Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco dakopbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco dakopbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco dakopbouw plat dak

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.

Casco dakopbouw realiseren

De dakopbouw moet 6,20 bij 8,10 m. Het hele plan hebben we liggen, tekeningen zijn er en we zijn bezig met de vergunning. Het moet casco opgeleverd worden en de constructie moet van hout.

Een woning uit- en opbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en uitbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 650 cm groot worden. De uitbouw moet 100 bij 300 cm groot worden. Voor zowel de uit- als opbouw geldt: casco opleveren en hardhouten kozijnen met hr+ glas. Daarnaast is het huidige dak van de woning van beton en gaat de opbouw om een toekomstig 2e verdieping.

Dakopbouw plaatsen

Ik ben opzoek naar een vakman voor een dakopbouw, afmetingen staan in het pdf bestand. Graag een casco oplevering maar wel met stucwerk. Constructie voorkeur is hout. Vergunning is als het goed is niet nodig.

Dakopbouw 45 m2

Ik wil boven op mijn huis met plat dak een Dakopbouw realiseren van 9 x 5 meter. Vergunning niet bekend. Graag een casco oplevering, constructie nog niet bekend.

Houten skelet dakopbouw en gevelrenovatie

Wij willen een hout skelet bouw dakopbouw op het bestaande stenen gebouw. Afwerking buitenzijde willen we met stucwerk. Parkeergelegenheid is aanwezig. Vergunning is reeds verleent. Het betreft 35 m2. Constructieberekening en tekeningen zijn aanwezig, dak moet verstevigd worden. Graag casco oplevering. Verder moet een gevel gerenoveerd worden, ook met stucwerk zoals de dakopbouw. Ook moeten 2 kozijnen vervangen worden. op de begane grond moeten twee puien komen en op de eerste verdieping 2 ramen. We denken aan nieuwe houten kozijnen.

Dakopbouw plat dak

De opbouw moet circa 5,5 x 6,5 m worden op een plat dak. Zo mogelijk ontvangen we graag een casco en een complete offerte. We hebben een helder beeld van onze wensen. De constructie graag van hout. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag een bouwgarantie.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die voor ons een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet ongeveer 570 bij 235 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; houten kozijnen hebben en casco worden opgeleverd. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping.

Dakopbouw op garage

Wij willen een dakopbouw op de garage, 25 m2 ongeveer. Compleet/casco is nog in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk in komen. Ik weet nog niet van welk materiaal de opbouw gemaakt moet worden, daar wil ik graag wat meer advies over. De vergunning moet ook nog aangevraagd worden. Wat zijn de opties, hoeveel kost dit en wat is de wachttijd voor dit geplaatst kan worden? Ik hoor het graag.

Zolder opbouw realiseren

Diverse buren hebben het al laten uitvoeren. een zolder opbouw. Wij zijn benieuwd naar de kosten. zie bijgevoegde foto's van het hoekhuis. Wij hebben een tussenwoning. Compleet/casco, elektra/stucwerk is in overleg. De dakopbouw moet van hetzelfde materiaal gemaakt worden als dat u op de foto ziet. Ik weet nog niet wat de afmetingen worden. Ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.