Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen

Prefab nokverhoging maken

Wij zijn geïnteresseerd in een dubbele nokverhoging. De hoogte van de bovenste verdieping is op dit moment 2 meter en wenselijk is 2.60 meter. De breedte van de nok is 5 meter. Er is al een vaste trap aanwezig en de afwerking doen wij graag in overleg. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren wel al een verhoging dus het zou geen grote problemen mogen opleveren. De tussenwoning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Schoorsteen in appartement slopen

Wij wonen in een appartement op 2/3/4 hoog met een schoorsteen waar gaskachels op aangesloten zijn geweest of nog zijn. We willen graag de schoorsteen verwijderen op de 3e en 4e verdieping, schoorsteen in nok laten zitten vanwege beschermd stadsgezicht. Nu is mijn vraag of de schoorsteen verwijderd kan worden als de huisverdieping nog gebruik maakt van een gaskachel (aangesloten op het rookkanaal in de schoorsteen)? Is het mogelijk om een apart rookkanaal aan te leggen (achter een koof) zonder op de huisverdieping te moeten breken (is namelijk een huurwoning). Indien het mogelijk is zou u dan een indicatie van de kosten kunnen geven ? Houd u aub rekening dat het bovenste deel van de schoorsteen moet blijven zitten (en dan wellicht ondersteund moet worden?). Indien u uw email adres kan geven kan ik enkele foto's en tekeningen sturen. Bij voorbaat dank. Mvg

Kapverdieping plaatsen

Wij willen een kapverdieping op ons huis in Utrecht. Het huidige dak is plat waarbij er geen volledige verdieping op mag, de goothoogte mag niet worden opgetrokken, maar de helling mag 30 - 60 graden zijn. Het platte dak is nu 4 meter bij 10 meter. Graag zouden wij ook aan de voor en achterzijde een dakkapel willen hebben. Wij hebben al een kleine voorinspectie laten doen door een bouwkundige die ook gekeken heeft naar omliggende gebouwen en daarbij wat er ongeveer zou mogen. Bij de gemeente hebben wij hier ook al navraag over gedaan en een kapverdieping is mogelijk. Meerdere panden in de straat hebben ook kapverdiepingen met dakkapellen. Wij zijn dus nu op zoek naar een uitvoerder en daarbij een prijsopgave. Op de extra verdieping zouden wij 2 (kinder)kamers willen creëren met het liefst ook een ruimte voor toilet + fonteintje. Op de huidige bovenste etage moet dan een extra trap komen, die gaat door de badkamer heen en dat betekend dat er dus een nieuwe badkamer moet komen die mogelijk ook verschoven moet worden.

Schoorsteen slopen

De schoorsteen van baksteen slopen inclusief het gedeelte van de schoorsteen op bovenste verdieping. Plus daarna het dichtmaken van het dak en het gaat in het betonvloer op bovenste verdieping. Alles netjes afwerken en het puin wegvoeren.

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Dragende muur verwijderen

Ik wil een deel van een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een draagmuur waarop een muur van de bovenste verdieping rust, en de balken van de vloer op de eerste verdieping. In de muur zit reeds een deuropening van 93,5x208,5cm. Het is de bedoeling dat het deel van de muur naast de deuropening tot aan de buitenmuur wordt weggehaald tot aan de hoogte van de deurpost. In totaliteit gaat het om 1,75m x 2,08m wat weggehaald moet worden. Dit staat ook op de foto's. Er moet een ondersteuning geplaatst worden om het verwijderen van de muur op te vangen, en er moet een constructieberekening worden gemaakt voor de vergunning. Alles mag stuc klaar opgeleverd worden en afvoer van de stenen is niet nodig maar mag wel. Graag een mail met offerte, en werkzaamheden kunnen per direct beginnen of later in overleg.

Schoorstenen verwijderen

Wij hebben 4 schoorstenen, 2 grote, een middelgrote en 1 kleine, waar op de bovenste verdieping asbest pijpen in zitten. Wat zou het kosten om dit netjes weg te slopen (het huis blijft verder staan). En mogelijk kunnen alleen de buizen eruit gehaald worden (lijkt mij moeilijk)? Of op de juiste manier ingepakt zodat het geen gevaar meer oplevert. 1 schoorsteen moet blijven/terug, dit is de hoogste in het midden van het huis. De anderen mogen definitief weg. Het gaat om de stukken schoorsteen op de bovenverdieping (1 hoog). Er is een asbestinventarisatierapport. Met vriendelijke groet.

Deel schoorsteen slopen

Schoorsteen slopen op een tussenverdieping. Misschien ook op de bovenste verdieping. Eerst een huisbezoek om de situatie en mogelijkheden door te spreken.

Plat dak verhogen

De tweede (bovenste) verdieping van mijn woning is erg laag (ik ben 1,64 meter en kan er net rechtop in staan). Ik overweeg het dak daarom te laten ophogen, maar ik heb geen idee hoe duur een dergelijk project is en ben in de eerste instantie op zoek naar een ruwe indicatie (niet een gespecificeerde offerte). Het dak is circa 16 m2 (4.50 x 3.50 meter). Hoeveel kan ik ophogen en hoe duur is dat ongeveer? En als ik het bestaande dak daarbij wil vervangen, hoeveel kost dat extra?

Draagmuur gedeeltelijk slopen

Het betreft het gedeeltelijk slopen van een draagmuur op de bovenste verdieping van een appartementencomplex, 4 hoog. De opening is bedoelt voor dubbele schuifdeuren, dus circa 4 m2 te slopen. Er is in de constructie al rekening gehouden met eventuele verwijdering van de muur, zie bijgevoegde tekening, rood gemarkeerde muur. Graag ontvang ik een offerte zowel met en zonder het afvoeren van puin.