Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow bouwen

Een bungalow ontwerpen en ontwikkelen

Zojuist een kaveloptie genomen. Nu tijd voor oriëntatie. Wij willen een levensloopbestendige bungalow laten bouwen van ongeveer 150 m2.

Bungalow bouwen

Voor een nieuwbouw bungalow van 105 m2 en een verdieping van 35 m2 als mede een garage voor 1 a 2 autos heb ik een geschatte prijs opgave nodig voor een kosten raming van het project. Door middel van elektra opgewekt door zonnepanelen of zonnedakpannen verwarmd en koken ( gasloos). Geheel dient zelfvoorzienend te zijn qua energie Optioneel zwembad plaatsen. Compleet afgewerkt met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet.

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.

Bouw Bungalow

Wij hebben een kavel gekocht en willen een bungalow bouwen met schuin dak maar enkel begane grond van ong 100 m2. De kavel is 463 m2. We willen 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 los toilet en 1 toilet in de badkamer. Complete afwerking met elektra, stucwerk en een fundering. We hebben nog geen vergunning en nog geen bouwtekening.

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 100 vierkante meter op een kavel van 888 m2 laten bouwen. Graag met 2 slaapkamers en woonkamer met open keuken, een badkamer en een apart toilet. En een kleine garage van 3.5 x 5 m. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een betonnen fundering, een stenen buitenkant en een plat dak. Hier is geen vergunning voor nodig. De bouwtekeningen moeten wel nog gemaakt worden. Ik wil graag een prijsindicatie.

Bungalow bouwen

Ik heb een goedgekeurde bouwaanvraag voor een nieuwe woning in Drunen. De woning wordt een bungalow, plat dak, van 200 m2 binnenmaat. De bouw is smal en lang, ongeveer 7,5/6,5 m1 bij 34 m1. Waarschijnlijk begint de bouw pas eind 2020. De isolatie wordt optimaal, trippel glas rondom, vloerverwarming. Er komen 3 badkamers, 2 voor incidenteel gebruik. Daarnaast 3 tappunten voor warmwater. Er komt een optimaal aantal zonnepanelen op het platte dak. Naast het verwarmen van de woning is dus warmwater nodig voor 3 douches en 6 wastafels/gootstenen. Meeste tijd wordt de woning door 2 mensen bewoond, incidenteel door 4 of 6 (bed&breakfast). Rechts (oost) naast de woning staat al een nieuwbouw woonhuis met warmtepomp grond-water. Links (west) en voor (zuid) zijn en komen geen woningen. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie.

Bouw nieuwbouw woning

Wij willen een stenen bungalow laten bouwen van 600 KUB in mei/ juni 2020. Vloeroppervlakte is rond de 150/ 160 m2. Boven op komt een gedeeltelijke opbouw van 30 m2 en een hoogte van 3 meter. De bungalow wordt niet plat, deze wordt L-vormig, op de hoek komt een verhoging met een lessenaarsdak. Aan de andere kant komt er een schuine kant tegenaan zodat er een vide ontstaat in de woonkamer. Er moet een mogelijkheid zijn om slaapkamers te laten realiseren in de opbouw. Het opbouwgedeelte met zink bekleden, daar komt een raamwerk in de enkelsteens muur en deze met zink afwerken. We hebben de kavel gekocht, daarvan vindt 2 maart de overdracht plaats. De vergunning aanvraag moet nog gebeuren. De tekening hebben we al laten maken, maar donderdag heb ik een afspraak voor de bestektekening. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een casco oplevering. Eventueel regelen wij de kozijnen zelf.

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 150 m2 laten bouwen op een kavel van 500 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen maar dit is ongeveer wat het moet gaan worden: - Compleet met elektra en stucwerk, en een fundering - De afwerking aan de buitenkant moet met duurzaam materiaal gedaan worden - 1 senioren slaapkamer, 1 normale slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 kantoorruimte en een berging. \ Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

2 onder 1 kap bungalow bouwen

Graag zou ik een prijs willen ontvangen voor een 2 onder 1 kap bungalow te bouwen. Dus 2 stuks van ongeveer 10x10 meter op een kavel van 10x20 meter. Compleet/casco, elektra,stucwerk is allemaal nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet metselwerk zijn. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen.

Bungalow bouwen

Ik wil een prefab bungalow van 100-110 m2 laten bouwen op een kavel van 260 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Verder wil ik dat het 1 verdieping heeft, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 of 2 slaapkamers, 1 toilet, 1 badkamer en 1 berging. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning, maar wel een soort schets van de oppervlakte.