Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carport plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carport plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carport plaatsen

Een opbouw realiseren op een garage

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn garage. Voor de opbouw dient er eerst een carport te worden gemaakt.Diepte huis 9,4m, breedte garage 2,94m. De opbouw dient casco te worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Carport dicht maken

Ik wil mijn carport aan beide kanten dicht maken. Achterkant naar tuin met normale deur aan de voorkant met 2 openslaande deuren of schuif deur of garage deur. De breedte van de carport is 3 meter de hoogte 250 meter.

Kamer op garage bouwen

Wij willen graag een kamer laten bouwen op onze garage. Afmetingen van de garage zijn 6,32m (+1,55m carport) * 2,80. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Welke o.a. onderstaande betreft: - Type opbouw (steen, hout etc.) - Plat dak, schuin (steil of 'normaal'). - Isolatie - Afwerking (wel/niet met stucwerk, elektriciteit etc). - Mogelijkheid voor bergruimte boven de bijgebouwde kamer - Ondersteuning bij het aanvragen van voorziening. Vergunning opnemen in de offerte. Ik wil graag een complete oplevering.

Carport dicht maken tbv bijkeuken

Wij hebben een carport aan ons huis met schuin pannendak. Graag willen wij deze dicht maken tbv bijkeuken/ opslag. Ook willen wij een bestaand raam openbreken om daar een deur te maken vanuit huis richting bijkeuken. Dit geheel willen wij graag geïsoleerd hebben. Welk materiaal ervoor gebruikt moet worden is nog niet bepaald. Wel hebben wij een duidelijke richtprijs in ons hoofd zitten, dus deze zal doorslaggevend zijn bij de keuze.

Opbouw garage

Voor ons nog op te leveren huis in Houten willen wij ons oriënteren op de mogelijkheid voor een opbouw op de garage van ongeveer 6 x 3,3 meter (eventueel zelfs met carport dan dus nog groter) zie tekeningen woning. Betreft hoekwoning. Casco oplevering, metselskeletbouw.

Uitbouw achterkant en garage

Uitbouw van 2,4 x 7 meter achterkant huis. Fundering, metselwerk, casco. Het gaat om een nieuwbouwwoning waar in de rest van de woning al vloerverwarming is. Deze vloerverwarming doortrekken naar de vloer van de uitbouw. Daarnaast wil ik een metselskelet garage van 4 x 7 meter inc. carport.

Carport ombouwen tot garage

Wij willen graag de huidige carport ombouwen tot een garage. Carport heeft een afmeting van 6 x 3 meter. Ook willen wij een duur van de nieuwe garage naar het huis (deur in de muur rechts). Zie bijgaand de foto van de huidige carport.

Uitbouw voorzijde

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het verwezenlijken van: Aan de voorzijde van de woning realiseren van woonkeuken 3 x 6,5 meter, Hal 2 x 3,5 meter, Schuur 3,4 x 3,5 meter en het overige deel aan de voorzijde overkappen. (kelder onder woonkeuken optioneel). De bestaande bijkeuken carport met schuur zal moeten afgebroken worden en de bestaande hal met wc verbouwen. Compleet/casco is in overleg, wel elektra en stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb de vergunning al aangevraagd.

Carport realiseren

Mijn buurman en ik willen een carport van 5 x 8 meter met twee dak koepels 1 x 2 meter realiseren en zijn benieuwd naar de kosten. Er staat nu niets. We willen het zo goedkoop mogelijk hebben en ontvangen graag advies wat de mogelijkheden zijn. Ook het asfalteren is nodig. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Diverse klussen

Wij zouden graag carport willen plaatsen van 12 m2 Schuifwand garage Lood vervangen schoorstenen Nieuwe voordeur plaatsen Paar kleine klusjes binnenshuis