Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Camera inspectie in de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: camera inspectie in de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: camera inspectie in de kruipruimte

Luik naar de kruipruimte maken

Ik wil graag een luik maken naar de kruipruimte onder mijn huis (koopwoning). Het betreft een betonnen vloer. Graag speodig, aangezien het riool steeds overstroomt. D.m.v. camera-inspectie is vastgesteld dat de riolering vervangen dient te worden, maar er is nu geen luik om in de kruipruimte te kunnen komen. Het luik moet groot genoeg zijn om 1 persoon doorheen te kunnen laten.

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.

Camera inspectie kruipruimte

Ik wil de inspectie van de houten vloer en balken, en leidingen in de kruipruimte realiseren. Er is 1 luik aanwezig, die geen toegang geeft tot gehele kruipruimte. Misschien moet het via de ventilatiekanalen.

Onderslagbalk vervangen en aangetaste vloerbalken behandelen

Ik wil een offerte aanvragen voor werkzaamheden in een woning uit bouwjaar 1964, een typische arbeiderswoning die in 2007 is verbouwd en vergroot. Onlangs bleek dat de vloer in de woonkamer gedeeltelijk verzakt is. We hebben onderzoek laten doen naar de vloerbalken onder de woonkamer met behulp van een camera-inspectie. Er is daarbij gebleken dat de onderslagbalk onder een stuk vloer van 2 x 3 meter is gebroken, en dat een aantal andere balken een rottingsproces vertonen, mogelijk veroorzaakt door insecten. We willen de aangetaste vloerbalken laten behandelen en de gebroken vloerbalk laten vervangen. Daarbij moet een stuk vloer van ongeveer 6 m² worden geopend. Er is een kruipruimte onder de vloer van ongeveer 40 cm. Ik wil graag in contact komen met aannemers die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang graag hun plan van aanpak en een offerte.