Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Canexel chalet repareren of vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: canexel chalet repareren of vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: canexel chalet repareren of vernieuwen

Canexel chalet repareren of vernieuwen

Guten Tag. Ich habe auf De Twee Bruggen in Winterswujk-Miste ein Doppel-Chalet von Wanders, Baujahr 2004, mit einer Canexel-Verkleidung. Auf der Wetterseite sind erhebliche Beschädigungen an der Verkleidung. Ein Garantieanspruch von Canexel ist bereits genehmigt. Ich denke das hier entweder ein Austausch oder eine komplette Erneuerung notwendig ist. Können Sie mir hier helfen?

Canexel chalet repareren

Onze chalet heeft hagelschade opgelopen. Aan de voorkant zitten over de hele oppervlakte putjes en is de laklaag doorboord. Ik wil graag weten wat het gaat kosten om dit te laten repareren. Het is een chalet van 10 bij 4 meter in de kleur groen.

Kunststof gevelbekleding Canexel repareren

Wij hebben een met Canexel bekleed chalet. Het Canexel is op zo'n 5 plekken aan de rand beschadigd, iets wat we denken dat niet met Canexel retoucheerverf is op te lossen. Graag ontvangen we een indicatie van de kosten van reparatie. Indien hiervoor meer informatie nodig is dan horen we graag wat u aanvullend nodig heeft.

Canexel chalet repareren

Het canexel aan de binnenzijde van mijn chalet is verrot en dient vervangen te worden. Het gaat om een keukendeel. Graag wil ik weten wat het ongeveer gaat kosten en wanneer het uitgevoerd kan worden.

Reparatie aan chalet

Weghalen van canexel en weer dichtzetten van de onderzijde van het chalet (plm. 42 meter lengte) met 44 ml polyester steenplaat ( NB II ),Kleur: rood met grijze voeg. 2 Extra luiken maken in onderafzetting. Er moet vrijgegraven worden om te kunnen slopen/plaatsen, ook dienen de gewolmaniseerde frames waar de platen op moeten, gebeitst en/of weer opnieuw aangebracht te worden. Afvoeren sloopmateriaal, en bestrating weer terugplaatsen. Het legen, opvangen en afvoeren van de vloeistof in de complete C.V. installatie Het plaatsen van 2 design-radiatoren, inclusief 5 mtr. leiding, welke compleet geleverd worden door opdrachtgever. Het vullen van de installatie met Anti-vries. Het in bedrijf stellen van de installatie.

Aanbouwen Canexel chalet

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een aanbouw aan ons chalet van ca. 5 jaar oud. Het chalet heeft een buitenkant van canexel. Afmetingen van het chalet zijn 9,5 meter lang bij 3,5 meter breed. Hoogte is ca. 2,5 meter. Wij willen er graag een L-vorm van maken om er in ieder geval een slaapkamer bij te krijgen. We denken ongeveer 5 meter lang en 3 meter breed, graag advies. Ook zal de aanbouw op een onderstel moeten komen zodat hij verrijdbaar blijft. Dit moet volgens mij volgens het regelement. Behoort dit bij u eventueel tot de mogelijkheden? In welke prijsklasse zouden wij ongeveer moeten denken?