Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet woonhuis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet woonhuis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet woonhuis laten bouwen

Complete modernisering vrijstaand woonhuis

Woonhuis compleet renoveren , isoleren en van binnen nieuwe indeling, nieuwe badkamer, wc, afwerking binnen in na renovatie de muren stucen. Zou ik een ruwe schatting van de kosten kunnen krijgen? CV is wel al aanwezig.

Compleet woonhuis laten bouwen

Zie bijgaande bestanden voor ons voorlopige ontwerp. Huis wordt gebouwd in omgeving Eindhoven. De verdieping hoeft in beginsel alleen de verdiepingsvloer te hebben, indelen doen wij zelf. Elektra- en water- en vloerverwarmingsleidingen moeten worden aangelegd, sanitair, keuken aansluiten kunnen we zelf. Er zit deels een vide in aan de achterzijde. Bijlage is voorlopige indeling BG.

Verbouwing en renovatie van de woning

Hierbij zou ik graag een offerte willen aanvragen voor een verbouwing van onze aangekochte woning. Recentelijk hebben wij deze woning gekocht in Sint Willebrord. Deze woning dient echter grondig gerenoveerd te worden. Het probleem is dat we hier weinig tijd voor hebben voordat wij zelf moeten verhuizen. Wij krijgen de sleutel van de woning begin Juni. Een snelle (!) verbouwing van het woonhuis is zeer belangrijk voor ons. Huidige contact informatie: In bijgevoegd word document vindt u een beschrijving van de werkzaamheden aan de hand van enkele plattegronden. Ik ben me er van bewust dat niet alle werkzaamheden die in het document vermeld staan door u uitgevoerd kunnen worden. Maar ik wil graag compleet zijn in de werkzaamheden die moeten plaatsvinden.

Fundering voor houtskeletbouw maken

Graag had ik wat meer informatie over wat voor een fundering we nodig zullen hebben voor een compleet woonhuis. Een zgn hout skeletbouw, 2 woonlagen met plat dak. De grove afmetingen zijn 10 X 15 meter.

Plat dak op de uitbouw vervangen

Op onze uitbouw (afm. 4,50 x 5,00 meter) moet een nieuw plak dak gemaakt worden. Graag de prijs van het compleet leveren en aanbrengen van een bitumen dakbedekking en alternatief een EPDM variant. Meerprijs opgeven voor houten onderlaag indien deze vervangen zou moeten worden. Uitbouw heeft 2 vrij liggende kanten en 2 kanten die aansluiten aan het huis. In het dak zit een vlakke lichtstraat van ongeveer 70 cm x 250 cm op ongeveer 30 cm vanaf het woonhuis. Eventueel geheel vervangen van de uitbouw: nieuwe fundering, metselwerk, 2 x kunststof kozijn, 1 x kunststof schuifpui, plafond/dak maken. Klant heeft al een architect voor de tekeningen.

Woonhuis compleet moderniseren

Graag wil ik een indicatie ontvangen om ons woonhuis compleet te moderniseren. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: - Aanleggen van compleet nieuw stroomnetwerk. Op dit moment zijn er slechts 3 groepen aanwezig. Er dient dus van beneden tot boven aan de zolder geheel nieuwe bekabeling gelegd te worden; - Verplaatsen van de badkamer van de begane vloer naar de eerste verdieping en hierbij het omleggen van leidingwerk; - Plaatsen nieuwe CV en voorzien van geheel nieuwe leidingen en verwijderen oude CV en oude leidingen. Daarnaast voorzien van vloerverwarming beneden en nieuwe radiatoren op de 1e en 2e verdieping (zolder); - Repareren dak. Op dit moment zijn er een aantal dakpannen kapot waardoor lekkages optreden.

Aanbouw achter het woonhuis bouwen

Te realiseren aanbouw op bestaand woonhuis (ruwbouw) met hergebruik van bestaande kozijn met klapdeuren. Werkzaamheden: Fundering graven en storten ongeveer 10 meter (4,5 diep één zijde, + 5,5 m achtergevel) Metselwerk, 1 geïsoleerde buitenmuur 4,5 meter diep, 3,30 hoog. De muur aan de andere kant is die van de bestaande bouw en staat dus al. Metselwerk, achtergevel, twee geïsoleerde muurtjes van 1 meter x 3,3 m aan weerszijde van de te plaatsen oude huidige kozijn met klapdeuren. Het kozijn moet dus eerst verwijderd worden uit de huidige achtergevel. Boven het kozijn moet ook nog metselwerk worden aangebracht tot een totaal van 3,3 meter. Waar het kozijn wordt weggehaald, de oude achtergevel, moet een stalen balk geplaatst worden. Compleet dak plaatsen met hemelwaterafvoer en bitumen. Geïsoleerde afwerkvloer storten. Geen stroom, geen cv, geen stucwerk.

Compleet woonhuis laten slopen

Wat kost het slopen van een huis uit bouwjaar 1960. Woonoppervlakte is 80 vierkante meter, inhoud 340 kuub. Het betreft een vrijstaande woning.

Compleet woonhuis laten slopen

Ik heb een huis gekocht in Capelle aan den IJssel. Ik wil dit laten slopen. Het betreft een semi bungalow van 120m2, vrijstaand. Bouwjaar is 1988. Graag hoor ik van u of u mij een offerte zou willen uitbrengen. Het gaat dus puur om het sloopwerk. Uitvoering in mei 2014.

Opbouw slaapkamer huis

Opbouw van een slaapkamer aan huis. Oppervlakte 12 m2. Houten opbouw met plat dak en lichtkoepel. Raampartij, achterdeur en tussendeur naar woonhuis. Binnenzijde compleet afwerken: elektra, verwarming, stucwerk wanden en plafond, vloer afwerken etc. Gedetailleerde tekening aanwezig.