Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet huis bouwen

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een aanbouw aan onze woning met een oppervlakte van 35 m2. Constructie van hout en compleet afgewerkt. Inclusief fundering, (uitgraven, beton storten, isoleren.) Voor deze klus is geen vergunning vereist.

Uitbouw en woning realiseren of renoveren

Ik zou het huis en de aanbouw of willen renoveren, of opnieuw willen laten bouwen. Als deze opnieuw gebouwd worden, dan worden deze gesloopt en worden er schroefpalen als fundering geplaatst. De aanbouw wordt van een afmeting van 6 meter bij 4 meter en +/- 2.30 hoog. Graag kunststof gevelbekleding. Ik zou een licht glooiend dak willen hebben, dat het water eraf gaat. De woning: 9 m lang bij 6 m breed bij 5 m hoog (nokhoogte, goothoogte is 3 m ). Graag met rietendak, er zit dan een verdieping op. Vergunning, zo ja door wie: Geen vergunning nodig. Constructie: Hout. Hoofdgebouw mag een stenen borstwering van 0,5 m krijgen, het hoeft niet. Casco of compleet: Casco, wind en waterdicht. Wil je op de offerte de prijs van onderdelen van compleet benoemen, zoals: isolatie, ramen, openslaande deuren etc. Het plaatsen van een keuken en dergelijke hoeft er niet op. Er kan geen groot materieel komen op de locatie. Wanden en kozijnen voor gemonteerd kunnen wel worden verplaatst, maar geen heel huis.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw aan ons huis, het huis is 5.10 m breed en we willen er ong 2 meter aan er zitten nu openslaande deuren in onze achtergevel, dus misschien kunnen die hergebruikt worden Welke fase? Oriënterende fase. Vergunning? Er is denken wij geen vergunning nodig. Fundering? Er moet geheid worden. Constructie? Onderhoudsvrij, maar wel een beetje een landelijke stijl, wellicht zwart staal. Casco of compleet? De oplevering ligt aan de prijs, maar het liefst compleet. 2 juni krijgen wij de sleutel, vanaf dan willen wij beginnen.

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij hebben een stuk grond op het oog, en hier willen we een houtskelet woning laten bouwen. De kavel is 723 m2, en het huis word 600 m3. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een berging. Het moet een schuin dak hebben. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een compleet afgewerkte uitbouw van 2.40 m bij 5.14 m, heiwerk is aanwezig en mogelijk vloerfundering ook aanwezig. Kozijn achterzijde kan verplaatst worden en herbruikt. Bouwtekeningen zijn ook aanwezig.

Uitbouw achterzijde huis

Ik wil graag een uitbouw van 2 meter diep, 5 meter breed en 2,3 meter diep. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een paar heipalen. Ik weet nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet worden, daar wil ik graag wat meer advies over.

Opbouw realiseren

We willen graag een extra etage. Echter heeft ons huis geen standaard afmetingen omdat het in een hoek is gebouwd. De voorgevel is dus heel klein en de woning loopt naar achter toe uit, als een soort taartpunt. Compleet/casco is in overleg, er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet nog niet wat voor constructie ik wil. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Prefab serre aanbouw

Zie bijlage. Ik wil graag een serre die doorloopt vanuit huis (dus aanbouw en doorbreken woonkamer richting ere). Graag zo goedkoop mogelijk maar wel voldoende kwaliteit en mooie uitstraling. De serre moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Graag per mail eerst contact opnemen en daarna bellen. Alvast dank. Afmeting huis: lengte 4.8 meter diepte aanbouw 2,5 meter en hoogte 2,2 meter.

Opbouw op plat dak

Ik wil mijn huis uitbreiden met een verdieping op mijn platte dak. Hiervoor moet de trap verlengt worden. Kan er niet volledig tot aan de voorgevel gebouwd worden, maar wel toegankelijk zijn via een deur. De opbouw ruimte voorzien van wasmachine kast ruimte daarnaast een 2e badkamer overige ruimte afsluitbare slaapkamer. Dak indien mogelijk voorzien van zonnepaneel bevestigen. Voorkeur is prefab. De afmeting is wordt ongeveer 20 - 23 m2. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. In de buurt zijn er meerdere nu bezig met dakopbouwen. De opbouw zou een stuk van de rand af moeten en ik zou dan een deur naar buiten willen.