Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 507 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 507 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 507 m2

Het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2

Ik zou graag willen weten of een 507 m2 (1 verdieping) woning, haalbaar is voor 1400 euro per m2 sleutel klaar of voor minder. En hulp bij het krijg van vergunningen (desnoods aanpassingen op het concept) en toezicht op de bouw. * Vaste ramen, begaande grond inbraak werend. * zuinige Wtw unit * Bodemwarme pomp * Gietvloer met vloerverwarming * In plaats van sanitair tegels hpl platen waar het nodig is alleen. * Epdm platdak met mogelijk om een dakterras op lange termijn en voorbereiding voor zonnepanelen * Bordestrap tot dak. * Garage poort op basis van een rol luik. Mijn voorkeur is dat het totaal tussen 300.000 en 375.000 gaat kosten. Minder is beter. Staalframe constructie gaat mijn voorkeur voor. Eigen concept is zo goed als klaar met home design software. Behalve elektra, riolering en afzuiging, leidingen. De garage is de plaats waar alle installaties aansluitpunten komt, niet bedoelt voor een auto. Afhankelijk van de gemeente hoe de woning eruit komt te zien. Ik denk aan een woning met een verdieping erop. Ik wil graag weten wat een complete en een casco oplevering zou kosten, als het niet te veel moeite kost. Ik heb geen idee wat voor fundering nodig is.

Tuinkamer onder een balkon bouwen

Wij hebben een 1930 tussenwoning met ongeveer 3 x 5 meter (diep x breed) houten balkon op een staalframe. Wij willen graag onder het balkon een tuinkamer inrichten. Hiervoor dient het plafond waterdicht gemaakt te worden en een schuifdeur of glazen deuren met zo veel mogelijk ramen/glas (isolatieglas) geplaatst te worden. Het wordt een verlenging van de werkkamer. Er is denk dat er geen metselwerk nodig is. Wel is er mogelijk een fundament nodig. Graag zou ik met elkaar om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het balkon is in goede staat, dus die willen we graag zou houden als het is.