Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco woning opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco woning opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco woning opbouwen

L-uitbouw plaatsen aan achterzijde en zijkant

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde en deels aan de zijkant laten bouwen. De breedte van de woning wordt 8.50 meter en de lengte aan de zijkant 6.50 meter. Dit houdt in dat de uitbouw overal 2.50 meter naar buiten gaat. Er moet een technische bouwtekening komen. De woning heeft een schuin dak tot onder raam eerste verdieping met dakpannen met bakstenen muren. Heipalen waarschijnlijk vereist. Geen pilaren in huis, draagbalken dus. Zowel bij de achterzijde als de zijkant willen wij openslaande deuren inclusief 2 ramen elk, tot grond, en een extra raam aan de achterzijde bij keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd, elektra, stucwerk, afwerking doen we zelf. Wij zijn reeds in het bezit van een sondering en grondboringsrapport en de originele bouwtekeningen huis. Het is nog onbekend of er een vergunning noodzakelijk is.

Casco uitbouw aan een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning gekocht, gebouwd in de jaren '40-'50 en krijgen daarvan op 5 juli de sleutel. We willen de woning aan de achterzijde over de gehele breedte van 6 meter gaan uitbouwen. Een deel wordt 2,5 meter diep en een ander deel 4 meter diep. We willen daarbij aan de linkerzijkant een bijkeuken. De uitbouw kan casco worden gebouwd, wij zullen de afwerking in eigen beheer verzorgen. We hebben al onderzocht dat de gewenste uitbouw hier vergunningsvrij mag worden gebouwd. Omdat de oplevering in de vakantieperiode valt, willen we nu al graag met aannemers in gesprek over de mogelijkheden en kosten. We maken graag een afspraak. Er staan foto's van de woning op Funda.

Achterzijde woning uitbouwen

Een uitbouw aan de achterzijde van ons huis. De uitbouw moet geplaatst worden aansluitend aan de bijkeuken. Het betreft hier een uitbouw van ca. 3 meter breed en 4 meter diep. De uitbouw mag van hout en casco worden opgeleverd. Er zijn nog geen tekeningen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is.

Tekening en neerzetten casco aanbouw met openslaande deuren

Ik wil graag mijn nieuwe woning verbouwen. Er moet een aanbouw komen over de gehele breedte van het huis. De aanbouw moet 5950 mm breed en 2500 mm diep worden. Er komen 2x openslaande deuren (hout) in 1x keuken en 1x eetkamer. We willen een gemetselde aanbouw dus er moet ook een fundering gemaakt worden. Op de aanbouw een plat dak. De achtergevel doorbreken en deze ondersteunen met een balk. Casco levering. Via een steeg is de achterzijde van de woning (tuin) bereikbaar, deze is maximaal 1,5 meter breed. Er moet nog een constructietekening gemaakt worden. Kunt u dit ook verzorgen?

Dubbele casco opbouw maken

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met een uitgebouwde keuken die is geschakeld met die van mijn buren. Wij willen op onze keukens een casco opbouw laten maken met een pannendak dat aansluit op het dak van de woning. Een dergelijke opbouw bestaat hier al bij een andere woning in de straat. We zijn inmiddels in gesprek met de gemeente voor het aanvragen van een vergunning. Wij gaan graag in gesprek met een aannemer om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte. We willen de verbouwing graag in onderling overleg deze zomer laten uitvoeren.

Uitbouw aan de achterzijde

De gemetselde uitbouw aan de achterzijde van de woning dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuwe uitbouw van 5 bij 3 meter en 2.60 meter hoog geplaatst moeten worden. De zijkanten dienen te worden gemetseld, de achterzijde dienen openslaande deuren te worden. De uitbouw mag casco opgeleverd worden.

Opbouw op een plat dak opbouwen

Wij overwegen om een opbouw op de woning te plaatsen conform de woning ernaast. Het betreft hier een opbouw met een oppervlakte van 60 m2 meter. Zowel een zolder als vliering dient gerealiseerd te worden. De extra hoogte is rond de 4,5 meter. De opbouw dient casco opgeleverd te worden maar er zal wel een vaste trap geplaatst te worden. De vergunning dient nog te worden aangevraagd.

Dakopbouw op de woning bouwen

Wij hebben een tussenwoning met een plat dak. Hier zou een opbouw van 4 bij 9 meter geplaatst moeten worden met een vaste trap. De ruimte zal ingedeeld worden met 2 slaapkamers en mag het casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw met plat dak opbouwen

Wij willen op onze woning graag een opbouw van 6 bij 10 meter. De woning heeft een plat dak dus er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. Er zullen slaapkamers gerealiseerd gaan worden en eventueel een badkamer. De elektra en verwarming dienen doorgetrokken te worden, verder mag het casco opgeleverd worden. De vergunning is nog niet aangevraagd, echte zijn er al meerdere woningen met een opbouw in de wijk.

Opbouw op een tussenwoning

Ik woon in een tussenwoning met twee woonlagen en een plat dak. Ik ben mij aan het oriënteren op het maken van een opbouw van 9 x 6 meter op de woning en wil hiervoor graag wat richtprijzen voor zowel een casco opbouw als volledig afgewerkte opbouw.