Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het bouwen van een kelder onder een hoekwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het bouwen van een kelder onder een hoekwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het bouwen van een kelder onder een hoekwoning

Kelder onder het hoofdgebouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Graag wil ik een kelder realiseren onder het hoofdgebouw van 12 m x 14 m hoogte 2.6 m. De kelder hoeft niet afgewerkt te worden. De vergunning is al aangevraagd.

Kelder bouwen

Wij zijn al een poosje bezig met het verkrijgen van een offerte en een bedrijf wat gespecialiseerd is in het bouwen van kelders onder een bestaande woning. Wij zouden het liefst een zo groot mogelijk kelder onze woning laten maken. Dit voor het maken van 2 slaapkamers aan de tuinzijde en een grote recreatie ruimte.

Het bouwen van een kelder onder een hoekwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn hoekwoning kan voorzien van een kelder. De woning staat op een zandgrond zonder heipalen. De kelder dient ongeveer 600 bij 1000 cm te zijn met een doorloophoogte van 235 cm. Graag ruwbouw opleveren. Hier zijn nog geen vergunningen voor aanwezig.

Een kelder realiseren onder een woning

Wij willen graag de mogelijkheid om een kelder onder onze woning in Amsterdam bespreken. We wonen in Park Haagseweg (naast Nieuw Sloten) en willen graag een extra verdieping realiseren met een kelder. De huidige bouw is ongeweer 7m x 6m en we hebben begrepen dat de kelder iets dieper in de tuin kan, dus 7m x 9m (minus de nieuwe wanden natuurlijk). Het is een twee onder een kap woning. We weten zelf niet wat voor grond eronder ligt, maar het is naast Riekerpolder en Nieuw Sloten en aantal woningen in de wijk hebben al zo'n kelder laten maken. We willen er graag een kantoor/ opslag ruimte voor onze kledingsbedrijf en een slaapkamer bouwen (met een toilet eventueel).

Een aanbouw met kelder daaronder realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw met kelder kan realiseren achter mijn woning. Er is contact met een architect die volgende week gaat kijken hoe en wat er mogelijk is. Er is nog geen omgevingsvergunning aanwezig. Graag casco bouw met leidingen beschikbaar voor elektra et cetera. Ik zou graag een aanbouw aan mijn woning willen met daaronder een kelder. Optioneel wil ik onder een gedeelte bestaande bouw een extra stuk kelder laten bouwen. (zie plattegrond) Het plafond van de kelder moet om en nabij 2,75m hoog zijn. Op het brede deel van de aanbouw (5m bij 7,5 m zie plattegrond) zou ik graag een zadeldak met dakpannen willen.

Kelder in tuin bouwen

Ik wil een kelder in de tuin laten bouwen. Ik wil hem graag 30 m2 hebben. Verder is het van belang dat ie goed geisoleerd en geventileerd is. Verder zou ik graag willen dat ie een beetje licht en waterdicht is. Ik heb niet echt een voorkeur voor materiaal. Verder zou ik er ook nog graag een scheidingsmuur met deur in willen hebben. Het materiaal maakt niet uit, het gaat erom dat het waterdicht is.

Kelder onder uitbouw maken

Er komt een uitbouw van 8x3 meter aan de achterzijde. Hier wil ik graag een kelder onder laten bouwen . Graag heb ik een richtprijs wat het plaatsen van een prefab kelder zonder dek kost.

Een aanbouw, opbouw en nokverhoging realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die aan de hand van bouwtekeningen een uitbouw en opbouw te realiseren. Daarnaast zou een wens zijn om een kelder onder de woning te laten bouwen. Daarnaast moet ook een dubbele nokverhoging geplaatst worden. Dit alles conform bouwtekeningen en omgevingsvergunningen (die worden aangevraagd). Het betreft een hoekwoning.

Renovatie gebouw 1950

Goedemiddag. Ik wil graag een enigzins vervallen gebouw uit 1950 om gaan bouwen tot 2 woningen. Het gebouw lijkt verzakt te zijn en er is sprake van betonrot bij de 22 pijlers waar het gebouw op rust. Dat moet hersteld worden. Ook staat er water in de kelder dus die willen we of waterdicht maken of volgooien (afhankelijk van de kosten). Daarnaast willen we een aantal muren verwijderen, verplaatsen en toevoegen. Ook zitten er in de vloeren een paar scheuren en lopen ze af, die zouden we graag gerepareerd en geëgaliseerd zien. Tot slot moeten we nog een trap toevoegen. Vervangen jullie ook kozijnen en daken? Zo ja, dan moet dat ook gebeuren. Het gebouw is 11m x 30m.

Uitbouw en kelder bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan onze bestaande woning realiseren. Onder deze uitbouw willen wij graag een kelder bouwen als hobby ruimte. De nieuwe uitbouw wordt 7m x 7m. Onder deze oppervlakte willen we graag een kelder. We zijn bezig met een vergunning en verwachten dat we deze in januari hebben.

Partners

Partners van Casius