Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco opbouw en uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco opbouw en uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco opbouw en uitbouw

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij willen een opbouw op ons platte dak. De maten van het dak zijn 8 x 6. Gezien de opbouw een balkon dient de opbouw 6x7 zijn. Casco oplevering, wel een dichte trap binnen realiseren.

Opbouw platdak

Realiseren van opbouw op plat dak van ongeveer 4,5 m breed en 6,5 m lang. Voorkeur om voor- en achterkant omhoog te metselen en de zijkanten van ander (goedkoper) materiaal van goede kwaliteit. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar veel woningen naast de mijne hebben ook een opbouw, dus ik denk dat dit wel haalbaar moet zijn. De oplevering graag casco.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een volledige casco opbouw 52 m2. De verdieping moet worden voorzien van een trap, tevens ook elektra/ verwarming/ riolering voorbereiding, op onze woning uit 2000 met platdak. Afmeting is 5,70 x 9,20 meter. De bedoeling is om 2 grote slaapkamers (straat & tuinzijde) en een badkamer te realiseren. Vergunning heb ik al aangevraagd en ben ik mee bezig. Als het goed is moet er een houten constructie komen.

Een casco dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die boven mijn eerste verdieping van mijn tussenwoning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 550 bij 600 cm groot worden en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op een betonnen dak gemaakt worden. De opbouw moet in dezelfde style als de andere dakopbouwen in de straat.

Een uitbouw en daarop een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterkant van onze hoekwoning een uitbouw van 200 bij 800 cm kan realiseren en daarop een opbouw van 200 bij 600 cm kan realiseren. Daarnaast zal er op de begane grond een stalen constructie gerealiseerd moeten worden om een draagmuur te kunnen verwijderen en deze hebben wij het liefst in het plafond verwerkt. De uit/opbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouwen.

Dak opbouw op platdak

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak laten plaatsen. Het moet een nokhoogte van 9m en goot hoogte van 6m hebben. En 5,50m breed en 7,70m diep. Omdat het een schuin dak moet zijn bij breedte dakkappel voor en achter. Omdat wij niet weten of het voordeliger is om het casco op te leveren of compleet ontvangen wij graag een offerte voor beide.

Kleine opbouw op plat dak

Ik wil graag een kleine casco opbouw van 35 m2. Kleine kitchenette en eenvoudig toilet en douche. Er moet wel een voorbereiding voor de elektra gemaakt worden. Materiaal van de opbouw is een overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw op een bestaande aanbouw

Opbouw op de uitbouw. Er is een aanbouw gemaakt bij een huis welk ik geïnteresseerd in ben om aan te schaffen. De maten van de uitbouw zijn 2.5 m lengte bij 8 breed. Ik wil graag weten hoeveel het kost als het compleet opgeleverd word en hoeveel het kost als het casco opgeleverd word, wel met elektra en stucwerk. Volgens de verkoopinformatie is de fundering van de huidige uitbouw sterk genoeg om hier ook nog een opbouw op te plaatsen. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik wil ook graag weten wat de mogelijkheden zijn qua materiaal van de opbouw (dus kunststof, metselwerk, hout?). Het moet in ieder geval onderhoudsvrij zijn.

Opbouw zomerhuis

Opbouwen van het bijhuis. Huidige dak vervangen door een vierkante nieuwe verdieping. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word. Elektra en stucwerk doe ik zelf. Het moet van onderhoudsvrij hout gemaakt worden en 4 bij 6 meter zijn. Graag een offerte.

Dakopbouw op tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een casco dakopbouw van 5 bij 8 meter kan realiseren. De opbouw moet een hout skelet hebben en daarnaast zie ik graag velux ramen in het licht gekantelde dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping op een tussenwoning.