Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco woning bouwen

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik ben op zoek naar een aannemer voor realiseren van een dakopbouw op onze woning. Deze opbouw dient ongeveer 550 bij 500 cm groot te zijn en casco te worden opgeleverd. Het betreft een hoekwoning. In de opbouw zie ik graag kunststof kozijnen. Dit dient op een schuin dak gemaakt te worden. Graag hout skelet bouw met keraliet bekleding.

Een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen

Wij willen graag een huis laten bouwen op onze kavel! Het gaat om een huis 2x 65m2. Dus begane grond en 1e woonlaag met puntdak. Er is een bestemmingsplan aanwezig en de bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn er ook. Afmeting van het huis is 10×6m. De woning graag metselen en voorzien van witte houten kozijnen. Daarnaast de woning casco opleveren.

Een casco dakopbouw maken voor een badkamer

Wij willen een opbouw maken voor een nieuwe badkamer. Deze moet op de aanbouw van de keuken komen. De afmetingen zijn ongeveer 3.31 lang bij 250 hoog en 258 breed. Graag casco opleveren met een klein raampje aan de bovenzijde. Dit moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Een woning op het dak uitbouwen

Wij willen op onze woning met 1 etage een 2e etage laten bouwen. Momenteel hebben we een plat dak. Wij willen een schuifdak indien dit mogelijk is. De ruimte heeft een slaapkamer en badkamer met bad/toilet, een klein balkon. Op het dak willen wij zonnepanelen plaatsen. Het dak is 60 m2 dus genoeg ruimte voor een opbouw. Graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Een gemetselde opbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor het maken van een opbouw op onze woning. De opbouw dient 540 bij 510 cm groot te worden en casco te worden opgeleverd. Het betreft een tussenwoning met betonnen dak. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping. Graag met kunststof kozijnen. Overige specificaties van de bouw bespreek ik met de specialist. Er is nog geen omgevingsvergunning aanwezig, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn.

Een nieuw aangekochte woning voorzien van een uitbouw

Ik ga verhuizen en zoek een specialist voor het realiseren van een uitbouw aan mijn nieuwe woning. De breedte moet ongeveer 600 zijn bij diepte 266 cm. Graag gemetselde bouw voorzien van een goede fundering. Daarnaast een HR+++ lichtstraat van glas en twee openslaande deuren met twee raampartijen. Een directe buur heeft al een uitbouw. Daarnaast casco opleveren.

Een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen

We willen een opbouw op de gehele woning, zie tekeningen in bijlage. Het gaat om een houtskelet opbouw van ongeveer 50 m2 wat bekleed is met steenstrips. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen, casco opleveren en met een dicht dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping en het moet geplaatst worden op een tussenwoning. De bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn aanwezig.

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Uitbouw aan bestaande woning

Wij willen graag een uitbouw aan onze woonkamer met openslaande deuren naar de tuin toe. De uitbouw is ongeveer 5 bij 2.5 meter, en moet casco opgeleverd worden met een fundering en een houten constructie.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius