Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco uitbouw achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco uitbouw achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco uitbouw achter

Uitbouw achterzijde met harmonicadeur

Er is al een uitbouw van 2,5 diep bij 6 breed, deze willen wij naar 4 meter diep en 6 breed maken nu de Amsterdamse regels van vergunningvrije uitbouw zijn versoepeld (geen vergunning nodig). Ook willen we een harmonicadeur van aluminium in de uitbouw. Een lichtstraat lijkt ons niet nodig. Wij hebben een concreet plan. Schets hebben wij. Het dak moet plat worden, de buren willen er namelijk een dakterras op maken. De uitbouw willen wij graag zo duurzaam mogelijk, dus waarschijnlijk metselwerk. Momenteel zit er een knik in de uitbouw, dit willen wij recht hebben. Casco oplevering, maar in de uitbouw komt de keuken (deze zit er momenteel niet), daarvoor zouden wij graag wel elektra punten, afvoeren en leidingen en dergelijke hebben.

Een casco uitbouw ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren achter een tussenwoning. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 5 meter groot worden, een gemetselde constructie bezitten en daarnaast zou ik mijn bestaande kozijn willen hergebruiken. Verder bespreek ik de mogelijkheden graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.

Een casco uitbouw ontwikkelen achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een houten uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze hoekwoning. De uitbouw mag casco worden opgeleverd met een dicht dak met lichtkoepel daarin. De uitbouw moet ongeveer 300 bij 600 cm groot worden en zijn voorzien van een kunststof schuifpui.

Een uitbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 700 bij 400 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; casco worden opgeleverd en zijn voorzien van een lichtstraat.

Een casco uitbouw ontwikkelen tegen een woning aan

Ik zoek een aannemer die onze woning kan uitbouwen. Wij willen uitbouw realiseren ca. 2,4 bij 5. We wonen in een houtskelet woning dus alle wanden hout en gips evenals vloer 1e verd. Vloer bg wel beton dus dit graag doorzetten incl. heiwerk waarschijnlijk. Buitenzijde voorzien van metselwerk en kunststof kozijnen en enkele deur. Binnenwerk casco dus wij plaatsen zelf gipsplaten en maken elektra en CV incl. gipsplaten plafond. De uitbouw moet aan de achterzijde van een tussenwoning komen.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw achterzijde realiseren aan de achterzijde van het huis. Circa 3 bij 7 meter. Graag casco zonder stucwerk en alleen elektra voorbereidingen. Er hoeft niet geheid te worden. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg.

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 3 meter diep en 6 meter breed. Casco opgeleverd. Buitenkant moet van steen zijn, en de binnenkant van hout.

Een aanbouw maken achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 300 bij 600 cm kan realiseren achter mijn hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde bouw hebben, voorzien zijn van houten harmonica kozijnen en casco worden opgeleverd. De rest bespreek ik graag met de aannemer.

Een geschakelde tussenwoning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die de achterzijde van mijn geschakelde tussenwoning kan uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 560 bij 200 cm zijn. Daarnaast zie ik graag kunststof harmonicadeuren terug in de uitbouw. Ook moet de uitbouw casco opgeleverd worden.

Partners

Partners van Casius