Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow bouwen

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Een bungalow ontwikkelen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een bungalow kan bouwen in een nog aan te kopen kavel. De bungalow moet ongeveer 7 bij 15 meter groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het soort dak bespreek ik graag nader.

Bungalow bouwen

De bungalow als voorbeeld en blikvanger met zwembad ervoor. Graag meer informatie over deze bungalow(platte grond en prijs in de goedkoopste uitvoering zonder zwembad.https://verbouw-gigant-nl.imgix.net/wp-content/uploads/2018/01/bungalow-laten-bouwen.jpg?auto=format%2Ccompress?w=736. Wij zijn bezig met een kavel en willen eventueel deze bungalow laten bouwen.

Bungalow bouwen

Ik wil graag een bungalow laten bouwen van 100 m2. We hebben nog geen fundering en er is ook nog niet geheid. Het is allemaal in de beginnende fase nog. We willen graag alles gelijkvloers hebben. We willen 2 slaapkamers, carport naast waar camper en auto onder kunnen. Hierachter een bergruimte voor fietsen. We hebben ook nog geen ontwerp of bestek omdat we eerst de kavel willen aanschaffen voordat we dit kunnen doen. We zouden het graag van steen gemaakt willen hebben, en we willen ook graag dat de bungalow uiteindelijk geheel opgebouwd aan ons geleverd wordt mocht het zover komen.

Vrijstaande semi bungalow bouwen

Wij willen graag een compleet afgewerkte, stenen semi bungalow van 70 m2 met evt 1 slaapkamer/badkamer beneden en boven 2 slaapkamers en badkamer, 2 toiletten en een bijkeuken of een berging. De kavel is 540 m2. We hebben nog geen vergunning of bouwtekeningen.

Nieuwbouw van een (casco) bungalow in Veere OF Bergen op Zoom

Wij gaan een casco-bungalow laten bouwen naar eigen ontwerp en vernemen graag wat het ons gaat kosten. Bijgaand het ontwerp. De Bungalow komt te staan in Zeeland (Veere) OF West-Brabant (Roosendaal/Bergen op Zoom) afhankelijk van de keuze tussen 2 kavels. Het gaat puur om het casco, de afwerking doe ik zelf. Wij gaan remigreren vanuit de USA., het correspondentie-adres is van mijn dochter. I.v.m. het tijdverschil graag eerst uitsluitend contact via de mail waarna ik contact met u opneem.

Een bungalow ontwerpen en ontwikkelen

Zojuist een kaveloptie genomen. Nu tijd voor oriëntatie. Wij willen een levensloopbestendige bungalow laten bouwen van ongeveer 150 m2.

Bungalow bouwen

Voor een nieuwbouw bungalow van 105 m2 en een verdieping van 35 m2 als mede een garage voor 1 a 2 autos heb ik een geschatte prijs opgave nodig voor een kosten raming van het project. Door middel van elektra opgewekt door zonnepanelen of zonnedakpannen verwarmd en koken ( gasloos). Geheel dient zelfvoorzienend te zijn qua energie Optioneel zwembad plaatsen. Compleet afgewerkt met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet.

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.

Bouw Bungalow

Wij hebben een kavel gekocht en willen een bungalow bouwen met schuin dak maar enkel begane grond van ong 100 m2. De kavel is 463 m2. We willen 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 los toilet en 1 toilet in de badkamer. Complete afwerking met elektra, stucwerk en een fundering. We hebben nog geen vergunning en nog geen bouwtekening.