Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco houtskelet dakopbouw op uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco houtskelet dakopbouw op uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco houtskelet dakopbouw op uitbouw

Casco houtskelet dakopbouw op uitbouw

Geachte heer/mevrouw, Graag vraag ik een offerte aan voor het maken en plaatsen van een (casco) houtskelet dakopbouw (met plat dak). Deze moet geplaatst worden op het platte dak van de aanbouw (2.5 meter hoog) tegen een schuin pannendak van de woning. Indien nodig de omgevingsvergunning en bouwtekening verzorgen. De maten zijn: 3.15 m breed 3.05 m lang 5.05 m lang (dakmaat) Met een buitendeur en een raam. Gevelbekleding hout of keralit. Warme dakconstructie De dakopbouwconstructie moet geplaatst worden alleen met buitenwanden en het dak afgewerkt (water- en winddicht). Dus geen binnenwanden en plafond. Wel moeten de bestaande dakkapel en schoorsteen 43 x 65 x 60 h. verwijderd worden. Indien u nog vragen heeft dan kan ik deze ev. telefonisch of per mail toelichten.

Opbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. De uitbouw moet ongeveer 40 m2 groot zijn en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een houtskelet, kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding hebben. Het wordt een 2e verdieping. Het dak van de woning is van beton. De omgevingsvergunning is aanwezig.

Houtskelet dakopbouw met zadeldak laten bouwen

Ik wil een opbouw op een onderheide enkelsteensmuur van de uitbouw. Afmetingen 3.50 breed meter bij 5 meter diep. De aanbouw heeft een nieuw plafond van houten balken nodig om de verdieping beloopbaar te maken. Van buitenaf is het gemakkelijk toegankelijk: bitumen eraf en de nieuwe balkenlaag aanbrengen. Met een schuin dak dat aansluit op het huidige dak. Er is al een mogelijkheid om vanaf de eerste verdieping naar de opbouw te komen, er is dus geen trap of doorbraak voor nodig. De opbouw moet casco opgeleverd worden. De binnenafwerking verzorg ik zelf. De dakpannen dienen bij ons huidige woning te passen en dienen in overleg aangeschaft te worden (kan buiten de offerte blijven). Graag een prijs inclusief het verzorgen van tekeningen en het verzorgen van het vergunningstraject.

Dakopbouw vermoedelijk 4 woningen

T.b.v. 4 rijwoningen in één blok zoeken wij een aannemer die mogelijkheden ziet om een extra verdieping te plaatsen op onze woningen. Dit moet dus een dakopbouw worden om extra ruimte te ontwikkelen in/aan de woning. Het gaat om woningen van een paar jaar oud die gerealiseerd zijn in een nieuwbouwproject in 's-Hertogenbosch. Zoals het er nu uitziet willen 4 woningen meedoen en dat is dus ons hele blokje. We hebben allemaal een plat dak en zijn in principe identiek aan elkaar. Gemetseld/houtskelet/ander materiaal zijn we nog niet uit. Graag advies over wat voor soort opbouw. Casco of afbouw in overleg. Bouwtekeningen huidige situatie aanwezig plus schets uitbouw.