Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw te bouwen tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw te bouwen tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw te bouwen tussenwoning

Uitbouw achter het rijtjeshuis bouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde van mijn tussenwoning. De afmeting is ongeveer 5.80 bij 2.50 meter. De ruimte mag casco opgeleverd worden. Wel zou ik een gedeelte dakterras willen realiseren en een hoop glas gebruiken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Dakopbouw als extra verdieping op het huis bouwen

Wij willen heel graag een extra verdieping op onze tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. De opbouw zal ongeveer 5 bij 7 meter moeten worden met een vaste trap. De ruimte zal gebruikt worden als slaapkamers waar de elektra en verwarming door getrokken moeten worden. De verdere afwerking doen wij zelf. De vergunning is al aangevraagd.

Tussenwoning laten bouwen

Wij hebben een zelfbouwkavel in Zaandam en willen daarop een tussenwoning laten bouwen, 2 woonlagen, 144 m2. Vanaf maart zou er gebouwd kunnen worden maar april/mei ligt meer in de lijn der verwachting. Ons budget voor de bouw is maximaal € 185.000,-. Dit is exclusief de kosten voor het energieneutraal maken van de woning en kosten inrichting (vloeren, keuken, etc.) Verdere maten en bijzonderheden vindt u in de bijlage.

Extra etage bouwen op een plat dak

Ik heb een tussenwoning en wil op een plat dak een extra etage laten plaatsen.

Nieuw te bouwen tussenwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zelfbouwwoning in Amsterdam. Ik zou de woning per onderdeel willen laten offereren en uitvoeren, waarbij ik de regie in handen hou (zelfbouw). Bijvoorbeeld eerst heien en fundering zo snel mogelijk. Daarna opeenvolgende stappen; wordt het casco compleet gebouwd en uiteindelijk ook stapsgewijs de afwerking. Mocht u hier belangstelling voor hebben en op korte termijn kunnen beginnen met stap 1: heien en fundering plaatsen, dan zou ik graag zo snel mogelijk met u willen afspreken.

Extra slaapkamer op woning bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw om mijn tussenwoning. De ruimte zal 5 bij 5 meter moeten worden. De opbouw mag casco opgeleverd worden maar de elektra en de verwarming dienen te worden doorgetrokken. Verder zal er een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden. In de wijk zijn er al meerdere opbouwen aanwezig, echter dienen wij de bouw wel te melden bij de gemeente.

Uitbouw achter de tussenwoning bouwen

Aan de achterzijde van een tussenwoning wil ik graag een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep laten plaatsen. Er zal een lichtstraat geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en 2 dubbele stopcontacten. Verder moet er een dakdoorvoer voor de gashaard gemaakt worden en de gasleiding aangelegd voor de gashaard. De bestaande pui met openslaande deuren wil ik hergebruiken. Tevens moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Casco verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak. We willen op dat dak volgende zomer graag een extra woonlaag laten bouwen van 4 x 8 meter. We willen een casco opbouw die wij zelf zullen afwerken. We willen de opbouw van dezelfde materialen als bij de opbouw van onze buren. Wij zien uit naar uw offerte.

Gemetselde uitbouw aan een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die er dan op korte termijn aan de achterzijde een gemetselde uitbouw kan bouwen van 2 meter diep en over de gehele breedte van 514 cm. Inclusief spouwmuur is de breedte 539 cm. We willen er openslaande deuren in met aan beide zijden grote ramen. We onderzoeken momenteel of er geheid moet worden. We ontvangen graag uw reactie.

Uitbouw aan een tussenwoning bouwen

Wij hebben een oude benedenwoning uit 1900 gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen er een uitbouw aan de achterzijde laten bouwen van 4 x 5 x 2,9 meter. We denken dat de woning 'op staal' is gebouwd en dit kan dan ook voor de uitbouw gelden. We vragen dit nog na bij de gemeente. We willen over de gehele breedte houten kozijnen met 2 of 3 schuifdeuren. In het platte dak van de uitbouw willen we een lichtstraat of 4 lichtkoepels. Aan 1 zijde hebben de buren ook al uitgebouwd. We willen voor zowel een casco uitbouw als voor een volledig afgewerkte uitbouw een offerte ontvangen. Er is hier geen achterom, de aan- en afvoer van materialen moet via de woning. Daarom heeft het onze voorkeur als een bedrijf hier direct na de overdracht mee kan starten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius