Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco ruimte ombouwen kinderopvang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco ruimte ombouwen kinderopvang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco ruimte ombouwen kinderopvang

Aanbouw laten plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren. Een ruimte van 18 m2. Bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. Zie plattegrond. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw dak

Ik wil graag een casco dakopbouw met 1 raam . Ik heb een vliering de hoogte is 150 cm en loopt schuin af. Wat het gaat kosten om een berging ruimte van 4 meter lang en 2 of 3 meter breed ? Met een platte dak ? En wat is goedkoper, een prefab dak van kunststof of ter plekke gemaakte dak .

Opbouw op plat dak

Graag offerte voor opbouw van 30 m2 op een plat dak als extra ruimte voor 2 slaapkamers. Compleet/casco is nog in overleg, en de opbouw moet van kunststof gemaakt worden, en onderhoudsvrij zijn. Ik hoor graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw op het platte dak van onze 1e verdieping van circa 38,5 m2 met daarin 2 slaapkamers en evt. ruimte voor een badkamer. De opbouw moet casco+ zijn, dus wel binnenmuren, maar geen elektra en stucwerk. De binnenkant moet houtskeletbouw zijn en de buitenkant van kunststof. Ik heb ook interesse in prefab. Ik hoop dat u gauw contact opneemt zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Opbouw huis plat dak

Wij willen graag een vrijblijvende offerte aanvragen omtrent een casco dak opbouw. dit is voor 3 kwart gedeelte woonruimte en 1 derde een dakterras. in deze ruimte willen we wel een aparte ruimte voor onze cv installatie en wasmachine + droger (washok).

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Casco-Aanbouw van 48 m2 aan bestaande woning uit 1957

Bij onze nieuwe woning uit 1957 (ook in Bergeijk) willen wij op de begane grond een aanbouw aan de achterzijde zetten van circa 48 m2. Het geheel als 1 open ruimte met leefkeuken en woonkamer. Zandgrond. Voorkeur gaat uit naar Casco-oplevering.

Gemetselde of glazen uitbouw realiseren

Graag ontvang ik een offerte van het onderstaand: Wij laten een huis bouwen en daar willen we een uitbouw aan laten maken. De fundering en vloer zijn al geplaatst. De uitbouw is 3 x 5 m. We willen verder een dicht dak in verband met de warmte, voor de rest maakt het niet veel uit. Vergunning is nodig, deze willen we graag laten regelen. We twijfelen tussen twee mogelijkheden: of alle gevels (3) van glas (soort serre maar met een dicht dak) of de gevels gemetseld. De uitbouw heeft als doel om meer ruimte te creëren en waar we onze eettafel in kunnen plaatsen. We vragen ons af of hier een groot prijsverschil inzit. We willen graag de prijs voor een casco oplevering en voor compleet ontvangen. Onze woning wordt opgeleverd in december dit jaar, de uitbouw zou dan rond maar 2021 gebouwd moeten worden.

Extra kamer op woning met plat dak

Wij willen een opbouw realiseren op een woning met plat dak. Het gaat om een ruimte van ongeveer 20 vierkante meter ( 4,5 bij 4,20). Voorkeur voor een stenen opbouw met casco oplevering.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.

Partners

Partners van Casius