Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow slopen

Betonvloer wegbreken

Ivm met een eventuele aankoop van een huis wil ik graag een offerte voor het wegslopen van een betonvloer. De oppervlake bedraagt ongeveer 100 m2 op de begane grond van een bungalow. Het gaat om een vloer met hollebaksteen in beton gestort met daartussen bewapening. Volgens mij ook wel perfora of nehobo vloer genoemd. Bovenop deze vloer ligt vloerverwarming uit 1985 met daartussen nog een dunne laag polysteren als isolatie. Ik zou graag een indicatie prijs ontvangen voor het slopen en afvoeren van de vloer. Graag per email.

Woning, garage en schuur slopen

Wij gaan een nieuwbouw huis realiseren op de plek van onze bestaande woning. De aannemer heeft een aanvraag omgevingsvergunning en bestektekening al ingediend bij de gemeente. Wij willen de bestaande woning in april/mei 2018 laten slopen. De afmeting van de woning zijn ongeveer 9 x 13 meter plus een garage van ongeveer 35 m2. Het gaat om een gemetselde bungalow met een pannendak. Daarnaast is er ook een houten schuur met betonnen vloer, afmeting ongeveer 3 x 2 meter, te slopen. Nadat alles gesloopt is dient het puin te worden afgevoerd.

Zolderverdieping verbouwen met badkamer en toilet

Wij wonen in een semi-bungalow uit bouwjaar 1990 en zijn daar al enkele maanden aan het verbouwen. De zolderverdieping is daar nooit in gebruik geweest en wij willen dat wel gaan doen. We hebben een trap laten plaatsen en willen nu de komende maanden alle resterende klussen door een bedrijf laten afmaken. We zoeken een aannemer die al op korte termijn kan starten met de volgende klussen: -slopen van een tussenwand en plaatsen van een nieuwe wand met kozijnen en deuren -plafondplaten aanbrengen -de onderzijde van het dak afdichten (daar lopen elektra en verwarmingsbuizen achter) -een toilet en badkamer maken -aanbrengen van stucwerk We willen op heel korte termijn een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw offerte.

Huis volledig slopen en afvoeren

Ik ben op zoek naar de kosten die horen bij het slopen van een volledige woning van ongeveer 800 m³ met het afvoeren van het sloopwerk. Het is een bungalow die te koop staat en ik heb wel interesse in de aankoop maar daarin nog geen stappen genomen.

Bungalow slopen

Wij willen een bungalow laten slopen om op dit perceel een nieuw huis te kunnen bouwen. De bungalow is ongeveer 270 m2 en het gebruikoppervlak is 72 m2. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Schoorsteendeel slopen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog ca. 3 steenlagen boven de rand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis ca. 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van evt. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd. De aannemer moet verzekert zijn voor evt. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS. Voor een betere voorstelling voeg ik drie foto’s toe. Foto 1 is een stukje van de originele bouwtekening (1970). Hierop is te zien dat de schoorsteen geheel gemetseld is, en dat er dus waarschijnlijk ook geen asbest zit, althans geen ronde asbest pijp. Foto 2 is gemaakt vanaf het dak, de schoorsteen steekt 3 meter boven het dak uit. Foto 3, hier is aan de oostkant te zien dat de schoorsteen doorloopt tot aan de grond (fundering denk ik) U ziet dat er een carport is, die om de schoorsteen is gemaakt, en u ziet ook de dakrand.

Badkamer en 4 tussenmuren slopen in een bungalow

Wij zijn sinds kort eigenaar van een vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1957. Het pand staat nog leeg en we zijn momenteel verbouwingsplannen aan het voorbereiden. We willen graag een kostenraming ontvangen voor het verwijderen van 4 gemetselde tussenmuren van 350 cm breed en de gehele badkamer op de begane grond. Het zijn geen draagmuren. Er staan foto's van het huis op Funda. Wij willen hiermee graag over enkele weken gaan starten en ontvangen graag uw aanbieding. Bij een interessant aanbod kunnen wij wat langer wachten met het inplannen van de klus, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Draagmuur verwijderen

Het betreft het slopen van een draagmuur van 3 meter tussen de keuken en de eetkamer. Daarbij loop een stalen draagbalk over een 0.5 rest muur die daarbij nog ondersteuning moet krijgen van een balk. De verbouwing moet geschieden op de begane grond op een 8 tot 10 cm ongewapende betonnen vloer in een bungalow met plat houten dak constructie uit de jaren '60.

Sloop bungalow en betonnen schutting

We denken erover na om een kavel in Oegstgeest te kopen. Daar staat nu nog een bungalow op, welke we willen slopen om daarna nieuw te bouwen. Het gaat om gemetselde muren en een bituum plat dak. De woonoppervlakte is 185 m2. Wat zijn de kosten van het slopen van de bungalow en afvoeren van puin? Is de grond daarna meteen bouwrijp? Ik hoor graag van u.

Sloopwerkzaamheden

(opdracht is in de buurt van Haarlem Zuid). 1. Het slopen van een deel van een draagmuur tussen woonkamer en keuken, sparing met balk inzetten. Breedte sparing 1.90 m, breedte muur 3.23 m. Bouwplannen van fundering enz op aanvraag voor het berekenen van staalbalk. 2. Slopen van keuken 2.29 x 3.23 m -- deze ligt tegen de muur die gesloopt wordt. Kan het muursloopwerk daarna door jullie netjes afgewerkt worden --- dingens als stucwerk bekleding van balk, muur, houten sier om doorgebroken muur? Zoniet, wie zou u aanraden hiervoor? 3. Slopen van schoorsteen. Boven dak en binnenshuis. Netjes aanhelen daarna -- nogmaals, door u, of anders wie raadt u aan hiervoor? Het betreft een bungalow met platte dak, zie foto's: schoorsteen-buiten. Jpg schoorsteen-binnen1. Jpg en schoorsteen-binnen2. Jpg 4. Badkamer slopen. Betreft wastafel, douche, badkuip, betegeling, geen toilet (toilet zit in een aparte ruimte). Badkamer is ongever 5 vierkante meter in oppervlakte. Kunt u de vloer egaliseren en stuccen daarna of raadt u iemand anders hiervoor?