Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco vrijstaand huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco vrijstaand huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco vrijstaand huis bouwen

Casco vrijstaand huis bouwen

Ik wil een vrijstaand huis bouwen op een kavel. Afhankelijk van de prijs kan dit als casco of volledig afgeleverd worden. Ook wil ik een huis met 1 verdieping en zolder (herenhuis). Ik voeg een voorbeeld foto van de buitenzijde erbij voor een indicatie.

Gemetselde schuur plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten metselen van een casco atelier in de tuin. Het atelier / de schuur komt vrijstaand en word 5.5 x 3.5 meter groot met een nokhoogte van 5 meter. Wij willen graag vergunningsvrij bouwen dus de afmetingen moeten hierin passen. De ruimte willen wij ook laten voorzien van een betonvloer. De afwerking doen wij zelf.

Kelder laten bouwen

Ik wil graag een kelder laten bouwen. Het is een half vrijstaand woonhuis. De woonkamer is ongeveer 50 m2, deze moet onderkelderd worden. Ik wil de kelder graag casco opgeleverd hebben. De afbouw doen we zelf. Ik wil de kelder wel graag met waterpomp. Ik wil graag het totaal plaatje, dus ook hulp met de vergunning en het inspectierapport.

Houten uitbouw aan jaren '30 woning plaatsen

Ik wil een uitbouw aan de achterkant van een vrijstaand (klein/compact) jaren '30 huis in Maastricht. Afmeting 2,5 x 6 meter. Met een korte zijde dicht, een korte zijde met een deur en een raam op borsthoogte (zodat je als je kookt naar buiten kan kijken), een lange zijde met veel glas (HR++) en openslaande tuindeuren of schuifpui. De fundering moet nog worden gemaakt. Houtskeletbouw bij voorkeur. De woning ligt op een verhoging/rots zodat het achterom gaan met materialen lastig is. PS: graag een offerte voor de complete klus en ook graag voor alleen casco.

Casco vrijstaand huis bouwen

Wij willen graag een vrijstaande huis bouwen in Den Haag. 2,5 bouwlaag met balkon, plat dak, 250m2, 9mx11m. Wij zoeken een bedrijf om met/voor ons het cascowerk,fundering,heipalen te doen. Wat kunt u voor ons doen? Wat is uw prijs?

Dakopbouw op garage plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw op onze garage, dus opbouw op een plat dak. Het huis is vrijstaand. Garage is 8 meter bij 3 meter. Die opbouw mag kunststof zijn. Er hoeft geen trap gemaakt te worden. Casco oplevering. Graag advies en offerte.

Nieuwbouw huis vrijstaand

te bouwen een vrijstaand huis 1 tekeningen aanwezig 2 bouwvergunning aanwezig 3 inhoud huis 900-1000 m3 Het betreft een dijkwoning van 3 woonlagen. Wij ontvangen graag 2 soorten offertes, enerzijds voor een casco woning en anderzijds voor een complete woning inclusief keuken, badkamer, stuckwerk et cetera. Graag ontvangen wij de eerste reactie per mail zodat wij per email alle verzamelde informatie aan de vak bedrijven kunnen door sturen zodat er daarna een goede offerte gemaakt kan worden.

Opbouw hoekhuis

We hebben een huis met 2 verdiepingen waarvan de 2e verdieping bestaat uit een groot dakterras waar we niets mee doen. Dit willen we graag vervullen door er een opbouw/aanbouw op te zetten. Het dakterras is 8 meter breed en 3 meter diep. Gemetselde opbouw met een plat dak. Wellicht het bestaande dak vernieuwen. Kozijnen en glas plaatsen. Het is een half vrijstaand huis. Meeste mensen in de straat hebben dit al aangebouwd. Binnenzijde kan ik zelf afwerken want ik ben timmerman. Dus geen wandjes zetten, electra etc., dit doe ik zelf. Het gaat om casco bouw.

huis bouwen

Op gekocht kavel wil ik een vrijstaand huis van 300 tot 350 m3 bouwen. Met twee verdieping en plat dak. Eventueel nog met extra ruimte voor kantoor. Casco afhankelijk van afwerkingsniveau (wel met binnenmuren, deuren, sanitair, sloten e.d.). Afbouw regelen we zelf. Vergunning is onderweg. Ik zoek graag aannemer die mijn huis kan bouwen voor €270 per m3. Max. budget is 100.000,- euro. Wil graag weten welke mogelijkheden: prefab of gewoon bouwen?

Nieuw te bouwen vrijstaand woonhuis (3 ...

Nieuw te bouwen vrijstaand woonhuis (3 verd.) type notaris woning jaren 30 (optie Kelder) inhoud 1000 m³ excl kelder. In mei komt kavel grond ter beschikking aan user. Casco opleveren.