Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow met carport bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow met carport bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow met carport bouwen

Bungalow met carport bouwen

Ik wil een ruime bungalow, met 2 slaapkamers, vide, bijkeuken en carport laten bouwen. Het geheel gaat plaatsvinden op Schouwen-Duivenland

Deel schoorsteen boven dak bungalow verwijderen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog circa 3 steenlagen boven de dakrand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen, puin moet afgevoerd worden door de sloper. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis circa 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van eventueel. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd, kwetsbaar dus. De aannemer moet verzekert zijn voor eventueel. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS of andere erkende organisatie. Graag deze week uitvoeren!

Schoorsteendeel slopen

Ik wil de schoorsteen die boven het platte dak van onze bungalow (alleen begane grond) uitsteekt laten verwijderen, waarbij nog ca. 3 steenlagen boven de rand moeten blijven zitten. Het deel dat weg moet is 3 meter. Afwerken ga ik zelf doen. De schoorsteen steekt aan de zijkant van het huis ca. 30 cm uit en loopt door tot de fundering. Aan die zijde is ook een carport met glazen dak om de schoorsteen geplaatst. Ter bescherming van evt. Vallende stenen tijdens de werkzaamheden, moeten afdoende maatregelen genomen worden om schade aan dak en carport door vallend steen te voorkomen. Op het dak ligt EPDM direct op isolatie platen gelijmd. De aannemer moet verzekert zijn voor evt. Schade die door de sloopwerkzaamheden ontstaan, en aangesloten zijn bij VERAS. Voor een betere voorstelling voeg ik drie foto’s toe. Foto 1 is een stukje van de originele bouwtekening (1970). Hierop is te zien dat de schoorsteen geheel gemetseld is, en dat er dus waarschijnlijk ook geen asbest zit, althans geen ronde asbest pijp. Foto 2 is gemaakt vanaf het dak, de schoorsteen steekt 3 meter boven het dak uit. Foto 3, hier is aan de oostkant te zien dat de schoorsteen doorloopt tot aan de grond (fundering denk ik) U ziet dat er een carport is, die om de schoorsteen is gemaakt, en u ziet ook de dakrand.

Totaal sloop van een vrijstaande bungalow

1) Soort woning: 1 verdieping vrijstaand bungalow met platte dak (bitumen), gebouwd in 1956 2) Oppervlakte: 140 m2 inclusief carport en kelder 3) Verbinding met de buurman: Alleen bij de carport 4) Houtwerk en balken: Zeer goed staat, kan makkelijk worden gerecycled of verkocht 5) Sloopvergunning: Verleend en de wachtperiode is voorbij 6) Asbest: De bungalow is vrij van asbest 7) Bungalow omgeving: Het gebied rond de bungalow is opgeruimd. Alle hekken zijn al verwijderd. 8) Als u in dit werk interesse hebt, wil ik graag dat u de woning bezoekt om een nauwkeurige offerte te maken. Bij de offerte, wilt u ook laten weten wanneer de werkzaamheden kunnen beginnen. Voor een bezoeken, ben ik s'ochtends beschikbaar. Alle vergunningen zijn in orde en de bungalow is asbestvrij. Als u meerdere vragen hebt, ben ik bereikbaar