Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco nieuwbouw op een vakantiepark? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco nieuwbouw op een vakantiepark. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco nieuwbouw op een vakantiepark

Casco nieuwbouw op een vakantiepark

Geachte heer, Ik wil op een huis bouwen . Nu wil ik veel zelf doen ivm de financien . Mijn vraag daarom is kunnen en willen jullie dit casco neerzetten. Zo ja wat zullen hier de kosten van bedragen , ivm dat ik ook mijn eigen bouw tekening heb gemaakt , wou ik bv de gaten voor kanaalplaten bij u kant en klaar opgegeven zodat deze naar de fabriek kunnen . Ik had tevens omdat ik in eigen beheer alles wou doen al offertes laten maken voor bv de kanaalplaten , waardoor ik de bg vloer ga vervangen voor broodjes in combi met eps >3. 5kw isolatie (ivm kosten). Maar de verdieping ipv vvp200 1200 door vpp20 600 ivm het gewicht en omdat de kavel met kadaster code Sectie V No 1345 gemeente Harderwijk bekend. Nou had ik hier zelf een excelsheet voor gemaakt ivm de materialen , deze stuur ik ook mee , zodat u een idee heeft hoe ik dit zelf beoogd had. En daarnaast voor mijn hypo , heb ik een aannemers overeen komst nodig , voor zowel taxatie en bank.

Houten aanbouw casco aanbouwen

Wij willen graag een houten aanbouw van 5.50 bij 3 meter bij onze nieuwbouw woning aanbrengen. Wat zijn hiervan kosten? Afwerken doen wij ook zelf, dus een casco uitbouw.

Uitbouw bij nieuwbouw

Onze hoekwoning wordt over 7 a 8 maanden opgeleverd. De buren hebben hier al een uitbouw aan laten plaatsen. Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor een uitbouw van 5.70 meter breed en 2.40 of 1.20 meter diep. De openslaande deuren met het raamkozijn ernaast willen wij graag laten verplaatsen. Verder mag deze casco opgeleverd worden.

Kelder onder nieuwe woning

Wij zijn bezig met een nieuwbouw woning te bouwen waarbij wij graag een kelder willen laten plaatsen. De afmeting zal 5,50 bij 5,30 bij 2,50 meter moet worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en verder mag de kelder casco worden opgeleverd.

Nieuwbouw: vrijstaande woning bouwen

Wat zou het kosten om een woning van 8 bij 15 meter te laten bouwen? Een vrijstaande woning. Strakke bouw met 3 woonlagen. De gevels echt omhoog en eventueel met een of meer erkers en een garage. Een woning met gemetselde gevels. We hebben voorbeelden van wat we voor ogen hebben qua huis. We hebben een kavel op het oog. De kavel is bouwrijp gemaakt. Er zal mogelijk geheid moeten worden voor de fundering. Volledig afgebouwd of casco opleveren. Vanaf welk bedrag zou u een huis kunnen bouwen? Graag verneem ik uw reactie.

Dakopbouw op de woning realiseren

Wij hebben een nieuwbouw hoekwoning uit 2010 met plat dak hierop zouden wij net als de rest van ons rijtje een puntdak willen. De woning is 8 bij 5 meter groot. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en een dakraam. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden en blijft het in eerste instantie 1 grote ruimte. Het is niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Nieuwbouw bungalow maken

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een bungalow. Een woon- en eetgedeelte van 10 x 7 meter en eraan vast een lange gang met meerdere slaapkamers, werkkamer en badkamer. Dat deel moet 20 x 5 meter worden. Het plafond word van kanaalplaten. De fundering moet sterk genoeg voor een 2e verdieping in de toekomst. Casco/behangklaar opleveren. Er is nog niets ontworpen of getekend. Er is wel een schets bijgesloten. De kosten voor de fundering, metselwerk en vloeren is voor nu het belangrijkste. Ik kan zelf kozijnen, stucwerk en verwarming verzorgen.

Casco nieuwbouwappartement afbouwen

Voor een casco nieuwbouw appartement van 140 m², gelegen op de 4e verdieping, dat eind 2017 zal worden opgeleverd, zijn wij op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor de afbouw. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een badkamer, stucwerk, plaatsen van stalen deuren, schilderwerk en interieurtimmerwerk. In overleg kunnen ook het plaatsen van muren, aanleggen van elektra en leidingen en het leggen van de vloer tot de werkzaamheden behoren. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de winter van 2017-2018, maar technische installatietekeningen dienen op korte termijn te worden ingediend. Er is een architect die onze ideeën omzet in enkele tekeningen, maar we staan open voor uw advies en inbreng. We maken graag op korte termijn een afspraak.

Casco pand tot kinderopvang verbouwen

Voor een verbouwing van een casco nieuwbouw pand zijn wij op zoek naar een aannemer met aantoonbare ervaring en die financieel gezond is om de opdracht uit te voeren. Het pand moet worden verbouwd tot kinderopvang. De oppervlakte betreft 260 m2, er moeten 3 groepen gerealiseerd gaan worden. Ervaring met de eisen voor het realiseren voor een kinderdagverblijf is daarom een vereiste. We willen de ruimte geheel afgewerkt hebben, het gaat hierbij om het plaatsen van tussenmuren voor de groepen en slaapkamers en het afwerken van de vloeren. Het betreft alleen de begane grond. Bij voorkeur contact per mail, ik ben niet zo goed bereikbaar op de telefoon.

Nieuwbouwwoning bouwen

Ik zou graag een kostenindicatie willen ontvangen voor het bouwen van een nieuwbouw hoekwoning in Zuid-Holland. Van de gemeente mogen er 3 lagen worden gebouwd met plat dak. Het gaat om een kavel van circa 135 m2, er mag gebouwd worden op een stuk van 6 meter breed en 12 meter diep. Op dit moment heb ik geen schets van de woning en hiernaast weet ik nog niet welke zaken ik zelf wil gaan verzorgen. Om de kosten beperkt te houden wil ik er in 1e instantie voor kiezen om 2.5 laag te bouwen en de woning totaal op maximaal rond de 500 m3 te houden. Ik zou graag hierbij een splitsing van 3 bedragen willen hebben indien mogelijk: - Bouwen volledig casco - Bouwen half casco (murenafwerking, vloeren, badkamer wc's en en keuken zelf tegelen/stucen/plaatsen) - Bouwen sleutelklaar (met een afwerkingsniveau vergelijkbaar met een nieuwbouwwoning vanuit een aannemers zoals Bam/van Erk groep/Ballast Nedam) Het gaat om een prijsindicatie (incl BTW) zodat ik met de kavelprijs en overige kosten kan beoordelen of dit haalbaar is voor mij. Alvast dank voor je reactie.