Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bovenste verdieping kubistisch huis uitbouwen

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Dragende muur verwijderen

Ik wil een deel van een draagmuur laten verwijderen. Het betreft een draagmuur waarop een muur van de bovenste verdieping rust, en de balken van de vloer op de eerste verdieping. In de muur zit reeds een deuropening van 93,5x208,5cm. Het is de bedoeling dat het deel van de muur naast de deuropening tot aan de buitenmuur wordt weggehaald tot aan de hoogte van de deurpost. In totaliteit gaat het om 1,75m x 2,08m wat weggehaald moet worden. Dit staat ook op de foto's. Er moet een ondersteuning geplaatst worden om het verwijderen van de muur op te vangen, en er moet een constructieberekening worden gemaakt voor de vergunning. Alles mag stuc klaar opgeleverd worden en afvoer van de stenen is niet nodig maar mag wel. Graag een mail met offerte, en werkzaamheden kunnen per direct beginnen of later in overleg.

Schoorstenen verwijderen

Wij hebben 4 schoorstenen, 2 grote, een middelgrote en 1 kleine, waar op de bovenste verdieping asbest pijpen in zitten. Wat zou het kosten om dit netjes weg te slopen (het huis blijft verder staan). En mogelijk kunnen alleen de buizen eruit gehaald worden (lijkt mij moeilijk)? Of op de juiste manier ingepakt zodat het geen gevaar meer oplevert. 1 schoorsteen moet blijven/terug, dit is de hoogste in het midden van het huis. De anderen mogen definitief weg. Het gaat om de stukken schoorsteen op de bovenverdieping (1 hoog). Er is een asbestinventarisatierapport. Met vriendelijke groet.

Deel schoorsteen slopen

Schoorsteen slopen op een tussenverdieping. Misschien ook op de bovenste verdieping. Eerst een huisbezoek om de situatie en mogelijkheden door te spreken.

Plat dak verhogen

De tweede (bovenste) verdieping van mijn woning is erg laag (ik ben 1,64 meter en kan er net rechtop in staan). Ik overweeg het dak daarom te laten ophogen, maar ik heb geen idee hoe duur een dergelijk project is en ben in de eerste instantie op zoek naar een ruwe indicatie (niet een gespecificeerde offerte). Het dak is circa 16 m2 (4.50 x 3.50 meter). Hoeveel kan ik ophogen en hoe duur is dat ongeveer? En als ik het bestaande dak daarbij wil vervangen, hoeveel kost dat extra?

Draagmuur gedeeltelijk slopen

Het betreft het gedeeltelijk slopen van een draagmuur op de bovenste verdieping van een appartementencomplex, 4 hoog. De opening is bedoelt voor dubbele schuifdeuren, dus circa 4 m2 te slopen. Er is in de constructie al rekening gehouden met eventuele verwijdering van de muur, zie bijgevoegde tekening, rood gemarkeerde muur. Graag ontvang ik een offerte zowel met en zonder het afvoeren van puin.

Extra ruimte creëren op de bovenste verdieping

We wonen op de bovenste verdieping en willen extra ruimte creëren door een verdieping toe te voegen aan een bestaande dakkapel. Ik laat de mogelijkheid hier graag even bekijken.

Meerdere vloerlagen en haard verwijderen

Wij willen graag de diverse lagen vloer, op de begane verdieping van onze rijtjeswoning ongeveer 70 m2 groot, laten verwijderen. Het bestaat uit 3 toegevoegde lagen. Onderste laag is een grindvloer, met daaroverheen (tussenlaag) plavuizen, met daaroverheen (bovenste laag) een expoyvloer, wat is geëgaliseerd met hars. De buizen van de stadsverwarming lopen door en gedeeltelijk de betonnen vloer (afdekvloer? ), dus er is voorzichtig geboden bij het verwijderen van de toegevoegde 3 lagen. Verder hebben wij een gesloten haard/houtkachel die we incl. De ombouw willen laten verwijderen. (zie foto) Zou u een kostenindicatie kunnen afgeven voor het laten verwijderen van deze 3 vloeren, en één voor het verwijderen van de haard.

Slopen draagmuur in appartement

Het betreft het slopen van een dragende muur , tijdelijke stempelen van plafond en het plaatsen en leveren van de stalen draagconstructie en 2 stalen staanders. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd. De muur is 2,60 x 2,50 meter en 26 cm breed. Het appartement is op de 3e en tevens bovenste verdieping.

Kelder onder toekomstig huis

Ik ben bezig om te inventariseren voor een geheel nieuw te bouwen huis. Zou graag een extra verdieping onder het huis willen voorzien en ontvang dan graag de prijs hiervoor. Afmeting 10 x 10 m¹ hoogte 2,80 m¹. Bovenste 40 cm zullen voorzien moeten zijn van uitsparingen van ramen 50 in het midden van alle 4 de zijden.

Partners

Partners van Casius