Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco huis laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco huis laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco huis laten bouwen

Huis in Blaricum verbouwen

Huis is nagenoeg casco, oud huis 1915 en moet opnieuw opgebouwd worden binnen. Ik ben geinteresseerd in bouwbegeleiding: wat houdt dit in en wat kost het?

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Opbouw van een extra verdieping

Wij willen een extra verdieping op ons huis laten bouwen. De woning heeft een plat dak en er zal dus een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De opbouw zal 4.20 bij 10 meter gaan worden en hier willen wij graag 2 slaapkamers en een kleine badkamer creëren. De badkamer krijgt een douche en een toilet en de slaapkamers mogen verder casco worden opgeleverd. De vergunning dienen wij nog aan te vragen.

Kelder onder bestaande bouw realiseren

Wij willen middels een kelder van ongeveer 30 m2 graag een extra slaapkamer en badkamer creëren onder de bestaande bouw uit 1999. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden, kosten, welke methode (prefab? ) het best geschikt is, de kans van slagen met betrekking tot de omgevingsvergunning en de ingeschatte duur van het project? We zijn benieuwd welke aanvullende informatie je nodig hebt om hier een goede inschatting van te maken. In de hal zal er een trap naar beneden gemaakt kunnen worden naar de casco kelder. Eventueel mag de kelder ook afgewerkt worden maar dat licht aan de kosten. Er dient een mogelijkheid gecreëerd te worden voor daglicht en de tussenwoning is goed bereikbaar. Huis staat op betonnen palen.

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Huis verbouwen

De muur tussen keuken-bijkeuken en de muur tussen woonkamer-bijkeuken inclusief schouw en inbouwkast moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten de balken ingebracht worden zoals in pdf nieuwe situatie met balken (bepaald door constructeur). Daarnaast nieuwe metalstud wand tussen kamer en bijkeuken (bijkeuken verkleinen) aanbrengen en deur tussen keuken en gang dichtmaken en terugbrengen doorgeefluik. De huidige schouw tussen woonkamer gaat geheel weg. De vloer van bijkeuken in de nieuwe woonkamer moet verwijderd worden en nieuwe vloer aanbrengen aansluitend op de woonkamervloer. Werkzaamheden inclusief cv-installatie (verwijderen verwarmingselementen en terugbrengen op nieuwe locaties (3x verwijderen, 2x terugbrengen op wand naar gang en wand bijkeuken. Werkzaamheden inclusief afvoer afval, leverantie materialen, etc. Oplevering verder casco, stuc-werk, etc. door opdrachtgever. Aan de voorzijde is een schouw ingemetseld die verwijderd moet worden. Als die verwijderd is komt op dezelfde plaats een vrijstaande houtkachel terug, de schoorsteen zal dus toegankelijk moeten blijven. Omdat deze schouw ook de schoorsteen op eerste en tweede verdieping draagt moet deze worden opgevangen door een HEA 120 die schuin in de spouw en tussenmuur moet worden ingebracht. Bijgevoegd de pdf nieuwe situatie met balken, een aangepaste (nieuwe) plattegrond, de originele bouwtekening (eerste verdieping klopt niet, is nooit zo gebouwd, zie foto's en plattegrond van eerste verdieping en achterzijde huis) en een aantal foto's van het huis met de tekst van de aanpassingen/ de verbouwing.

Dakopbouw plaatsen

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Het huis is 6.10 meter breed dus als je een halve meter vrij moet houden van de buren kom ik op ongeveer 5 meter en de vloer is 5.65 dus dat zal 4 meter worden. Dan wil ik hem graag casco laten zetten en van kunststof. Met aan beide kanten draai kiep ramen. Dit is van een woning die ik wil kopen dus graag een richtprijs.

Woning onderkelderen

Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een kelder. Het betreft een rijtjeshuis dat onderdeel is van een project waarin wij met 21 huishoudens 21 oude huurwoningen kopen en volledig opknappen. Het casco herstel gaat vanuit de CPO en eventuele gewenste uitbreidingen worden aangenomen op basis van inschrijving. De fundering onder de woning wordt nu hersteld/vervangen in verband met palenpest. De kelder zal komen achter de nu bestaande bouw. Bovenop de kelder staat een uitbouw (licht, houtskeletbouw) gepland van 5 meter x 4 meter. De kelder zouden wij het liefst over de hele diepte van de tuin willen (5 meter x 7 meter), hierbij zou het achterpad (smal) behouden blijven. - Wat kost het ons als wij (ik + eventueel 3 a 4 niet aangrenzende buren) een kelder willen? - Om kosten te drukken is het mogelijk dat wij het grootste deel van het uitgraven en grond afvoeren alvast doen? - Het grondwater schijnt vrij hoog te staan in deze buurt, is dit een probleem? Omdat wij nog veel meer zaken gaan doen in het huis (onder andere achtergevel rechtop trekken, dakkapel, uitbouw en de volledige binnenzijde v/h huis) zijn er een architect en constructeur die aanvullende documentatie kunnen aanleveren als dat nodig is. Hopelijk heb ik een duidelijk beeld geschetst met de omschrijving. Mocht u aanvullende vragen hebben om goede offerte te kunnen maken dan hoor ik dat graag. Als de offerte serieus en goede inschatting is van de werkelijke kosten dan ben ik uiteraard bereidt om een vergoeding hiervoor te betalen.

Casco huis laten bouwen

Wij willen een casco huis laten bouwen van 10 bij 20 meter met 1 woonlaag. We willen aansluitingen voor 2 keukens, 2 badkamers en 2 toiletruimtes. Er moet een plat dak op of lichte dakhelling met dakpannen. We willen graag een prijsindicatie.

Kelder in de tuin bouwen

Wij wonen in een 2 onder 1 kap en willen graag een kelder die vanuit ons huis bereikbaar is in onze tuin laten bouwen. Naast onze woning is een brandgang van ongeveer 2 meter breed aanwezig. De afmeting van de kelder zal ongeveer 5 bij 8 meter moeten worden en mag casco opgeleverd worden. Wel dient er een ventilatie aangesloten te worden,. Er is nog geen vergunning aangevraagd.