Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carport bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carport bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carport bouwen

Verbouwing 2-onder-1-kap woning

Wij zijn bezig met het aankopen van een 2-onder-1 kap woning in Lijnden. Van de naastgelegen carport willen wij een geïsoleerde garage laten maken, het trapgat naar het souterrain verplaatsen (betonnen vloer) en huidige trapgat dichtmaken. Tevens van 4 vaste grote raamkozijnen aan de achterzijde de middelste 2 wijzigen in openslaande deuren. Keukenvoorbereiding aanleggen vlgs. tekening van keukenzaak. En huidige badkamer verbouwen (mogelijk zelfs verplaatsen) en op de zolderverdieping een 2e badkamer aanleggen. Graag een indicatie van een aannemer die dit allemaal zelfstandig kan uitvoeren.

Garage bouwen

Garage van 4 x 7 naast de nieuwbouwwoning op zo’n 4 meter afstand van de woning. Garage voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. Verder 1 gewone deur en een raam. Geïsoleerd en afgewerkt. Meer opties zijn eventueel puntdak en carport.

Fundering en vloer storten

Ik wil een houten kapschuur neerzetten naast het huis ter vervanging van de huidige carport. Omdat er later wellicht een camper onder komt te staan zoek ik iemand die een betonnen vloer en fundering kan storten. Het gaat dus om graven, bekisting maken en storten van beton. Woon in Vlissingen op kleigrond. De afmetingen van de vloer inclusief fundering moet zo'n 10 bij 3 meter worden.

Carport ombouwen naar trimsalon

Ik wil mijn trimsalon in de voormalige garage verder uitbreiden en daarvoor de bestaande carport gebruiken. Het gaat om een carport van circa 4,00 meter lang en circa 3,00 meter die nu voor de garage staat en dichtgemaakt en geisoleerd moet worden. Er moeten kozijnen in geplaatst worden en een deur. Tevens aanleggen van elektra, water en verwarming. Verder het geheel netjes afwerken en aftimmeren. Vergunning nog niet aangevraagd.

Kunststof schroten plafond

Wij willen een kunststof schroten plafond onder de carport. Het zijn er 2 aan elkaar en ik wil ook aan beide zijde 2 led spotjes. Het is voor mij en de buren. Graag ontvang ik een offerte.

Carport met extra verdieping aanbouwen

Goedemorgen, Wij willen naast/aan ons huis graag een carpot met extra verdieping laten bouwen, die vanaf de 1e verdieping van buitenaf en vanuit het huis bereikbaar zou moeten zijn. Ongeveer 3 x 6 meter. Doorgang op de eerste verdieping vanuit het huis maken, nu een blinde gevel. Kunt u daarvoor een ruwe schatting geven van het kostenplaatje?

Een opbouw realiseren op een garage

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn garage. Voor de opbouw dient er eerst een carport te worden gemaakt.Diepte huis 9,4m, breedte garage 2,94m. De opbouw dient casco te worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Carport dicht maken

Ik wil mijn carport aan beide kanten dicht maken. Achterkant naar tuin met normale deur aan de voorkant met 2 openslaande deuren of schuif deur of garage deur. De breedte van de carport is 3 meter de hoogte 250 meter.

Kamer op garage bouwen

Wij willen graag een kamer laten bouwen op onze garage. Afmetingen van de garage zijn 6,32m (+1,55m carport) * 2,80. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Welke o.a. onderstaande betreft: - Type opbouw (steen, hout etc.) - Plat dak, schuin (steil of 'normaal'). - Isolatie - Afwerking (wel/niet met stucwerk, elektriciteit etc). - Mogelijkheid voor bergruimte boven de bijgebouwde kamer - Ondersteuning bij het aanvragen van voorziening. Vergunning opnemen in de offerte. Ik wil graag een complete oplevering.

Carport dicht maken tbv bijkeuken

Wij hebben een carport aan ons huis met schuin pannendak. Graag willen wij deze dicht maken tbv bijkeuken/ opslag. Ook willen wij een bestaand raam openbreken om daar een deur te maken vanuit huis richting bijkeuken. Dit geheel willen wij graag geïsoleerd hebben. Welk materiaal ervoor gebruikt moet worden is nog niet bepaald. Wel hebben wij een duidelijke richtprijs in ons hoofd zitten, dus deze zal doorslaggevend zijn bij de keuze.

Partners

Partners van Casius