Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow bouwen

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.

Sloop bungalow en betonnen schutting

We denken erover na om een kavel in Oegstgeest te kopen. Daar staat nu nog een bungalow op, welke we willen slopen om daarna nieuw te bouwen. Het gaat om gemetselde muren en een bituum plat dak. De woonoppervlakte is 185 m2. Wat zijn de kosten van het slopen van de bungalow en afvoeren van puin? Is de grond daarna meteen bouwrijp? Ik hoor graag van u.

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Prefab bungalow bouwen

Wij hebben het idee een prefab bungalow te bouwen op een kavel van 17 breed en 50 diep. Ruimtes die wie wensen

Houten bungalow bouwen

Ik heb een kavel in optie waar ik een bungalow wil gaan plaatsen. De woning zal tussen de 80 en 100 m2 groot gaan worden en zal 2 slaapkamers, keuken, badkamer en woonkamer krijgen. Voor de bouwvergunning dienen er tekeningen en papieren in orde gemaakt te worden en daarna zal de woning gebouwd moeten worden. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dakopbouw en aanbouw op de bungalow bouwen

Dakopbouw bungalow oppervlakte 83 m2 maar ook uitbouw voorkant woning woning is 10 meter breed uitbouw van 2 meter

Bungalow verwijderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een bungalow zonder asbest. De woning is 9 bij 12 meter groot met gemetselde muren en een pannendak. De fundering dient ook verwijderd te worden en al het puin afgevoerd. Hierna zullen wij een nieuwe woning gaan bouwen.

Bungalow bouwen

Ik wil graag een bungalow laten bouwen. Wat kost dit? Het gaat om 450 a 500 m2.

Woonserre laten plaatsen achter bungalow

Ik wil graag achter een bungalow een nieuwe woonserre bouwen. Hier wil ik een nieuwe vloer in met vloerverwarming. Ik wil graag zonnewering op het dak van de serre. Ik vraag mij af of hiervoor geheid moet worden? De kozijnen die er nu staan moeten worden verwijderd de serre te verbinden met de bungalow. Het tussen kozijn dat er nu staat moet worden verwijderd. Ik wil graag in de plaats van het kozijn een schuifpui plaatsen. Verder wil ik minstens twee nieuwe stopcontacten plaatsen. De maten van de serre zijn 4 meter breed en 3 meter diep. De hoogte van de serre moet gelijk zijn aan de hoogte van de bungalow, ongeveer 3 meter.

Uitbouw achter de semi-bungalow bouwen

Wij zijn net verhuisd naar de door ons gekochte semi-bungalow uit bouwjaar 1971 en nu plannen aan het maken voor het vergroten van de woning. We willen er een grote woonkeuken aan gaan bouwen, haaks op de bestaande woning, met een diepte van 6 tot 8 meter. Er is een aangebouwde enkelsteens garage, die willen we mogelijk ook laten meenemen in combinatie met de uitbouw, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen de casco oplevering in ieder geval nog dit jaar laten verzorgen, maar kunnen afhankelijk van de prijs ook besluiten voor een totale afwerking. We maken graag een afspraak met een aannemer en bespreken dan onze wensen. We willen ook graag begeleiding in het aanvraagtraject voor de vergunning en bij de ontwerptekening. We willen graag een gedetailleerde offerte.