Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco ruimte ombouwen kinderopvang? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco ruimte ombouwen kinderopvang. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco ruimte ombouwen kinderopvang

Casco ruimte ombouwen kinderopvang

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het opbouwen van een casco ruimte naar een kinderopvang ruimte. De ruimte is ca 1135 ca m2. Dit is een tijdelijke offerte voor de bank en om later alsnog gebruik van te maken bij akkoord van de bank.

Kelder bouwen

We hebben recent een woning gekocht die wij in de loop van 2020 betrekken. We hebben het plan opgevat om in deze bestaande woning een kelder of een souterrain te laten bouwen. In verband met de aanvraag van de hypoptheekfinanciering voor het bouwdepot hebben we op korte termijn een onderbouwde, maar wel globale inschatting nodig van de kosten van deze verbouwing. Het is een split-level tussenwoning, waarbij er achter de inpandige garage ruimte is (nu nog kruipruimte) om een kelder te plaatsen. De garage bevindt zich dus ook onder de woning. In de buurt zijn meer bewoners die een kelder hebben laten bouwen. Wij willen een ruimte creëren van 6m x 4m met een hoogte van 2,25 meter. Voor zover nu bekend zijn er geen bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning stamt uit 1973 en volgens de huidige bewoner is de kruipruimte en fundering van de woning al voorbereid voor het inbouwen van een kelder. Kunt u op basis van deze informatie een globale inschatting maken van de prijs van een dergelijke verbouwing (het komt in dit stadium nog niet aan op 5000 euro). Of moet u ter plaatse een kijkje nemen? De huidige bewoner heb ik hierover al geïnformeerd en staat welwillend tegenover het bezoek door een aannemer. Kunt u in de prijsopgaaf het verschil aanbrengen tussen casco-bouw en volledige bouw. Onder casco versta ik dan, naast water en winddicht wel dat buitenramen, leidingwerk, aansluitingen, elektra en freeswerk voor leidingen al wel is gebeurd. Maar het plaatsen van wandjes, kozijnen nog door mijzelf kan worden afgemaakt. Ik overweeg om het afmaken zelf te doen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De taxateur voor de financiering heeft in ieder geval een indicatie nodig voor het bepalen van de hoogte van het bouwdepot.

Kelderrenovatie en prefab kelder plaatsen

Ik wil zelf van de kruipruimte een kelder maken (27 m2) en deze doortrekken met de bestaande kelder (45 m2). Voor de kelder in de kruipruimte moet de vloer gestort worden. Ik heb twee mogelijkheden: of de vloer van de bestaande kelder kan ook gesloopt worden en dat de vloer in zijn geheel wordt gerealiseerd. Of: de vloer wordt alleen gemaakt worden de nieuwe kelder. Muur doorbreken en puin afvoeren doe ik zelf. Ik heb opstaande plinten van 30 cm, dit moet ook in de nieuwe kelder. Ook moet het verankerd worden in de draagmuur. Er moet ruimte zijn voor een put om water omhoog te pompen. Vergunning is niet nodig. Rond april wil ik hier graag mee beginnen. Voor een later project wil ik ook graag een prefab kelder in de achtertuin laten plaatsen van 4 x 6 meter. Vergunning heb ik al. Voor de fundering heb ik 4 palen nodig. Het gat kan ik laten graven. Het gaat dan om het plaatsen van de bak, deze wil ik vooraf waterdicht hebben en met alle leidingen erin. Elektra graag wel vermelden. Het wordt een soort kantoor ruimte. Casco oplevering. De kelder komt deels in het grondwater. Isolatie en stucwerk is ook niet nodig. Dit project heeft minder haast.

Opbouw schuin dak 1e etage

Ik wil mijn schuine dak op de 1e etage recht omhoog trekken. Opbouw 1e etage om meer ruimte te creëren. Een voorbeeld is te zien op de foto. Ik woon daarnaast aan de linkerkant. Er moeten 2 gevels gemetseld worden, een kant van de buren kant gebruikt worden. Vergunning moet nog aangevraagd worden en daar zouden we graag bij ondersteund willen worden. De afmeting wordt ongeveer 5 x 2,5 meter. Ik wil twee ramen met kunststofkozijnen. Ik weet niet zeker waarvan het dak van de huidige uitbouw is, ik vermoed hout. Een andere optie voor de opbouw is, om de opbouw vanuit het schuine dak te doen en ik denk dat dat van beton is. Ik wil een casco oplevering. Ik denk eraan om rond juni te willen beginnen, maar het kan ook na de bouwvak.

