Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow bouwen van ongeveer 100 m²? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow bouwen van ongeveer 100 m². Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow bouwen van ongeveer 100 m²

Tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen

Bij deze laat ik u weten dat ik voornemens ben om een tuinkamer te laten zetten. Deze moet gefundeerd worden rekening houdende met het aansluiten van een eventuele vloerverwarming De afmetingen zijn 6mtrx 4mtrx 2.61mtr hoog Hier in moet een natte ruimte zijn van 1.50mtr breed bij 4mtr zijn. De voorzijde moet een schuifpui zijn in 3 delen. Het dak moet een plat dak worden met 3 lichtkoepels. Bijgaande doe ik u een tekening van de bungalow toekomen waar de aanbouw moet komen.

Bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen

Wij hebben kavel en wij willen hier een prefab bungalow laten plaatsen. De bungalow hebben wij zelf niet, dus hierover willen wij graag advies krijgen welke het beste is om aan te schaffen (ook in grootte). Er is nog geen vergunning aanwezig, maar ik ben in gesprek met de gemeente. Mocht het mogelijk zijn willen wij bij dezelfde partij 30 garageboxen van 2,95 breed x 5,5 lang bestellen. Ik wil het liefst worden gebeld, ik ben niet zo vaardig met de mail.

Bungalow bouwen van ongeveer 100 m²

Ik zoek een aannemer die een bungalow kan maken in landelijke stijl, mag al naar gelang wat het voordeligst in prijs is deels hout deels steen zijn of volledig steen. Hal met apart wc. 2 slaapkamers, één met douche en lavabo. Leefruimte, keuken, bijkeuken, aparte badkamer met wc of apart wc. prijs zonder garage. Prijs met garage in gebouwd. Prijs met garage apart.

Bungalow bouwen

Ik zou graag een casco of prefab bungalow willen laten bouwen van 10 m bij 12.5 m en 3.5 m hoog met plat dak. De globale afmetingen van de kavel zijn 16m breed bij 20m diep. De globale afmetingen van de bungalow zijn 13m breed bij 10m diep en 3.5m hoog. Bijgevoegd zijn de schetsen en foto huidige situatie. Gewenste materialen zijn hout/baksteen/kunstof. Er is nog geen vergunning of bouwtekening aanwezig

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Een bungalow ontwikkelen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een bungalow kan bouwen in een nog aan te kopen kavel. De bungalow moet ongeveer 7 bij 15 meter groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het soort dak bespreek ik graag nader.

Bungalow bouwen

De bungalow als voorbeeld en blikvanger met zwembad ervoor. Graag meer informatie over deze bungalow(platte grond en prijs in de goedkoopste uitvoering zonder zwembad.https://verbouw-gigant-nl.imgix.net/wp-content/uploads/2018/01/bungalow-laten-bouwen.jpg?auto=format%2Ccompress?w=736. Wij zijn bezig met een kavel en willen eventueel deze bungalow laten bouwen.

Bungalow bouwen

Ik wil graag een bungalow laten bouwen van 100 m2. We hebben nog geen fundering en er is ook nog niet geheid. Het is allemaal in de beginnende fase nog. We willen graag alles gelijkvloers hebben. We willen 2 slaapkamers, carport naast waar camper en auto onder kunnen. Hierachter een bergruimte voor fietsen. We hebben ook nog geen ontwerp of bestek omdat we eerst de kavel willen aanschaffen voordat we dit kunnen doen. We zouden het graag van steen gemaakt willen hebben, en we willen ook graag dat de bungalow uiteindelijk geheel opgebouwd aan ons geleverd wordt mocht het zover komen.

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Nieuwbouw van een (casco) bungalow in Veere OF Bergen op Zoom

Wij gaan een casco-bungalow laten bouwen naar eigen ontwerp en vernemen graag wat het ons gaat kosten. Bijgaand het ontwerp. De Bungalow komt te staan in Zeeland (Veere) OF West-Brabant (Roosendaal/Bergen op Zoom) afhankelijk van de keuze tussen 2 kavels. Het gaat puur om het casco, de afwerking doe ik zelf. Wij gaan remigreren vanuit de USA., het correspondentie-adres is van mijn dochter. I.v.m. het tijdverschil graag eerst uitsluitend contact via de mail waarna ik contact met u opneem.