Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carport plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carport plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carport plaatsen

Diverse klussen

Wij zouden graag carport willen plaatsen van 12 m2 Schuifwand garage Lood vervangen schoorstenen Nieuwe voordeur plaatsen Paar kleine klusjes binnenshuis

Een aantal grote verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een aantal grote klussen kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 2 bij 5 meter kan creëren. Hier zou ik graag houten kozijnen in hebben. Daarnaast moet de uitbouw casco worden opgeleverd. Ook zou ik aan de zijkant van de woning een aanleunwoning willen creëren. Hier wil ik een extra slaapkamer, keuken, toilet en douche in willen hebben. Dit is momenteel 5 bij 2,6 meter maar moet nog een stuk groter worden. Daarnaast zou de carport hierbij betrokken kunnen worden. Ik bespreek graag met een aannemer de exacte aanvraag.

Stenen carport met opbouw

Wij willen graag een stenen carport met daarop een afgeschuinde opbouw gedeeltelijk op bestaande garage. Zowel de carport als de opbouw moeten van duurzaam materiaal gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een dakkapel, en kunststof kozijnen. Afmetingen carport 3,5 meter en de opbouw moet 3 bij 3 meter worden. Ik ontvang graag een offerte.

Garage van steen bouwen

Op dit moment hebben we een kleine berging met carport. Wij zouden garage willen laten bouwen van 5100 mm breed en 8000 mm lang zie eventueel tekening. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met een stenen buitenkant en een fundering. Er hoeft geen elektra in en er hoeft ook niet gestuct te worden. Graag zouden we een offerte willen hebben met plat dak en een offerte met schuin dak (met zolder) als dat mogelijk is.

Een uitbouw inclusief kelder realiseren

Ik zoek een aannemer die een aanbouw inclusief kelder onder de aanbouw kan realiseren. De aanbouw dient als technische ruimte cq schuur. Metselwerk gele staan als bestaand. Afmeting circa 2,5 bij 5 meter met 2 deuren naar buiten. 1 doorbraak in bestaande gevel voor een deur naar binnen. Ook wil ik gaar de aanbouw onder keldert hebben met een zogenaamde afzink kelder van circa 3 bij 5 meter. Voor de aanbouw moet eerst de carport verplaatst worden. De tuin grenat aan de weg en is 10 bij 10 meter.

Bouwen van woning

Ik wil een complete (senioren)woning laten bouwen van 10 x 12 meter. Plus garage en carport, inclusief bijkeuken. Op de verdieping 2 slaapkamers met badkamer. Modern, maar geen plat dak.

Houten carport afbreken en het maken van een nieuwe

Ik zoek een timmerman voor het afbreken en vervangen van mijn bestaande houten carport. De bestaande houten carport met een afmeting van 8,5 bij 6 meter bestemd voor 3 auto's moet afgebroken worden. Het materiaal dient te worden afgevoerd inclusief hetgeen nog in een van de carports staat. Het dak bestaat uit materiaal met een lichte vorm van asbest. Moet onderzocht worden. Daarna gaat het om het bouwen van een nieuwe carport met achterwand op 5,75 meter bestemd voor 3 auto's. Breedte 9 bij 8,50 meter. Dit moet plaatsvinden aan de zijkant van de woning.

Bungalow met carport bouwen

Ik wil een ruime bungalow, met 2 slaapkamers, vide, bijkeuken en carport laten bouwen. Het geheel gaat plaatsvinden op Schouwen-Duivenland

Fundering ombouw carport

±15 m2 Fundering plaatsen voor ombouw carport naar deels nieuwe entree/garage. Ik denk dat de ondergrond uit zand (gedeeltelijk) en klei bestaat.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een casco uitbouw laten plaatsen van steen. De uitbouw welke wij in gedachten hebben is 4 meter diep en over de volle breedte van het huis. Dit is 10,90 m. Er is al een (eerste) ontwerp door de architect gemaakt (zie bijlage). Veranda, schuur en carport zijn wel al geschetst, maar zijn voor ons een vervolgfase (nu niet mee te nemen).