Opbouwen, badkamer in huis maken of huidige badkamer verbouwen

Mijn partner en ik hebben een huis gekocht. Eind april krijgen wij de sleutel. Nu zijn wij aan het kijken of er een opbouw op de aanbouw kan worden gebouwd en wat de kosten daarvan zullen worden. Het kan op een deel van de aanbouw worden gebouwd, wat wij willen inrichten als badkamer. Als dit niet mogelijk is hebben wij nog een paar andere opties. Wij hebben 3 mogelijkheden: - 1e: een gedeelte opbouw op de aanbouw. Wij moeten kijken of de aanbouw dat houdt qua constructie. De opbouw zou ongeveer 2.10 m breed bij 2.88 m lang worden. Er is een vergunning nodig, deze kunnen wij eventueel zelf aanvragen, maar dit ligt aan de kosten en hoe ingewikkeld dit is. Waarschijnlijk is alleen een houtenconstructie mogelijk, maar hier hebben wij geen goed zicht op. Als de kosten goed uitpakken graag een complete oplevering. Daarvoor zouden wij graag weten wat de kosten voor een casco zijn. - 2 Wanneer de opbouw niet mogelijk is of als de kosten te hoog zijn willen wij van de kleine slaapkamer in het huis een badkamer maken. We weten niet hoe het hier met de constructie zit het is wel een houten vloer. De ruimte is 2.34 m lang, daar komt een klein nisje van 0,92 m bij, breed is 2.14 m. Op het moment lopen er op de bovenverdieping geen water of kranen, dus waarschijnlijk zitten daar geen leidingen. Wij willen een complete badkamer, wij weten nog niet wat er helemaal in kan qua afmetingen. Wij willen het liefst een bad en inloopdouche als dat kan, een wastafel met meubilair en wc. - 3: Als boven de badkamer niet gemaakt kan worden, dan willen wij beneden de badkamer renoveren. Helemaal opnieuw. Wat er nu inzit moet eruit, een wc, een wastafel douchecabine. Badkamer is 2.10 m breed bij 0.95 m bij ongeveer 2.10 m. Tegels opnieuw, de huidige zitten los, zien er wel nog goed uit.

Houten uitbouw zijkant vakantiewoning

Wij zouden aan onze vakantiehuisje zouden laten uitbouwen. De zijkant (breedte) van ons vakantiehuisje is 565 cm. We willen hieraan een houten, goed geïsoleerde uitbouw laten bouwen van 845 cm. De uitbouw loopt 280 cm door naar de achterkant (terras) van het huis zodat er toegang vanuit de uitbouw naar het terras komt. L-vorm. De uitbouw is bedoeld voor extra ruimte badkamer en een extra slaapkamer met toegang naar terras. Diepte van de uitbouw circa 250 cm. Vanwege zandgrond is fundering niet nodig. Er is naar mijn weet geen vergunning nodig. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Het vakantie huisje staat op een park met eromheen een bos.

Aanbouw zijkant van hoekwoning

Het project betreft een prefab aanbouw langs onze hoekwoning van ongeveer 8-8,5 m lang en 3,5 m breed. Aan de voorkant van de aanbouw komt een tuindeur met glas en een raam, aan de achterkant, tuinkant, een aluminium schuifpui. Het kan eventueel casco opgeleverd worden wel met elektrische bedrading, water en afvoer en aansluiting van elektrische vloerverwarming. Er is wel een schets van het plan maar nog geen bouwtekeningen en de vergunning moet nog aangevraagd worden. Maar grote kans dat die vergunning er wel komt. De zijkant van 8-8,5 m heeft geen raam en kan afgewerkt worden met bijv Trespa oid, want niemand zal dat zien. De buitenmuur graag zo dun mogelijk. Tussen de buitenmuur en het huis van de buren zal een pad komen van 1 m. De totale ruimte tussen de 2 huizen is 4,5 m. Op het platte dak willen wij sedum beplanting.

Een uitbouw maken achter een hoekwoning

Wij willen onze huiskamer uitbreiden. Voor de uit te breiden ruimte willen wij gebruik maken van de tuin. De huiskamer moet 2,5 meter naar links en 7 meter naar voren. Links (straatkant) moet deze opgebouwd worden met bakstenen en een raam van 180 cm in zitten. Aan de voorkant moeten glazen ramen en een schuifpui van 3 meter. Aan de rechterkant hebben wij buren waar een schutting tussen is geplaatst. Dat moet ook met bakstenen opgebouwd worden. Grond moet een fundering in komen en plafond willen wij een dakraam van 3 x 1,5 meter. Het gaat dus om een uitbouw van een kleine 40 meter. Dit moet waarschijnlijk casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Garage slopen en uitbouw plaatsen

Ik wil graag een garage slopen en een uitbouw plaatsen voor een slaapkamer. Electra/water/ verwarming aanwezig. Totale oppervlak van de nieuwe ruimte 11 x 3,5 m. Graag offerte voor casco. Constructie voorkeur is hout of metsel.

Aanbouw realiseren

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van +- 24 vierkante meter als aparte ruimte zonder uit te breken. Compleet/casco is nog in overleg. Ik wil er wel elektra, stucwerk, en een fundering in, en de buitenmuren moeten gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.