Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwen van een huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwen van een huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwen van een huis

Kelder van 50 m2

Wij willen graag een kelder (casco) van 50 m2 bouwen onder het huis. Dit voor een extra slaapkamer met badkamer en een opslag. Het gaat om een huis uit 1907 en de kelder is al een stuk uitgegraven tot zo’n 2,10 meter. De ondergrond is zand. Graag had ik een ruwe schatting ontvangen van de kosten om te overwegen of dit voor ons mogelijk is.

Uitbouw achterzijde huis met eventuele afwerking

Ik heb de wens om een uitbouw te realiseren. Graag ontvang ik een offerte van 2 maten: 1,8 x 5,1 m en een voor 2,5 x 5,1 m. Dit heeft te maken met een vergunning die ik van de gemeente heb gekregen voor 2,5 m, maar een buurman attendeerde mij erop dat mijn straat eigenlijk maar 1,8 meter mag uitbouwen. Hier ben ik dus nog over in gesprek. Maar mocht het toch voor 2,5 meter mogen, zou ik graag willen weten hoeveel de kosten daarvan bedragen. De reeds bestaande kozijn (schuifpui) wil ik meenemen. Bouwkundige- en constructie tekening zijn gemaakt en in bezit. De uitbouw wil ik aan de achterkant van mijn huis willen bouwen. De afwerking van de binnenkant is een beetje afhankelijk van de prijs. Ik wil het gestuuct hebben, geschilderd en een vloer laten leggen. Ook wil ik de vloerverwarming doortrekken van de huidige woonkamer. Er is nog een extra kanaal om dit aan te sluiten. de buitenkant wil ik gemetseld. welke stenen weet ik nog niet, hier graag advies over. eventueel dat dit op de tekeningen vermeld is. Momenteel ligt er betegeling in de tuin, dit zou eerst weggehaald moeten worden. Een deel van de tegels wil ik houden en de andere mogen afgevoerd worden. er is een tuinpoort aanwezig. Materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Vrijstaand huis bouwen

Ik wil een nieuw, vrijstaand huis met 3 verdiepingen laten bouwen in Amsterdam. Het kavel is reeds aangekocht. De oppervlakte is ongeveer 6 x 14 meter.

Kelder onder bestaand huis realiseren

Ik wil een kelder van ca 40 m2 laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden, en er moet een fundering in komen. Stucwerk en elektra regel ik zelf. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het zeker aanvragen.

Bouwen van een huis

Wij zijn ons aan het richten op een kavel. Wij willen weten wat voor huis er gebouwd kan worden tussen de 100.000 en 150.000. Het moet een vrijstaande woning worden, sleutelklaar, met een houten constructie. Tussen de 100 en 140 m2. Er moeten 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 of 2 toiletten in komen. Verder moet er nog een fundering in komen, en stucwerk. Elektra regel ik zelf.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Na de aankoop van een nieuwe woning hebben wij voornemens om de badkamer uit te breiden. Hiervoor willen wij een draagmuur laten verwijderen, een balk laten plaatsen en een nieuwe wand op laten bouwen om zo ruimte te winnen voor de badkamer. De muur heeft een lengte van 2,17 meter. De hoogte moet nog worden opgemeten maar zal een gemiddelde hoogte zijn van een jaren 50 huis (houten vloeren). De opbouw van de nieuwe wand is optioneel. Eveneens de afwerking van de balk. Graag ontvangen wij een offerte waarin verschillende onderdelen gespecificeerd zijn. Voor verdere vragen en/of informatie en foto's zijn wij telefonisch te bereiken.

Woning verbouwen en etage bouwen

Wij willen graag een offerte laten maken om onze woning op te laten knappen. Nieuwe keuken, overal kunststof kozijnen, badkamer opnieuw indelen, kruipruimte goed isoleren (veel vocht in huis), woonkamer een stukje uitbreiden en een verdieping erop die afgewerkte is met zeker 2 kamers en dan een cv ketel ook naar boven verplaatsen. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw, maar wel voor de opbouw. Er moet 1,5 meter uitgebouwd worden, en de afmetingen van de opbouw zijn nog niet bekend. De opbouw moet compleet opgeleverd met elektra, stucwerk en een bakstenen buitenkant. Het worden 2 slaapkamers. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw en badkamer bouwen

Wij zouden graag een dakopbouw willen realiseren op onze toekomstige huis (oktober). Voor de dakopbouw willen wij het maximale m2 eruit halen. Verder moeten er zoveel mogelijk ramen inkomen. Ook geven wij voorkeur aan partijen die ook de vergunningen regelen. In de foto's kunt u zien hoe het pand is. Wij zouden een vergelijkbare opbouw net als de buren willen. Echter valt het nu niet te bezichtigen aangezien wij vanaf Oktober pas intrekken. Verder moet het compleet opgeleverd worden en moet het van hout zijn + elektra punten en stucwerk.

Nieuw huis bouwen

Ik wil graag weten of wij een huis kunnen laten bouwen prefab maar wel helemaal klaar dus met keuken en badkamer en etc. De werkzaamheden moeten in Hees gebeuren (15 km verderop). Het liefst wil ik een vrijstaande woning van 100 m2. Met 3 of 4 slaapkamers, 1 keuken, 1 woonkamer, 2 wc's en 1 badkamer. Ik ben erg benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

Graag wil ik een complete uitbouw aan de achterzijde van het huis. Huis is breed 4,85, bij het bouwen van het huis is er rekening mee gehouden met de palen en deze zitten op 1,80. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word, maar zonder elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dit is nog even in overleg. Ik ontvang graag een offerte.