Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bouwen van een vrijstaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bouwen van een vrijstaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bouwen van een vrijstaande woning

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.

Een vrijstaande woning bouwen

Wij zouden graag een vrijstaande woning bouwen op een bouw kavel. We zijn bezig met het kopen van een kavel, maar voordat we definitief beslissen, willen we graag weten of het haalbaar is of niet. We denken na over een woning met een vloeroppervlak van 80 m2. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen enigszins een complete oplevering. Elektra en stucwerk zou er moeten komen en we willen de badkamer er ook in. We denken aan een houtenskeletbouw, maar mocht er iets goed kopers zijn, dan horen we dat graag.

Vrijstaande woning bouwen vanaf 0

We willen en mogen op eigen grond een bedrijfswoning bouwen. Om dit te realiseren hebben we al een tekening, als u mijn jullie mail adres sturen mail ik hem door. Het gaat allereerst om het slaan van de fundering, de volledige caso bouw van het gebouw, windwaterdicht bouw, isolatiefolie en elektra / leidingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project graag contact, dan kunnen wij de tekening en plannen in details bespreken.

Recht zetten woning

We kopen een woning aan die scheefstand vertoont. Het betreft een vrijstaande woning op een ruim perceel. De woning is in zijn geheel naar 1 hoek verzakt vrijwel direct na het bouwen in 1954, daarna niet verder verzakt. De woning vertoont verder geen scheuren of andere onregelmatigheden. Welke grondsoort we hebben weet ik niet, er worden binnenkort sonderingen gemaakt, dus er wordt meer over bekend. Ik heb de originele bouwtekening van 1954. De fundering bestaat uit putten, maar ik weet niet hoe diep. De oppervlakte van de benedenverdieping is rond de 80 m2.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een woning laten bouwen en zou graag wat gespecificeerde informatie en een duidelijke richtlijn aan prijzen ontvangen. Daarnaast dien ik nog een ontwerp te maken, alhoewel ik de ideeën wel heb wil ik eerst weten wat er mogelijk is qua prijzen. Het moet een vrijstaande woning van 150 - 180 m2 worden, op een kavel van tussen de 500 en 1000 m2. Ik wil dat het compleet opgeleverd word met elektra, (geen vloeren, geen stucwerk), een fundering, een stenen buitenkant, 1 zolder, 1 kelder, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, 1 woonkamer, en 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

2 x dakkapel realiseren

Graag zouden wij twee dakkapellen willen laten plaatsen op onze nieuw te bouwen vrijstaande woning. Beide aan dezelfde kant. Afmeting van ongeveer 3,5m breed. In ral kleur antraciet grijs. Het moet helemaal afgetimmerd worden. Graag een offerte.

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.

Het bouwen van een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer voor het ontwikkelen van een vrijstaande woning op een perceel. De woning moet een woon-oppervlakte krijgen van ongeveer 150 m2 en de woning moet 2 woonlagen krijgen. De woning moet woon-klaar worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de woning. Onze voorkeur gaat uit naar een landelijke woning.

Woning bouwen

Ik wil een woning bouwen van 97 m2 op een kavel van 484 m2. Nokhoogte 9 meter en goothoogte 4 meter. Met garage, 3 grote slaapkamers, 1 werkkamer, 2 toiletten, 1 badkamer, 1 keuken en 1 woonkamer. Het moet een vrijstaande, stenen woning worden. Met een fundering. Het moet casco opgeleverd worden. Er is nog geen bouwtekening, ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouwhuis bouwen

Onlangs hebben wij een kavel aangekocht in Almere. Het is de bedoeling dat wij hierop een nieuw te bouwen vrijstaande woning plaatsen. Inmiddels zijn we in het bezit van tekeningen, sonderingsgegevens en wordt momenteel gewerkt aan de constructieberekeningen, palenplan en funderingstekening. We verwachten rond 17 juli de berekeningen in ons bezit te hebben. Het moet casco opgeleverd worden, en 200 m2 worden met een betonnen binnenkant en gevelstenen aan de buitenkant. Verder moeten er 6 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en elektra punten. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag willen wij de mogelijkheden bespreken die u ons kunt bieden. Is het mogelijk om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en kunt u ons aangeven wat u nodig heeft om een offerte te kunnen opmaken.