Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow bouwen

Bungalow bouwen

Ik wil graag een bungalow laten bouwen. Wat kost dit? Het gaat om 450 a 500 m2.

Woonserre laten plaatsen achter bungalow

Ik wil graag achter een bungalow een nieuwe woonserre bouwen. Hier wil ik een nieuwe vloer in met vloerverwarming. Ik wil graag zonnewering op het dak van de serre. Ik vraag mij af of hiervoor geheid moet worden? De kozijnen die er nu staan moeten worden verwijderd de serre te verbinden met de bungalow. Het tussen kozijn dat er nu staat moet worden verwijderd. Ik wil graag in de plaats van het kozijn een schuifpui plaatsen. Verder wil ik minstens twee nieuwe stopcontacten plaatsen. De maten van de serre zijn 4 meter breed en 3 meter diep. De hoogte van de serre moet gelijk zijn aan de hoogte van de bungalow, ongeveer 3 meter.

Uitbouw achter de semi-bungalow bouwen

Wij zijn net verhuisd naar de door ons gekochte semi-bungalow uit bouwjaar 1971 en nu plannen aan het maken voor het vergroten van de woning. We willen er een grote woonkeuken aan gaan bouwen, haaks op de bestaande woning, met een diepte van 6 tot 8 meter. Er is een aangebouwde enkelsteens garage, die willen we mogelijk ook laten meenemen in combinatie met de uitbouw, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen de casco oplevering in ieder geval nog dit jaar laten verzorgen, maar kunnen afhankelijk van de prijs ook besluiten voor een totale afwerking. We maken graag een afspraak met een aannemer en bespreken dan onze wensen. We willen ook graag begeleiding in het aanvraagtraject voor de vergunning en bij de ontwerptekening. We willen graag een gedetailleerde offerte.

Houten bungalow bouwen

Wij zijn op dit moment onze plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een houten bungalow van 12 x 9 meter. Wij zijn op dit moment in onderhandeling over de aankoop van een stuk bouwgrond en onze woning gaat in de verkoop. Het ontwerp past binnen de bestaande bouwvoorschriften, maar we moeten de vergunning nog aanvragen. Wij gaan graag in gesprek met aannemers over de bouw van de fundering en de woning. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen uw offerte.

Uitbouw aan de huiskamer bouwen

Huiskamer 3,5 meter uitbouwen /bungalow houten dak/drassige grond/den helder

Verdieping op een bungalow bouwen

Ik wil een dakopbouw (casco) op mijn bungalow 65m2 (4,3m x 16m) plaatsen

Extra verdieping op een bungalow bouwen

Ik zou graag een extra verdieping op mijn bungalow met plat dak laten plaatsen. De ruimte zal ongeveer 4.30 bij 16 gaan worden en het gaat alleen om de buiten muren en het plaatsen van een plat dak. Ik zal de opbouw zelf verder afwerken en ook de vaste trap zal ik zelf plaatsen.

Zadeldak of piramidedak op de bungalow bouwen

De bungalow is circa 9 x 9 meter. Wat zijn globaal de kosten van het laten plaatsen van een zadeldak of piramidedak met isolatie en afwerking vloer?

Dakopbouw op de volledige woning bouwen

Wij zouden graag een etage op onze bungalow willen, de wanden moeten daarvoor 1.80 meter omhoog en een een nieuwe dakconstructie moet voorzien worden. De woning is 100 m2 en het moet gaan gebeuren met houtskeletbouw in verband met de fundering het liefste ook met rondom afwerking van lariks hout. Er dienen ook 14 ramen in te komen van 60 x 60 met draai kiep functie. Installatie is allemaal in eigen beheer en de binnen afwerking ook het gaat hier alleen om een casco werk. Ik ben bezig met de aanvraag voor een vergunning. Er is nog geen constructieberekening gemaakt. We hebben een zadeldak.

Dakopbouw op een bungalow bouwen

Ik heb een bungalow van 70 vierkanten meter. De bungalow heeft een vakantie/woonbestemming. Ik zou hier graag een dakopbouw op willen met bijvoorbeeld twee dakkapellen. Er zit nu een plat dak op, houtbouw. Er moet een berekening gemaakt worden. De woning is nu regelmatig verhuurd dus gaan kijken moet even afgestemd worden. Wat zou mij dit ongeveer kosten?