Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw te bouwen woning met souterrain realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw te bouwen woning met souterrain realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw te bouwen woning met souterrain realiseren

Complete woning casco of woon-klaar bouwen

Wij zijn bezig met een stuk grond en willen daar of prefab en dan casco of compleet een huis laten bouwen. Met grondafmetingen 160 m2 max inclusief garage. Bedoeling is beneden met garage en 1e verdieping met kamers. Verder willen wij beneden de badkamer en slapen. Overige specieacties bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van de woning van 2,5 a 3 meter diep, 6 meter breed. Ons huis is gebouwd van gele bakstenen en die willen wij het liefst terug zien in de aanbouw zodat het 1 geheel is (optioneel, dus alleen indien mogelijk) De achtergevel van de woning willen wij eruit hebben zodat de aanbouw 1 word met de huiskamer/keuken. Ook willen wij het graag gestuct hebben en afgewerkt qua schilderen, centrale verwarming en de elecktra geregeld hebben. Het kozijnen en deuren willen wij van matzwart kunststof, glaswerk dubbele beglazing H++ Tevens zouden we graag een aparte prijsoptie op de offerte zijn van eventueel een zwarte elektrische/handmatig rolluik indien dit mogelijk is bij u, zo niet is het niet erg. Gaarne, zoveel mogelijk per mail contact ivm veel onregelmatige werktijden en niet in staat om te antwoorden.

Een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen

Wij willen graag een huis laten bouwen op onze kavel! Het gaat om een huis 2x 65m2. Dus begane grond en 1e woonlaag met puntdak. Er is een bestemmingsplan aanwezig en de bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn er ook. Afmeting van het huis is 10×6m. De woning graag metselen en voorzien van witte houten kozijnen. Daarnaast de woning casco opleveren.

Een woning op het dak uitbouwen

Wij willen op onze woning met 1 etage een 2e etage laten bouwen. Momenteel hebben we een plat dak. Wij willen een schuifdak indien dit mogelijk is. De ruimte heeft een slaapkamer en badkamer met bad/toilet, een klein balkon. Op het dak willen wij zonnepanelen plaatsen. Het dak is 60 m2 dus genoeg ruimte voor een opbouw. Graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Nieuwbouw woning bouwen

Een nog te realiseren nieuwbouw woning. Het gaat hierbij voornamelijk om de ruwbouw, inclusief fundering en exclusief dakbedekking (wel dakbeschot). De gewenste afmetingen bedragen: 7 bij 10 meter voor begane grond en 1e verdieping, Eenvoudige kap (zadeldak) met nokhoogte van 1 meter. Afmetingen kunnen eventueel worden aangepast naargelang de kosten. Traditionele bouw met vrij standaard baksteen en een dragende muur in het midden van de woning.

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Kelder onder het hoofdgebouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Graag wil ik een kelder realiseren onder het hoofdgebouw van 12 m x 14 m hoogte 2.6 m. De kelder hoeft niet afgewerkt te worden. De vergunning is al aangevraagd.

Erker bouwen aan de voorzijde van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die aan de voorzijde van onze woning een serre kan aanleggen. Deze serre dient ongeveer 400 bij 100 cm groot te worden en te worden gebouwd met donker metselwerk. De erker graag voorzien van houten kozijnen. Dit moet aan de voorzijde van een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden.

Kelder bouwen

Wij zijn al een poosje bezig met het verkrijgen van een offerte en een bedrijf wat gespecialiseerd is in het bouwen van kelders onder een bestaande woning. Wij zouden het liefst een zo groot mogelijk kelder onze woning laten maken. Dit voor het maken van 2 slaapkamers aan de tuinzijde en een grote recreatie ruimte.

Woning bouwen Harderwijk

Wij willen een vrijstaande woning laten bouwen op een nieuwbouwkavel. Bijgevoegde tekening zijn door bouwzaken en door de welstand inmiddels goedgekeurd. Wij horen graag of een dergelijk project past, op welke termijn en tegen welke geraamde kosten.

Partners

Partners van Casius