Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwen kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwen kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwen kelder

Kelder onder uitbouw maken

Er komt een uitbouw van 8x3 meter aan de achterzijde. Hier wil ik graag een kelder onder laten bouwen . Graag heb ik een richtprijs wat het plaatsen van een prefab kelder zonder dek kost.

Een aanbouw, opbouw en nokverhoging realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die aan de hand van bouwtekeningen een uitbouw en opbouw te realiseren. Daarnaast zou een wens zijn om een kelder onder de woning te laten bouwen. Daarnaast moet ook een dubbele nokverhoging geplaatst worden. Dit alles conform bouwtekeningen en omgevingsvergunningen (die worden aangevraagd). Het betreft een hoekwoning.

Renovatie gebouw 1950

Goedemiddag. Ik wil graag een enigzins vervallen gebouw uit 1950 om gaan bouwen tot 2 woningen. Het gebouw lijkt verzakt te zijn en er is sprake van betonrot bij de 22 pijlers waar het gebouw op rust. Dat moet hersteld worden. Ook staat er water in de kelder dus die willen we of waterdicht maken of volgooien (afhankelijk van de kosten). Daarnaast willen we een aantal muren verwijderen, verplaatsen en toevoegen. Ook zitten er in de vloeren een paar scheuren en lopen ze af, die zouden we graag gerepareerd en geëgaliseerd zien. Tot slot moeten we nog een trap toevoegen. Vervangen jullie ook kozijnen en daken? Zo ja, dan moet dat ook gebeuren. Het gebouw is 11m x 30m.

Uitbouw en kelder bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan onze bestaande woning realiseren. Onder deze uitbouw willen wij graag een kelder bouwen als hobby ruimte. De nieuwe uitbouw wordt 7m x 7m. Onder deze oppervlakte willen we graag een kelder. We zijn bezig met een vergunning en verwachten dat we deze in januari hebben.

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.

Bouwen kelder

Ik wil graag een kelder laten bouwen met koekoeks, uitsparingen en een waterdicht garantie. De afmetingen zijn 21 meter bij 7 meter met afwerkvloer obv breedplaatvloer met draagkracht voor bijvoorbeeld elektrische voertuigen van 2,5 ton. Zit nu een gat, zodra er een aannemer is met de juiste offerte wordt dit gat uitgegraven. Ik wil graag een constructieberekening van het totaal.

35m2 kelder onder huis bouwen

Wij zijn op zoek naar de mogelijkheden van het realiseren van een kelder van 35 m2 als woonruimte welke deels onder een bestaande tussenwoning en deels onder het aanliggende terras gesitueerd zal worden. We hebben nog geen vergunning en geen tekening, we zouden eerst een bodemonderzoek willen laten doen. Ik hoop dat jullie ons met het hele proces kunnen helpen.

Kelder en fundering

Wij gaan zelf ons huis bouwen op verkavelingsplan het Blauwven in Veldhoven. Er moet echter een volledige kelder onder, mogelijk groter dan de oppervlakte van de begane grond. Ik zoek een gespecialiseerde Aannemer puur voor de fundering en de kelderbouw. Het moet een standaard kelderruimte worden. Graag een prijs voor het graafwerk, de kelderbak en het dek voor de afmeting 6 meter x 9 meter en een afmeting van 12 meter x 9 meter.

Kelder onder bestaande woning bouwen of prefab-kelder in voortuin

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning bouwen. Een alternatief zou zijn een prefab-kelder in de voortuin want achter zitten we vrijwel meteen aan het water. Graag een ervaren kelderbouwer die ons kan adviseren en het kan realiseren. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar we denken aan een kelder van 4 meter breed x 8 meter lang. De woning is circa 5 meter breed x circa 13 meter lang. De voortuin is circa 5 meter breed en circa 8 meter lang.

Kelder onder huis bouwen

Voor een nieuw te bouwen 2-onder-1 kap woning in Vijfhuizen proberen we uit te vinden of volledig onderkelderen een (betaalbare) optie is. We zouden graag een kelder onder ons huis willen bouwen, daarvoor zijn de afmetingen 13x15 m stahoogte met 4 grote koekoeks. Graag alleen casco opleveren. Het betreft een ondergrond van veen, we willen fundering en een betonnen bak. Goed om te weten is ook dat het huis onder zee niveau is gelegen.

Partners

Partners van Casius