Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bouwen van een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bouwen van een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bouwen van een woning

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij zouden graag een aanbouw van 2,40 meter diep laten zetten. Hier zouden wij dan ook graag een prijsindicatie van ontvangen. Momenteel is onze nieuwbouw woning helemaal af en wij wonen hier sinds oktober 2018. Echter zouden wij graag de vloerverwarming door willen laten trekken, is dit mogelijk? Tevens hebben een van onze buren al aanbouw waardoor één muur al staat. Ook hebben wij onlangs een hordeur en luifel geplaatst, hoe gaat dit?. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Bijgevoegd een foto van de woning. Graag reactie per mail ivm werk.

Garage bouwen

Wij gaan binnenkort tekenen voor onze woning en willen graag een de garage uitbouwen 5 X 10 met plat dak. We zijn in gesprek met de gemeente over een vergunning.

Garage bouwen aan de woning

We zouden graag een geisoleerde garage aan onze woning met in de nieuwe garage een deurdoorbraak in de draagmuur van de woning naar de keuken en achterkant garage een deur naar de tuin. We zouden de garage iets breder willen hebben dan normaal 3.88 breed en 6 meter lang en we zouden graag een geïsoleerde grote sectionaal deur (zie tekening) willen hebben aan de voorkant.

Uitbouw (prefab) over dubbele verdieping laten bouwen

Wij willen een prefab (indien mogelijk), stenen uitbouw realiseren. Circa 12 meter breed (over de gehele breedte) en 4 meter diep. Graag 2 verdiepingen, goothoogte op circa 3,5 meter. Graag compleet afwerking met elektra en stucwerk. Woning bestaat nu uit begane grond en zolderverdieping met zadeldak. Aan de achterzijde staat momenteel een houten uitbouw welke gesloopt en afgevoerd moet worden.

Indicatie kosten aanbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 3 x 3.5 tussen de aanbouw van de buren en de huidige bijkeuken. Het liefst als een grote aanbouw (dus bijkeuken samengevoegd met de te bouwen aanbouw) zodat er een grote woonkeuken ontstaat. Momenteel zijn wij bezig met de financiering en willen hiervoor een bouwdepot meenemen. Echter totaal geen idee waar rekening mee gehouden moet worden. In de bijlage een plattegrond van de huidige woning met daarop in rood wat er bij moet komen. Ik ben erg benieuwd. Alvast bedankt!

Metselskelet schuur realiseren met speciale stenen

Ik heb interesse in het laten bouwen van een schuur met een plat dak afmetingen 6,5 meter bij 2,7 meter aan mijn woning. Hoogte denk ik tussen de 2,4 en 3,0 meter. De toegepaste stenen zijn bijzonder. zoals te zien is in de toegevoegde foto. Ik zou hiervoor graag willen overleggen en eventueel een offerte ontvangen. Aan de voorkant twee klapdeuren, aan de achterkant 1 gewone duur.

Garage bouwen

Garage van 4 x 7 naast de nieuwbouwwoning op zo’n 4 meter afstand van de woning. Garage voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. Verder 1 gewone deur en een raam. Geïsoleerd en afgewerkt. Meer opties zijn eventueel puntdak en carport.

Het bouwen van een goedkope woning

Wij willen graag een goedkope woning bouwen waarbij we zelf de afwerking willen doen (casco). We denken aan een woning van ong. 100 m2 met een slaapkamer op begane grond en 2 slaapkamers boven. Een badkamer beneden en een open keuken/ kamer van min. 40 m2. Graag willen we weten wat dit zou gaan kosten. Mag prefab of houtskelet zijn, maar we hebben een klein budget.

Prefab dakopbouw kunststof plus dakterras

Graag willen wij een extra verdieping erbij laten bouwen. Hierbij de de volgende punten: -Breedte 5 m, lengte 6 m - 1 raam voorzijde, 1 deur (tuindeur/buiten draaiende deur - Hierbij een vaste trap naar de boven. - Electra: stopcontacten en lichtpunt - stucwerk - Aanvraag vergunning Zie bijlage van onze woning voor-en achterzijde.

Kelder onder bestaande woning bouwen of prefab-kelder in voortuin

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning bouwen. Een alternatief zou zijn een prefab-kelder in de voortuin want achter zitten we vrijwel meteen aan het water. Graag een ervaren kelderbouwer die ons kan adviseren en het kan realiseren. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar we denken aan een kelder van 4 meter breed x 8 meter lang. De woning is circa 5 meter breed x circa 13 meter lang. De voortuin is circa 5 meter breed en circa 8 meter lang.