Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco horecapand tot restaurant verbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco horecapand tot restaurant verbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco horecapand tot restaurant verbouwen

Casco horecapand afwerken

Het pand is ongeveer 10 bij 14 meter. Binnen een aantal dagen worden de nuts-voorzieningen aangelegd. Dit betekend dat al het leidingwerk opnieuw aangelegd moet worden. Aantal werkzaamheden: - stuken, - wanden plaatsen, - gas/water/elektra leidingen aanleggen, - keuken(bar) / toilet voorzieningen, - vloer aanleggen, - verven, - eventuele apparatuur aansluiten, - lucht toe/afvoer, - dubbelwandige raamwerk. Het plafond hoeft niet gedaan te worden maar er moet natuurlijk nog wel verlichting in verwerkt worden. Plattegrond document kon helaas niet geüpload worden. Er zou altijd iemand op locatie langs kunnen komen in onderling overleg.

Casco horecapand tot restaurant verbouwen

Graag een vrijblijvend offerte. Pand met een oppervlakte van 266 m2 in Zoetermeer/Stadshart, het nieuwe gedeelte Horecahart. Het gaat om opvulvloer/isolatie/afwerkvloer, stukadoorwerk, tegelwerk, loodgieterswerkzaamheden, elektra, horecakeuken, dames/heren/personeel toiletten. Enz. Oplevering vindt plaats eind april 2017. Graag per mail reageren voor een afspraak. Bijgaande situatie tekening (kan nog gewijzigd worden). Ps postcode ingevoerd van Promenade.

Casco horecapand verbouwen tot koffiehuis

Graag ontvang ik een indicatie met een (prijs en tijd indicatie) voor het ombouwen van een casco pand naar koffiebar (Rotterdam). Het gaat om het aanleggen van een basis infrastructuur, zoals de afzuigingen en afvoer het wegwerken van de elektriciteit, water en gasleidingen en een nieuwe vloer aanleggen (tegels). De counter, de betegeling van de wanden, betegelen van het toilet, verlichting en het inrichten en plaatsen van de bar met wateraansluiting. Het geheel heeft een oppervlakte van ongeveer 110 m² en alles is gelijkvloers. De informatie heb ik in eerste nodig voor mijn ondernemingsplan, waarna het ook uitgevoerd moet worden. NB: Klant heeft meerdere panden op het oog.

Casco horecapand inrichten

Ik heb zelf nu een Chinees restaurant met complete rvs keuken (met 7 wokbranders). Vlakbij mijn huidige zaak, heb ik, heel vlakbij, een casco pand gezien waar ik naar toe wil verhuizen met mijn huidige keuken. Is dat mogelijk? De 3 koelingen & 2 vriezers gaan mee met de verhuizing. De nieuwe keuken wordt dus ingericht met de oude rvc keuken. Is dat mogelijk? Het betreft een casco pand van 106 m2. Hoofdzakelijk 75 % keuken & opslag inrichten en 25% voor 4 tafeltjes voor klanten. ( focus op hoofdzakelijk bezorging) Er is alleen elektriciteit aanwezig. Hoeveel kost deze verhuizing, inrichting van de keuken, alle muren betegelen/stuggen, op de vloeren: plavuizen ongeveer? De restaurant meubels koop ik zelf. Dus jullie alleen regelen voor de inrichten van keuken met de huidige oude rvs keuken en alle muren & vloeren. De goedkoopste versie. Geen overbodige luxe. In krimpen aan den IJssel. Oude en nieuwe pand zijn tegenover elkaar in dezelfde straat.

Casco horecapand inrichten

Voor een horecapand in Rotterdam van 100 m2 zoeken wij vakmannen die de elektriciteit en verlichting in orde kunnen maken. Tevens het schilderen van muren en plafonds in combinatie van bruin en grijstinten. Tot slot de vloer aanleggen met parket. Wij horen aanstaande vrijdag of wij het pand krijgen.

