Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bouwen van een vrijstaande garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bouwen van een vrijstaande garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bouwen van een vrijstaande garage

Woning bouwen Harderwijk

Wij willen een vrijstaande woning laten bouwen op een nieuwbouwkavel. Bijgevoegde tekening zijn door bouwzaken en door de welstand inmiddels goedgekeurd. Wij horen graag of een dergelijk project past, op welke termijn en tegen welke geraamde kosten.

Het bouwen van een vrijstaande garage

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een nieuwe schuur ten behoeve van een Rood voor Rood regeling. De garage dient 115 m2 groot te worden, casco te worden opgeleverd en te zijn voorzien van een lessenaarsdak. Graag met rood steen of hout skelet. Dit dient op zand te worden gebouwd. Er dient ook een nieuwe fundering gerealiseerd te worden.

Een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel

Wij zijn ingeloot voor een kavel A Eur 345.000 Eur. Wij willen hierop een huis bouwen A 150 vierkante meter. Kunt u ons een prijsindicatie geven wat zoiets ongeveer zal gaan kosten (gaarne rekening houden met de volgende bouwstijl: “Maassluissche school“ en levensloopbestendig) huis dient casco te worden opgeleverd. De woning moet zijn voorzien van een puntdak en veranda.

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Ik heb recent een kavel gereserveerd in Almere en ben opzoek naar een aannemer die de gehele woning wilt bouwen. Er is een architect bezig met het ontwerp en regelen van vergunningen voor de bouw. Nu zoek ik nog een specialist die conform de tekeningen een offerte kan opstellen. De bouw betreft een vrijstaande woning à 350 m3 inhoudt, houtskelet bouw, aluminium kozijnen en een goothoogte van 350 cm. Overige oplevering specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Een vrijstaande woning bouwen

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning kan bouwen op een kavel. De woning moet 4 slaapkamers hebben, met een hout skelet gebouwd zijn, ongeveer 1100 bij 800 cm groot zijn en over twee verdiepingen beschikken. Ik bespreek graag met de specialist wat er allemaal mogelijk is.

Moderne bungalow bouwen op een perceel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande bungalow kan bouwen op een perceel waar ik een optie op heb. De bungalow moet ongeveer 750 bij 1500 cm groot worden. Graag woon-klaar opleveren. De woning mag een plat dak hebben met eventueel een slaapkamer/dakopbouw op de bungalow. Mijn woning staat momenteel in de verkoop, dus ik hoop dat het snel kan gebeuren. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met een aannemer.

Het bouwen van een garage en overkapping

Wij zijn voor onze stenen garage uitbouw met afdak (plat dak) op zoek naar een gepaste aannemer. Graag wil ik met jullie in contact komen om te kijken naar de haalbaarheid van onze wensen. Het idee is om op korte termijn dit te realiseren. Om een goed indicatie te geven hoe de uitbouw eruit moet gaan zien heb ik in de bijlage meerdere tekeningen toegevoegd van huidige situatie en nieuwe situatie. Er zijn al heipalen geplaatst op de locatie van de garage. De garage moet gemetseld zijn en ongeveer 22,5 m2 en een overkapping van 25 m2. Dit moet gebeuren tegen een vrijstaande woning aan.

Een vrijstaande garage bouwen

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande garage van 950 bij 400 cm kan bouwen. De garage moet een puntdak met dakpannen hebben, zijn voorzien van een 300 cm brede roldeur en een glazen schuifpui aan de zijkant hebben. Het gaat alleen om de ruwbouw.

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.

Een vrijstaande notariswoning bouwen

Ik zoek een aannemer die een notariswoning kan realiseren op een door ons aangekochte perceel. De woning moet 800 bij 1200 cm groot worden. Veel ramen en (bijna) witte bakstenen. Dak met 60 graden hoek. Daarnaast 3 verdiepingen; lucht/water-warmtepomp; bij oplevering 6 slaapkamers (3 op de eerste) en 1 kant en klare badkamer. 1 kamer op zolder met al het leidingwerk voorbereid en 3 slaapkamers. 1 walk in op de eerste verdieping. Beneden mooie voordeur met links en rechts “licht”. Toilet en meterkast en mooie trap. Leidingwerk keuken en 3 verdiepingen vloerverwarming en koeling (berging ook).

Partners

Partners van Casius