enkel op de begaande grond, en een schuindak op de 1ste etage