Casco horecaruimte verbouwen

Wij hebben een gestript casco Horecapand op het oog met een kelder van 75 m2, een begane grond van 90 m2, een eerste etage van 73 m 2 met een balkon van 14 m2. De tweede etage is een woonruimte van 61 m2. Graag willen wij weten wat een verbouwing per onderdeel gaat kosten. Het exterieur moet geschilderd worden. Aan de voorzijde van het pand moet een terras/serre van 24,75 m2 aangebouwd worden. De kelder moet ingericht als magazijn, inclusief koelruimte. In ongeveer 1/3 van de kelder zijn de toiletten aanwezig. Voor de rest van de kelder moeten wanden, plafond en vloer zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens de HACCP. Op de begane grond inleggen van een houten vloer, plaatsen van een bar van ongeveer 7,5 meter, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Het aanbrengen van een houten halve slag trap en trapgat met hekwerk van de begane grond naar de eerste etage. Op de eerste etage moet een horecakeuken met apparatuur geplaatst worden van ongeveer 18 m2. Vloer inclusief schrobput, wanden en plafond van de keuken moeten zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens HACCP. Plafond van de rest van de eerste etage egaliseren en sauzen. Optioneel: inleggen van een houten vloer, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Schuifpui naar het balkon. Voor het bedrijfsgedeelte van het pand moet een ventilatiesysteem aangelegd worden. Voor zover niet toereikend moeten leidingen, water afvoer en aansluitingen voor gas, water en elektriciteit verlegd en aangebracht worden. Uiteraard bovenstaand volgens wettelijke bepalingen met betrekking tot ARBO, HACCP, Drank & Horecawet, brandveiligheid, milieuwetgeving, bouw besluiten, enzovoorts.

Casco pand tot lunchroom verbouwen

Ik ben bezig met de aankoop van een horecapand. Dan heb ik een casco ruimte die wil ik als lunchroom gebruiken en ik wil graag een offerte hebben. De ruimte is 168.20 m2, en 6 meter breed. Er ligt geen leidingwerk. Er is wel een gas installatie en een stroom installatie. Het gaat om loodgieterswerk, betegelen, designwerk. Er zal ook een horecakeuken/voorbereidkeuken in moeten. Een vitrine, en een werkbank. Ook wil ik er twee toiletten in hebben. Ook zou ik graag een kantoorruimte willen hebben met een eigen toiletruimte. Aan de voorzijde zal de ruimte een lunchroom moeten worden en achteraan zal er een cateringruimte/voorbereidruimte.

Pand tot horecapand verbouwen

Ik wil een pand laten verbouwen tot horecazaak. Het heeft 12 jaar leeggestaan en het is nu casco opgeleverd. De gegevens zijn; Kelder (13 m2); er dienen 2 toiletgroepen te komen. Begane grond (85 m2) waarvan: 60m2 entree + trap richting kelder. Van begane grond naar de eerste etage een foodlift maken. 1e etage; restaurant met 20 zitplaatsen, bar, 45 m2 trappenhuis, 15 m2 keuken en 25 m2 borrel ruimte. 2e etage (60 m2;) waarvan 30 m2 vergaderruimte incl. tTap naar 1e etage, 30 m2 woonkeuken inclusief vaste trap naar zolder. Zolder etage (35 m2); slaapkamer en badkamer. Op alle verdiepingen volledige afwerking. We denken aan een PVC vloer of een alternatief. Graag een indicatie van kosten verbouwing, waarin veel van de binnenschil aangepakt dient te worden. Een bezichtiging is mogelijk.

Casco horecapand verbouwen en inrichten

Asco pand naar cafetaria ombouwen Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om een casco ruimte te laten ombouwen naar een ruimte voor een cafetaria/snackbar? Het gaat om het aanleggen van een basis infrastructuur zoals de afzuiging en afvoer het wegwerken van de elektriciteit, water en gasleidingen en een nieuwe vloer. De counter, de betegeling van de wanden, verlichting en het inrichten van de keuken Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 108 m² en alles is gelijkvloers. Voor de keuken moet dus alles worden gedaan en het plaatsen van apparatuur, tegelwerk en schilderen. Bovenstaand moet geoffreerd worden om de financiering rond te krijgen, of vraag ik u om betaal regelingen binnen 2jaar. Mvg ahmed

Casco horecapand verbouwen en inrichten

Ik ben op het moment voor 2 horeca panden aan het onderhandelen. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten, voor de begroting van de kosten en onderhandelen. Casco horecapand inrichten Het eerste pand is ongeveer 105 m2 groot. - Wanden + plafond moet gesausd en geverfd worden - Vloer van 39 m2 dient verhogen te worden (verhogen van -+80 cm) - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Er dient een wc ingebouwd te worden (inclusief wanden en wastafel) heren en dames toilet - Spoeltafel aansluiten en wand achter de spoeltafel betegelen - Geheel horeca afzuiginstallatie dient aangesloten/aangelegd te worden. - Keukenvloer moet voorzien van huidige norm van horeca HACCP en voor zien van schrobput - Riolering voor wc’s en schrobput - Elektra dient groot gedeeld gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - Plafond speakers aanleggen (plafondplaten moet dan dus ook opnieuw plaatsen) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Het 2de pand is ongeveer 90 m2 groot - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Elektra dient een paar puntten gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - PVC vloer over de tegels(vloerverwarming) (ongeveer 55 m2) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Optioneel: lost van de eerste opdracht -Radiotoren plaatsen -Geluidsisolatie -Vetput