Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen

Basic casco houten aanbouw maken

Ik wil graag een casco opgeleverd basic houten uitbouw aan de garage. Afmetingen: lengte 2.50 meter en breedte 4 meter. De uitbouw hoeft enkele 1 deuropening te bevatten en geen ramen. Waar hij tegen de garage komt te staan, zit ook een deur. Met lichte fundering. Houtskeletbouw die aan de uitbouw van de buren gezet kan worden. De afbouw binnen doen we zelf.

Casco houtskeletbouw woning op houten palen bouwen

Wij hebben een kavel in het bouwplan 'Tiny House Farm' en willen daar een houtskeletbouw huis gaan bouwen van 6 x 15 meter op palen, zodat er onder de woning ruimte is om twee auto's te parkeren. De BVO wordt 119 m². Wij zoeken een bedrijf dat ons kan helpen bij het casco plaatsen van de woning. Als palen willen wij eikenhouten palen van 25 x 25 cm gaan gebruiken. De buitenkant van de woning willen wij aftimmeren met Red Cedar. Wij willen op basis van onze tekeningen graag een eerste opgave van de kosten ontvangen. We maken graag een afspraak.

Aanbouw aan de achtergevel zetten

Aanbouw aan de achtergevel zetten; met 1.50 meter uitbouwen 5.50 meter breed en binnenmaat 2.45 meter hoog. Houtskeletbouw. Bij het kadaster of de gemeente wil ik navragen of er al een fundering. Ik heb zelf geen bouwtekeningen. De achtergevel doorbreken en ondersteunen. Casco opleveren. De woning krijg ik 1 juni. Optioneel kunt u ook vloerverwarming offreren.

Houtskeletbouw pand laten bouwen

Wij hebben een bouwkavel laten reserveren en hebben het voornemen om hier een nieuw pand op te laten bouwen waar we beneden een horecagelegenheid en boven een woning willen realiseren. We hebben van de gemeente toestemming voor de uitwerking van het plan ontvangen. Het gaat om een pand in HSB uitgevoerd met een blokmodel, 2 verdiepingen met een plat dak, afmeting 10 x 15 x 5,5 à 6 meter hoog. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de bouw. Daarbij moet worden uitgegaan van casco oplevering.

Uitbouw aan houtskeletwoning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een uitbouw aan mijn houtskeletbouw woning uit 1980. De uitbouw komt over de gehele breedte van het huis, 7.20 meter, en ongeveer 2.50 meter diep met een plat dak. De buitenkant van ons huis is afgewerkt met cederhout, graag ook cederhout gebruiken bij de uitbouw. Verder zouden wij openslaande deuren laten plaatsen en grote ramen. De uitbouw mag aan de binnenzijde casco opgeleverd worden. De uitbouw is vergunningsvrij.

Houtskeletbouw semibungalow bouwen

Vrijblijvend een offerte voor een woonhuis met entree met tweede toilet, woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, berging cq garage. De totale oppervlakte alles op de begane grond circa 120 a 130 m2. Eventueel een derde slaapkamer op de (zolder)verdieping. Wat zou het ongeveer gaan kosten? Casco en volledig afgewerkt aanbieden? De kavel die ik wil gaan kopen, is ruim 200 m2 tot 260 m2 en alleen bouwrijp gemaakt. Kunt u mij ruwe prijzen geven? Graag ga ik met u in gesprek.

Opbouw op plat dak maken

Het plaatsen van een opbouw van houtskeletbouw met buiten een gemetselde gevel aan de voor- en achterzijde. Op het platte dak. De nieuwe verdieping moet ook een plat dak hebben. De tekeningen zijn gereed, vergunning is reeds verleend, constructieberekeningen in de maak. Betreft dakopbouw (2e verdieping), met verlenging van bedradingen en waterleiding (alleen koud) en afvoer vanaf de 1e verdieping. Het leidingwerk moet doorgetrokken worden vanuit de CV die eronder hangt. Eventueel ook warm waterleiding doortrekken. Circa 40 tot 50 m2 (bijna een hele verdieping). Graag een prijs voor casco en binnen gestuct. Schilderwerk niet inbegrepen. Voor meer info s.v.p. telefonisch contact opnemen. De tekening kan worden verschaft per email na contact.

Dakopbouw op de volledige woning bouwen

Wij zouden graag een etage op onze bungalow willen, de wanden moeten daarvoor 1.80 meter omhoog en een een nieuwe dakconstructie moet voorzien worden. De woning is 100 m2 en het moet gaan gebeuren met houtskeletbouw in verband met de fundering het liefste ook met rondom afwerking van lariks hout. Er dienen ook 14 ramen in te komen van 60 x 60 met draai kiep functie. Installatie is allemaal in eigen beheer en de binnen afwerking ook het gaat hier alleen om een casco werk. Ik ben bezig met de aanvraag voor een vergunning. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. We hebben een zadeldak.

Houten uitbouw en prefab kelder bouwen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het bouwen van een houten uitbouw aan de achterzijde van de woning. De uitbouw zal ongeveer 6 bij 4 meter worden, houtskeletbouw en vergunningsvrij. Er zullen heipalen in de grond moeten komen. In de toekomst kan het zijn dat op de uitbouw ook een ruimte wordt gecreëerd. Daarnaast wil ik graag de vrijstaande woning uit 1930 onderkelderen. Dit zal gaan om een prefab kelder van ongeveer 6 bij 8 meter. Beide ruimtes mogen casco opgeleverd worden.

Casco dakopbouw plaatsen

Bij een van onze klanten moet er een dakopbouw geplaatst worden. Buitenmaat 6255 x 8000 en binnenmaat 6420 x 5845. Houtskeletbouw. Geheel casco opleveren met 4 dakramen. Houtskeletbouw. Het is een betonnen dak waar een trapgat in moet komen. Een beknopte tekening bijgevoegd. Half februari 2017 starten.