Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco woning opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco woning opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco woning opbouwen

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren bij een bestaande woning aan de achterzijde. Deze is goed bereikbaar. De woning is ongeveer 5,20 meter breed, de uitbouw moet ongeveer 2,20 meter diep worden. De uitbouw met openslaand deuren, kozijn en deuren zijn waarschijnlijk her te gebruiken, en een aparte deur, dit kozijn is niet her te gebruiken. Tevens willen we graag een daklicht. De uitbouw is over de gehele breedte (steen) en tevens moet er een draagmuur worden opgevangen, muur tussen woonkamer en keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden en is vergunningsvrij.

Dakopbouw op de verdieping plaatsen

Wij willen ons graag laten adviseren voor het plaatsten van een dakopbouw op onze woning. De woning heeft een plat dak en de opbouw zal ongeveer 8 bij 6 meter gaan worden met een puntdak. Er zal wel een vaste trap geplaatst moeten worden maar verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Houten casco dakopbouw opbouwen

Wij zijn op zoek naar een bouwer die ons kan helpen met onze verbouwing. Wij willen onze bestaande woning uitbreiden met een volwaardige zolder met vaste trap en dakkapellen zodat onze kinderen allen een eigen slaapkamer krijgen. Wij vragen om een handzame casco uitvoering (wind- en waterdicht) met veel hout (binnenconstructie, dakkapellen, kozijnen, trap, verdiepingsvloer). De afmeting van de opbouw 6.30 x 9.70 meter en circa 4 meter hoog met een helling van 54 graden in het dak. De tekeningen hebben we zelf gemaakt (die kan ik u mailen). Wij hebben gezocht naar een lijnenspel en een strakke afwerking waarbij ons jaren 80 huis uiteindelijk wat moderner moet gaan ogen. Wij hopen dat ons plan goed uitvoerbaar is (ook qua budget) en horen graag als het anders of beter zou kunnen. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in ons project. Graag zouden we van u een offerte ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of anderszins, dan zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens. Dank alvast!

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag een uitbouw plaatsen aan de achterzijde van de woning. De uitbouw zal 5 meter breed worden en 4 meter lang waarvan de eerste 2 meter al staat. De elektra en het water dient te worden doorgetrokken en verder mag de uitbouw casco met plat dak opgeleverd worden. Het is nog niet bekend op er een vergunning nodig is.

Casco uitbouw aan achterzijde woning

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning waar aan de achterzijde een bijkeukentje zit van 170 cm diep en 160 cm breed. Wij willen over de gehele breedte van 505 een uitbouw van 170 cm diep, waar die bijkeuken wordt bijgetrokken. De bijkeuken en uitbouw moeten 260 cm hoog worden en voorzien van een plat dak. Op dat platte dak komt een dakterras dat bereikt kan worden via de 1e verdieping. Ik zoek een aannemer die voor mij de fundering, de vloer en het dak kan verzorgen. Omdat we alle kozijnen in onze woning gaan vervangen, heb ik voor het plaatsen van de schuifpui al een partij die dit gaat uitvoeren. Ik zal sloopwerkzaamheden en de afwerking aan de binnenzijde zelf verzorgen. Ik maak graag op korte termijn een afspraak om de klus te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Bijkeuken uitbouwen

Graag ontvang ik een indicatie prijs voor een uitbouw aan onze woning. Op het moment hebben wij een bijkeuken van 1,73 x 1,82 meter. De totale breedte van onze woning is 5,50 meter. Graag ontvang ik een indicatie prijs voor het verlengen de bestaande bijkeuken over de breedte of het vervangen van de bijkeuken voor een compleet nieuwe aanbouw van 2 meter lang en 5,50 breed. Ook indien mogelijk een richtprijs voor een uitbouw van de BG en 1e verdieping, BG is 2,68 Hoog en 1e verdieping 2,31 meter hoog. De uitbouw timmeren we zelf af en dient casco te worden opgeleverd dit geld ook voor het electra werk en waterleidingen.

Uitbouw achter de semi-bungalow bouwen

Wij zijn net verhuisd naar de door ons gekochte semi-bungalow uit bouwjaar 1971 en nu plannen aan het maken voor het vergroten van de woning. We willen er een grote woonkeuken aan gaan bouwen, haaks op de bestaande woning, met een diepte van 6 tot 8 meter. Er is een aangebouwde enkelsteens garage, die willen we mogelijk ook laten meenemen in combinatie met de uitbouw, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen de casco oplevering in ieder geval nog dit jaar laten verzorgen, maar kunnen afhankelijk van de prijs ook besluiten voor een totale afwerking. We maken graag een afspraak met een aannemer en bespreken dan onze wensen. We willen ook graag begeleiding in het aanvraagtraject voor de vergunning en bij de ontwerptekening. We willen graag een gedetailleerde offerte.

Casco woning opbouwen

Werkzaamheden: Opbouw van bijna casco woning uit de jaren '30. Muren staan er al wel. Rieten plafond moet eruit en gipsplaten erin, trapopening in plafond van de derde naar de vierde verdieping, trap plaatsen, CV verplaatsen, leidingen leggen naar keuken, vloer gang en badkamer verhogen, plaatsen van een WC, een keuken en een badkamer, plafond en muren stucen, schilderwerk, vernieuwen stoppenkast, frezen kabels, plaatsen centraaldozen en WCDs, houten vloer leggen, geluidsisolatiewandje in slaapkamer. Oppervlakte: 80 m².

Dakopbouw op een plat dak plaatsen

Ik ben mij aan het oriënteren op het maken van een dakopbouw op onze woning. Wij hebben een woning met 2 woonlagen met een plat dak van 6,30 x 10,0 meter. Volgens de bouwvoorschriften hier in de gemeente mag dat dak volledig worden bebouwd. Ik wil hierop graag een casco dakopbouw laten maken en hierover in gesprek met aannemers. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave.

Uitbouw achter het huis plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw plaatsen van 2 meter diep en 6 meter breed. In de achtergevel zal en een loopdeur met ene kozijnen en openslaande deur geplaatst moeten worden. Verder krijgt de uitbouw een plat dak en moet deze geïsoleerd zijn. Hij mag casco opgeleverd worden en vergunningsvrij gebouwd.