Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco woning opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco woning opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco woning opbouwen

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 2 meter diep en 5.80 meter breed. De beide buren hebben reeds 3 meter uitgebreid. Daar moet de aanbouw tussen komen. De uitbouw dient een schuifpui te krijgen en een lichtstraat. Momenteel heeft de achtergevel een deur en 2 kozijnen. Deze dient te worden opengebroken en een draagbalk geplaatst. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden.

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning wil ik een uitbouw laten plaatsen van 2.50 bij 5.40 meter. De huidige schuifpui willen wij laten verplaatsen en de uitbouw zal een verlengde worden van een woonkamer. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Zolder verbouwen

Onze woning wordt gebouwd en in de zomer van 2018 opgeleverd. De zolder wordt casco opgeleverd en het trapgat gemaakt. Er dient een vaste trap gemaakt te worden en 2 slaapkamers gecreëerd. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en in beide kamers dient er een dakraam geplaatst te worden. Hier zou ik graag advies over ontvangen.

Extra verdieping laten bouwen

Ik wil graag een extra verdieping laten bouwen. De woning heeft nu 2 woonlagen en een plat dak. Hier dient een laag van 4.85 meter breed en 6 meter lang opgeplaatst te worden. Er dient een vaste trap naar boven geplaatst te worden en verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. De vakman dient ook de vergunning aan te vragen.

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.

Extra verdieping bouwen op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1906-1930 en krijgen daarvan op 22 september de sleutel. De woning heeft 2 woonlagen en een plat dak. We willen er een extra verdieping op laten bouwen van ongeveer 5 meter breed en 8 meter diep. Er zijn in de straat al diverse woningen met een dergelijke opbouw, dus het verkrijgen van een vergunning zal geen probleem zijn. We willen graag met een aannemer in gesprek over het maken van de opbouw en willen daarna een gedetailleerde offerte ontvangen. We willen graag de verschillen zien tussen een casco opbouw en een volledig afgewerkte opbouw. Het is onze wens om de opbouw nog dit jaar te realiseren.

Woning strippen tot casco

Voordat wij tot evt aankoop over gaan van deze woning: Willen we graag weten wat het zou kosten om deze woning geheel casco te laten strippen. Inc afvoer afval en evt afvoer grind en beplanting voortuin. Bij voorbaat

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Uitbouw aan achterzijde woning maken

Wij willen een casco uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning. De maten zullen ongeveer 2.50 bij 4 meter zijn. Er zijn 2 dragende muren, buitenmuur en muur van de bijkeuken, aanwezig. We willen graag openslaande deuren en de uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer.

Opbouw op dak maken

Verdieping maken op ons platte dak van ongeveer 48 m2 en trap naar verdieping maken. We hebben een woning met een plat dak (L-vorm). Opbouw moet casco worden opgeleverd. De woning komt uit 1976. De voorkeur gaat uit om de opbouw te doen met dezelfde stenen als de huidige woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.