Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Casco dakopbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: casco dakopbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: casco dakopbouw plat dak

Dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken

Graag zouden wij 2 casco (ijzeren constructie) opbouwen laten plaatsen. Ongeveer 90 m2 in totaal. De buren hebben al een dakopbouw. Wij zouden graag een afspraak willen maken en een offerte willen ontvangen. Ik hoor graag van u.

Dakopbouw

Wij willen een extra derde verdieping realiseren. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra punten en het moet van hout gemaakt worden. De extra verdieping zal over de gehele woonvlakte bestaan (twee extra kamers van elk ca. 25 m2). Het huis is van 1916. Er is een vergunning nodig en die moet ik nog aanvragen.

Dakopbouw realiseren met twee slaapkamers

Ik wil graag een dak opbouw/ nok verhoging. Het dak is heel licht hellend. Ik wil een paar slaapkamers daar realiseren. De afmetingen van het huis is 11 x 5 meter. Is het mogelijk op de offerte een complete en een casco oplevering te vermelden? Stucwerk en elektra wil ik ook graag. Vergunning is nog nodig en mag door de vakman geregeld worden. Ik wil graag een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een kunststof/houten dak opbouw van 6,8 m x 7 m. Ik heb de vergunning al. De dak opbouw moet casco opgeleverd worden. Elektra en stucwerk kunnen wij zelf.

Dakopbouw op een plat dak

We zijn op zoek naar een bedrijf om ons te helpen een nieuwe verdieping te bouwen (dakopbouw standaard, prefab of gebouwd op site wood). De afmetingen zijn ongeveer 4 meter x 9 meter. Er is een vergunning nodig, maar ik verwacht geen problemen met het verkrijgen ervan. Veel buren hebben er ook al een. Is het mogelijk om op de offerte een complete en een casco oplevering te vermelden? Stucwerk en elektra is niet nodig. Tekeningen zijn ook nog nodig. U bent van harte welkom om ons huis te bezoeken en over dit project te praten.

Dakopbouw met dakterras

Realiseren van een dakopbouw met daar bovenop weer een dakterras. Wij hebben de vergunning al binnen. In principe gaat het om een casco oplevering met leidingen. Ik zou graag een afspraak met u willen maken om onze ideeën door te spreken.

Dakopbouw realiseren

Een 5 x 10 meter dakopbouw, graag daarvoor een prijs. Compleet of casco is in overleg. Er moet wel elektra in, stucwerk niet. Materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Er is een vergunning voor nodig, maar die moet ik nog aanvragen.

Dakopbouw plat dak

We hebben een huis met plat dak. We willen graag een extra verdieping laten bouwen. Ik ontvang graag een aparte prijs voor casco en 1 voor compleet. De vergunning wil ik graag via de aannemer aanvragen en ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Er moet wel gestuct worden. De oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Wij willen een opbouw realiseren van circa 30 m2 (ongeveer 4,75 x 5,8 meter) op een plat dak. Graag laten we de vergunning aanvraag over aan de vakman. Meerdere in de buurt hebben ook een dakopbouw, ik neem dus aan dat het dak sterk genoeg is. Is het mogelijk om een complete oplevering en een casco oplevering apart te vermelden op de offerte. We zouden ook graag elektra en stucwerk en verwarming willen hebben. Onze voorkeur gaat uit naar een prefab constructie, maar graag ontvangen we verschillende prijsopgave bij de verschillende mogelijkheden. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden. Wij vragen ons af hoelang het plaatsen van het dakopbouw zou kosten. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op de woning realiseren van 5 × 8 mtr. Wij hebben een afspraak gemaakt bij omgevingsloket om te checken of er een vergunning nodig is. Het ligt aan de prijs wat voor constructie wij willen, misschien delen van metselwerk, in ieder geval geen Trespa, graag advies. Een aantal huizen in de straat hebben ook een opbouw. Graag oplevering casco, wel inclusief dakbedekking en elektra. Het is doel is om gedeeltelijk een nieuwe slaapkamer te maken, wellicht een extra douche, maar dit ligt aan de mogelijkheden.