Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco pand verbouwen tot foodbar? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco pand verbouwen tot foodbar. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco pand verbouwen tot foodbar

Dakopbouw plat dak

Het gaat hier om een dakopbouw op een woon- winkelpand in Hilversum. Het pand is voorzien van een plat dak. De vergunning hiervoor is reeds afgegeven. Het werk is gelegen in een winkelstraat waar betaald parkeren aan de orde is. Het object is aan de voorzijde bereikbaar. De ketel heeft voldoende vermogen voor de nieuwe situatie. Graag bij dit werk het verplaatsen van de keuken van de oude naar de nieuwe situatie buiten beschouwing laten. Graag ontvang ik voor dit werk (zie tevens bijgevoegde vergunde tekeningen) een vrijblijvende offerte voor de casco dakopbouw, bij voorbaat dank.

Dakopbouw plat dak

Het gaat hier om een dakopbouw op een woon- winkelpand in Hilversum. Het pand is voorzien van een plat dak. De vergunning hiervoor is reeds afgegeven. Het werk is gelegen in een winkelstraat waar betaald parkeren aan de orde is. Het object is aan de voorzijde bereikbaar. De ketel heeft voldoende vermogen voor de nieuwe situatie. Graag bij dit werk het verplaatsen van de keuken van de oude naar de nieuwe situatie buiten beschouwing laten. Graag ontvang ik voor dit werk (zie tevens bijgevoegde vergunde tekeningen) een vrijblijvende offerte voor de casco dakopbouw, bij voorbaat dank.

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Verbouwing tandartspraktijk

Ik ben in gesprek met een makelaar om een pand van 129 vierkante meter te huren. Op dit moment is het casco. Het gaat om de volgende werkzaamheden. -Afdekvloer: 10-11 cm beton -Plaatsen van metalstudwanden met deuren -Elektra, datanetwerk, telefoon etc, krachtstroomaansluiting, uitbreiden meterkast, noodverlichting. -Leggen van een pvcvloer -Monteren van een pantry en diverse 4 kastjes met wasbak -2toiletten met wasbak -Alarm, camerabeveiliging -Stuc en verven

Opbouw op 3e verdieping

Wij zijn eigenaar van een hoek pand met 3 verdiepingen op eigen grond. Het pand is ongeveer 9,5M hoog met plat dak, gebouwd in 1913. We willen graag een gedeeltelijk 4e verdieping, rechthoekig vorm, van ongeveer 38m2, met 3 kamers, aan 2 zijden ramen. Kunt u een prijsopgave maken voor casco en “standaard afwerking” zowel aan binnen als buitenkant? ( binnenmuren erin, deuren, kozijnen, verwarming, water, Electra) Voorkeur voor hout of prefab constructie.

Casco pand tot lunchroom verbouwen

Ik heb een casco horeca pand op het oog, van ongeveer 55 m2. Ik wil het graag laten verbouwen tot een kofffiebar/ kleine lunchroom. Ik wil er 2 kleine toiletten in plaatsen en een keukenblok en toonbank. Water, elektra, gas, afvoer is aanwezig. Omdat ik een financieel plan moet maken, wil ik graag weten wat naast de inrichting, de verbouwing me ongeveer gaat kosten.

Kelder onder bestaand huis realiseren

Wij hebben recent onder een pand dat wij in zijn geheel bezitten, een winkelpandje aangekocht en overwegen een kelder te laten aanleggen. Het winkelpandje is 33 m2 en het is een soort pijpenlaan. De eerste 8 m is deze 2.40 m breed, aan het einde 4 m. De gedachte kelderruimte is 20 m2 Doel is om een badkamer en slaapkamer te maken in de kelder. Ik neem aan dat er een vergunning nodig is. De oplevering wil ik graag casco.

Aanbouw achtergevel

Ik wil een aanbouw naar mijn tuin realiseren, deze is vergunningsvrij tot 4 meter diep. Breedte pand tussen de 3.30 m en 3,5 m. Ik wil de lijn van de aanbouw van de buren aanhouden voor de diepte. Voor mij is het voornamelijk belangrijk dat het redelijk voordelig is, ook qua materiaal. Heel erg heb ik mij nog niet verdiept in wat het beste is. Ik vraag mij af of er funderingsstroken geplaatst kunnen worden, of dat er palen moeten komen. Casco oplevering, wind en waterdicht. Aan de binnenkant hoeft de afwerking niet. Indien nodig heb ik een plattegrond. In april wil ik het liefste beginnen, later mag ook.

Casco pand verbouwen tot foodbar

Ik wil een casco horeca pand van 50 m2 laten verbouwen tot een foodbar/afhaal restaurant. De vloer, wanden, keuken, bar en restaurant inrichting moeten gedaan worden. Minimaal 2 wc's geplaatst worden liefst zo klein mogelijk. Het betreft bestaande bouw. Ik voeg een plattegrond toe hoe ik het kwa indeling wil hebben. Het liefst wil ik ook een koelcabine plaatsen op de plek waar ik nu een voorportaal van de wc's heb ingedeeld.

Overkapping voor balkon en casco opbouw realiseren

Het project betreft een bestaand kantoorpand wat omgeturnd gaat worden naar 4 appartementen. Op de tweede verdieping moet een balkon overkapt worden over de breedte van het pand ca. 9 meter. Op het dak komt er een verdieping met de afmeting ca 3.5 x 14.5 meter. Er zullen HSB wanden geplaatst worden, welke bekleed moeten worden met isolatie en steenstrips. Tekeningen zijn aanwezig, en de bouwvergunning is ook al rond.

Partners

Partners van Casius