Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco huis bouwen

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

We willen een uitbouw van 2,5 x 5,41 meter laten plaatsen met daarbovenop een dakterras. Er zijn al 4 heipalen geslagen. Compleet of casco is nog in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Het is een huis uit 2009.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Nokverhoging /dakoptopping

Wij willen een opbouw laten realiseren. Op de rode lijnen van het huis. Globale oppervlak van 24 m2 (4x6m) Voorkeur voor een casco oplevering met prefab constructie en houten kozijnen.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een etage erbij op ons huis dat voorzien is van een plat dak van ca 40 m2. Graag casco, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Ik heb nog geen vergunning. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterkant huis

Ik wil graag een serre met een geïsoleerd dak met de afmetingen 8.00 x 4.00 meter. Compleet/ casco in in overleg. Verder moet er een fundering in komen, moet het deels gemetseld en voor de rest glas zijn.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen ons nieuw aangekocht huis uitbouwen met 9 bij 4 meter. De uitbouw moet casco zijn, zonder elektra en stucwerk, inclusief fundering en een gemetselde buitenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Onderkelderen bestaande woning

Ik zou graag meer informatie in willen winnen over het onderkelderen van onze bestaande woning en eventueel een advies gesprek willen. Bijgaand iets meer informatie over het plan. Het huis is in 2008 gebouwd en onderheid met betonnen palen en betonnen fundering. Het huis zelf bestaat uit een betonnen casco met muren van 25cm dik De voorkeur gaat uit voor het onderkelderen met betonnen casco onder het huis ter grootte van 5m x 7-9m x 2,5m de maatvoering is afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Bijgaand tekeningen van de begane grond van de woning. De toegang voor werkzaamheden tot de kruipruimte zou eventueel via de oprit plaats kunnen vinden aangezien we 11x6 meter brede oprit hebben waardoor we daar werkruimte kunnen creëren. De toegang tot de kelder willen we maken op de positie van de bestaande trap en middels een luie trap naar de kelder laten lopen. Hiervoor zouden wel de huidige vloerplaten opgevangen moeten worden aangezien hier naar ons weten geen bewapening is aangebracht onder de anhydriet dekvloer. Alvast bedankt voor uw reactie.

Casco schuur bouwen in tuin

Wij zouden graag een casco schuur van 8x3 meter laten realiseren in onze tuin. We willen graag een half steen, half houten schuur met een plat dak, verdeeld in 3 ruimtes. De schuur staat los van het huis. We zouden ook graag de schuur isoleren en het is belangrijk dat de materialen waterdicht zijn. Er staat nu nog een houten schuur, maar die halen we zelf helemaal weg.

Opbouw huis plat dak

Wij willen graag een vrijblijvende offerte aanvragen omtrent een casco dak opbouw. dit is voor 3 kwart gedeelte woonruimte en 1 derde een dakterras. in deze ruimte willen we wel een aparte ruimte voor onze cv installatie en wasmachine + droger (washok).

Notariswoning bouwen

Wij willen een vrijstaande notariswoning bouwen. Symmetrisch 2 lagen met schildkap, en een gepleisterde buitenkant. De maten worden 13 meter breed en 9 meter diep, en het huis komt op een kavel van 600 m2. We willen een woning met 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Graag casco. De wanden zetten we zelf.

Partners

Partners van Casius