Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco huis bouwen

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.

Extra verdieping metselen

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen realiseren. Dit betreft een hoekhuis. Het zal in dezelfde stijl als de rest van het huis gemaakt moeten worden. Alle voorbereiding voor een opbouw is er al zoals het gat naar het dak, watertoevoer, stroom en rondom is er al metselwerk a +/- 120 cm hoog. De verdieping is ongeveer 7 m bij 8 m. Wij zouden hier graag 2 slaapkamers willen maken waarvan er 1 met badkamer. Ook een toilet op deze verdieping is wenselijk. Graag zouden wij deze opdracht met een aannemer gericht door willen nemen en uit laten tekenen. Vergunning zal ook moeten worden aangevraagd. Graag een casco oplevering met metselwerk.

Uitbouw aan achterzijde van de woning realiseren

Ik wil een uitbouw richting de tuin, met een plat plafond. Het gaat om 2,5 meter uitbreiding richting de tuin. Het huis is 5 meter breed. Hiervoor is geen vergunning nodig. Over een fundering laat ik mij adviseren. Ik wil de woonkamer hiermee uitbreiden en de keuken laten verplaatsten. Ik ben nieuwsgierig naar de prijzen van zowel een casco als complete oplevering. De constructie voor deze uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van 6 m breed 2,5 m diep. Er is geen vergunning nodig. Graag 2 offertes 1 voor casco en 1 compleet, bij de complete ook vloerverwarming. Het hele huis heeft weeru kozijnen, zou heel mooi zijn als deze er weer in kunnen.

Kelder maken onder woonetage

Ik wil graag een kelder maken onder het huis van 10 meter bij 6 meter met een woonfunctie. Er hoeven in eerste instantie geen extra muren geplaatst te worden, maar gaat het om een ruimte. Het huis is pas 2 jaar oud, het huis zou daardoor aan bepaalde eisen moeten voldoen. Een kruipruimte is aanwezig. Ik wil graag een casco oplevering, maar wel dat er ventilatie en elektra aanwezig is. Mogelijk ook stucwerk, deze wel graag vermelden op de offerte. De vergunning moet nog geregeld worden en de bouwtekeningen ook. De bouwtekeningen laat ik graag regelen, de vergunning kan ik zelf ook aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw voor extra kamer

Ik wil graag een extra slaap kamer op de berging. Dit betekend dat er een opbouw moet komen, deze willen wij compleet opgeleverd zien. Graag ook de prijs van casco op de offerte benoemen. Het zou gaan om een prefab opbouw met de afmetingen van ongeveer 13.5 m2. Wat de materialen zullen zijn weet ik nog niet. zou graag een offerte willen ontvangen. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Ik denk dat de berging de opbouw het wel zou houden. Het huis wordt momenteel gebouwd, maar ik was te laat om de opbouw nog te kunnen realiseren, vandaar dat ik deze via deze weg wil laten realiseren.

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een offerte tbv een uitbouw begane grond, +/- 2,5 x 6 m. Met kunststof openslaande deuren en een lichtkoepel in het plafond. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk en er moet een fundering in komen. De buitenkant moet van betonstenen zijn. Graag een offerte hiervoor.

Dakopbouw plat dak

Graag zou ik een offerte willen laten maken voor de opbouw van een (prefab) verdieping op ons huis. Het dak is plat en meet ongeveer 40 m2. Wij bevinden ons nog in de oriënterende fase. Ik ben al bezig met de financiering. In het bestemmingsplan staat dat mijn huis gemaakt is voor de opbouw. Er is een vergunning nodig, ik verwacht dat deze wel verkrijgbaar is. Deze kunnen wij zelf aanvragen. Aan de buitenkant zouden wij graag van die kunststof latten willen. Graag een casco oplevering, zonder ramen en elektriciteit.