Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco horeca naar bezorg afhaal restaurant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco horeca naar bezorg afhaal restaurant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco horeca naar bezorg afhaal restaurant

Casco horeca naar bezorg/afhaal restaurant

Een casco horecapand van 120 m2 moet verbouwd worden tot een afhaal en bezorg restaurant. Er moet nog elektriciteit waterleidingen afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, kantoor geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer, plafon en muren. Muren zullen stucklaar zijn en vloer zal geegalisseerd zijn. Keuken ca. 60m2 moet betegeld worden, derest geverfd en gestuct. Vloer moet volledig worden betegeld.Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en vrijblijvende offerte tegemoet. Op dit moment zijn wij bezig met de aanvraag voor de vergunningen, het liefste beginnen wij in september.

Casco horecaruimte verbouwen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het volgende: Het betreft een winkelpand van ongeveer 50 m2 in totaal, casco opgeleverd en deze ruimte moet worden verbouwd tot horecagelegenheid/ Sushi Bar. Het omvat de volgende dingen: inbouw horeca keuken inclusief koel- en vriesmogelijkheden, sanitair, creëren van een opslag. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan- en afvoer water (2x); - op 10 plaatsen stroompunten; - op 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten. De ruimte beslaat alleen de begane grond.

Casco horecaruimte verbouwen

Het betreft een casco horeca ruimte (lichte horeca). De wanden en vloeren worden glad en gestuct opgeleverd. Totale oppervlakte ± 100 m2. Verdeling keuken 40 m2, verkoopruimte 60 m2, weinig houtwerk. Algemeen. - betonvloer gieten, vlinderen en lakken; - plaatsen scheidingsmuur tussen keuken en verkoopruimte, gipsblokken Keuken. - aanvoer en afvoer water (2 punten); - aan en afvoer afwas machine. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan en afvoer water (2x); - 10 plaatsen stroompunten; - 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten; - aanleggen afzuiginstallatie vanaf ovens in verkoopruimte naar de achterzijde van ruimte (door keuken). Sanitair. - toiletruimte uitbreiden door middel van een muur uitbreken en nieuwe muur plaatsen; - plaatsen toiletpot en ruime handwasgelegenheid; - nieuwe deur plaatsen en aflakken.

Casco pand tot lunchroom verbouwen

Ik wil een pand gaan huren, 11 bij 4 meter. Het gaat een horeca zaak worden, waar poffertjes en wafel gebakken gaan worden, en als snacks verkocht worden. De vloer wil ik betegelen, op de muren wil ik een soort wandplaten maken van hard materiaal. In het plafond wil ik het liefst systeemplafond met lichtjes erin. Verder moeten alle elektriciteit en waterleidingen gedaan worden. Ik wil een offerte op zeer korte termijn, die heb ik nodig voor mijn financierder. Ik heb een beperkt budget voor de verbouwing.

Casco horecapand verbouwen en inrichten

Ik ben op het moment voor 2 horeca panden aan het onderhandelen. Graag wil ik weten wat dit ongeveer gaat kosten, voor de begroting van de kosten en onderhandelen. Casco horecapand inrichten Het eerste pand is ongeveer 105 m2 groot. - Wanden + plafond moet gesausd en geverfd worden - Vloer van 39 m2 dient verhogen te worden (verhogen van -+80 cm) - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Er dient een wc ingebouwd te worden (inclusief wanden en wastafel) heren en dames toilet - Spoeltafel aansluiten en wand achter de spoeltafel betegelen - Geheel horeca afzuiginstallatie dient aangesloten/aangelegd te worden. - Keukenvloer moet voorzien van huidige norm van horeca HACCP en voor zien van schrobput - Riolering voor wc’s en schrobput - Elektra dient groot gedeeld gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - Plafond speakers aanleggen (plafondplaten moet dan dus ook opnieuw plaatsen) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Het 2de pand is ongeveer 90 m2 groot - Een wand dient geplaatst te worden om de ruimte in te delen - Elektra dient een paar puntten gedaan te worden (dus het trekken van kabels, plaatsen van stopcontacten etc Verlichting dient opgehangen te worden - PVC vloer over de tegels(vloerverwarming) (ongeveer 55 m2) - Barinrichtingen, inclusief waterleidingen en elektra Optioneel: lost van de eerste opdracht -Radiotoren plaatsen -Geluidsisolatie -Vetput

Casco horeca ruimte verbouwen

Ik heb een casco horeca bedrijfsruimte van 106 m2. Ik wil deze ruimte verbouwen tot sushi afhaalzaak met beperkt aantal zitplaatsen. Wat moet gedaan worden: - keukenapparatuur plaatsen; - plaatsing afzuigkap; - 2 x toilet; - verkoopbalie; - vetput plaatsen; - tegels voor hele vloer in keuken en toilet; - scheiding tussen keuken en magazijn. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Winkel ombouwen tot horecagelegenheid

Graag een prijsindicatie en info voor een ondernemingsplan. Het betreft een winkelpand van ongeveer 650 m2 in totaal, casco opgeleverd en deze ruimte moet worden verbouwd tot horecagelegenheid. Het omvat de volgende dingen: inbouw horeca keuken inclusief koel- en vriesmogelijkheden, sanitair, creëren van een opslag, een eetzaal en een daarvan afgescheiden vergaderruimte. In de eetzaal moet tevens een bar aanwezig zijn inclusief tapsysteem. De ruimte beslaat alleen de begane grond.

Winkel verbouwen tot horecapand

Het gaat om een pand van 60 m2 met een horeca bestemming. Was eerst een winkel. Word casco opgeleverd. Moeten aantal dingen omgelegd worden zoals leidingen, toiletgroepen en de vloer moet hccp worden. Heeft geen haast. Heb offerte nodig voor ondernemingsplan voor financiering

Casco horeca ruimte verbouwen

Casco horeca ruimte 87m2 : totaal aanleggen van het riool, electra,, sanitair , wandjes , vloer en stuc + spuitwerk

Horeca bedrijf verbouwen

Casco locatie van 500 m2 Inbouwen van Horeca keuken + 5 x kookeiland en Bar Op entresol 2 kantoor ruimtes aanleggen. Toiletten verplaatsen en opnieuw aanleggen Beneden, 400m2, radiatoren plaatsen Vloeren Schilderen binnenzijde Meterkast+ aansluiting Gas/Water/Electra aanwezig. Waarschijnlijk wel uitbreiden omdat er nu geen horeca bestemming in gevestigd is.