Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco woning opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco woning opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco woning opbouwen

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Deze week is het bod voor onze woning geaccepteerd. Hier willen wij graag een uitbouw van 2.50 meter diep en 5 meter breed laten plaatsen. De uitbouw zal een plat dak krijgen en openslaande deuren. Verder mag deze casco worden opgeleverd en is de bouw vergunningsvrij.

Dakopbouw: extra verdieping

Wij willen graag een extra verdieping boven onze woning van ongeveer 8 bij 4 meter. De woning heeft nu een kleine nok met een vliering van 1 meter hoog. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en verder moet de opbouw wind en waterdicht zijn en de binnenwerk casco. Er dient een vergunning aangevraagd te worden, echter zijn er al diverse woning met deze opbouw, dus dan mag geen probleem opleveren.

Draagmuur slopen en opvangen

Dit gaat om het slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer + afwerking/opruimen puin. De muur is 3.30 meter breed en ik gok ongeveer 3 meter hoog. We zien graag een offerte tegemoet. Betreft een appartement. Het is een casco woning. Betreft de tweede verdieping. Ik weet nog niet of er een vergunning nodig is.

Extra kamer op het balkon maken

Ik heb een groot balkon boven op mijn aanbouw. Daar wil ik graag een extra slaapkamer maken. We weten niet zo goed hoe het geheel er uit moet komen te zien, of de bestaande deur naar het balkon het best gebruikt kan worden of dat er bijvoorbeeld andere mogelijkheden zijn. Ook weten wij niet zeker of de bestaande aanbouw stevig genoeg is om nog een verdieping te kunnen dragen. Wel weten we dat de aanbouw van steen (gemetseld) moet worden, dat er ramen in moeten komen aan één zijde en dat het gaat om een casco opbouw. De afwerking aan de binnenzijde doen wij zelf. Het betreft een vrijstaande woning.

Dakopbouw op plat dak bouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een dakopbouw. Mijn huidige dak is nu plat met in het midden nog een kleine nok er op. Ik wil graag en opbouw met plat dak en 70 graden dak aan de voor- en achterzijde. De afmetingen van mijn woning zijn ongeveer 4 bij 7 meter. De opbouw al 1 grote slaapkamer worden waarbij de elektra en de CV doorgetrokken moeten worden. Verder zal er een vaste trap geplaatst moeten worden en mag de opbouw verder casco opgeleverd worden. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden, wellicht kan de vakman dit ook regelen?

Uitbouw met schuifpui maken

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 2.50 meter diep en 5.50 meter breed met schuifpui. De uitbouw komt aan de achterzijde van de woning en zal een verlengde van de woonkamer worden. Het dak van onze woning loopt schuin af, wij willen graag advies hoe het dak van de uitbouw te realiseren. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden en is vergunningsvrij.

Achtergevel uitbreken en aanbouwen

Wij willen graag een offerte voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning, 6 meter breed en 3 of 3,5 meter diep. De achterzijde woning moet worden uitgebroken, een draagbalk moet geplaatst worden en de muren van de uitbouw mogen opgemetseld worden. Wij willen waarschijnlijk gewoon een plat dak. Wij willen graag een pui met kunststof kozijnen en twee openslaande deuren. De uitbouw mag casco worden geplaatst, de afwerking en het leidingwerk e.d. zal ik zelf doen.

Opbouw op de bijkeuken bouwen en een uitbouw

Wij zitten in het aankooptraject van een woning. Op de bijkeuken van 4 x 4 meter willen we graag een opbouw realiseren zodat we een extra slaapkamer krijgen. Naast de bijkeuken willen we graag een uitbouw van 6 bij 4 meter. De 6 meter is vanwege dat de uitbouw iets om het huis moet lopen voor de doorgang van woonkamer naar de nieuw gerealiseerde ruimte voor de keuken. Het dak mag plat dak zijn maar mag ook met punt. Het geheel willen we van hout materiaal, geen steen. Het bestaande huis is wel van steen. Qua indeling binnen blijft de bestaande bijkeuken, alleen zal het dak veranderd moeten worden vanwege de opbouw. De gehele opbouw en aanbouw casco opleveren. Graag wil ik hiervoor een prijsindicatie. In de bijlage heb ik voorbeelden toegevoegd om een idee te geven wat ik bedoel. Voor nadere gegevens van de woning kunt u contact met mij opnemen.

HSB dakopbouw op plat dak bouwen

Dakopbouw op plat dak. Woning is 8 x 8 meter. HSB / prefab voorbereiden en plaatsen. Alleen casco opleveren. Wind en waterdicht. Ben zelf timmerman en doe binnenzijde etc zelf. Graag afspraak voor offerte. Bedankt.

Kelder bouwen

Aan de achterzijde van de woning gaan wij een serre laten bouwen. Hieronder willen wij kelder laten bouwen. De kelder zal 6 bij 3 meter gaan worden en 2.48 meter hoog. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden die uitkomt in de serre. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden en is het onbekend of er een vergunning nodig is.