Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwen van een houtskelet woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwen van een houtskelet woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwen van een houtskelet woning

Bouwen van een houtskelet woning

Op een bouwkavel in Burgerbrug van 800 m2. Graag een offerte voor een houtskeletwoning van ca 400 m3 (70 m2 ongeveer per verdieping) met 3 slaapkamers en werkruimte (geluidsstudio). Ben op zoek naar Fins of Zweeds model. Graag sleutel klare prijs inclusief fundering, BTW, sanitair, keuken et cetera. Ik zou graag ook een balkon willen hebben. Ik heb geen bouwtekeningen en zou graag een idee willen van wat er gedaan zou kunnen worden. Er komt nog een riolering, elektra, waterleidingen et cetera. De badkamer wil ik liever niet met houtskeletbouw omdat er een mogelijkheid bestaat dat er paddenstoelen kunnen groeien onder de grond. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Uitbouw tussen keuken en woonkamer bouwen

Wij willen een uitbouw tussen de keuken en de woonkamer realiseren. Wij zijn uitgegaan van een (buiten)hoogte van 290 cm en een (binnen)hoogte van 250 cm. Aan de keuken kant is een breedte nodig van 270 cm. Het bestaande raam en deur moet verwijderd worden. De binnen hoogte van de muur is 250 cm: te verdelen in een muur van (circa) 200 cm hoog en een raamhoogte van ten minste  50 cm. Om de uitbouw voldoende functioneel te maken zal de diepte naar de tuinkant tenminste 250 cm moeten zijn. Tussen de woonkamer en de uitbouw zit nu een deur van 90 cm . Dit moet een doorgang van 180 cm worden. De deur naar de tuinkant kan openslaand of schuifdeur worden. Ik wil weten wat mijn opties zijn en wat het handigst is, metselen of prefab of houtskelet?

Uitbouw aan een jaren '30 woning bouwen

Voor uitbreiding van mijn huis ben ik op zoek naar een metselaar met geruime ervaring in renovaties/verbouwingen. Het liefst uit de omgeving Eindhoven. Het gaat om een jaren '30 tussenwoning waar ik de woonkamer wil uitbreiden en waar een extra slaapkamer bovenop komt (houtskelet?). Ben op dit moment bezig met tekeningen voor bouwvergunning, concept is reeds goedgekeurd door welstand. Ik zal veel werk zelf doen echter zal ik hulp nodig hebben bij volgende zaken: - latei in huidige achtergevel om de woonkamer 1 open ruimte te maken. Deze zal ook een deel van het dak opvangen. - metselwerk circa 65 m2 Ik schat ongeveer in november hulp nodig te hebben.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Ik wil mijn woning verbouwen. Beneden de huidige aanbouw nog 2.50 meter bij 6 meter uitbreiden en dan boven alles uitbouwen wat 5 meter bij 6 meter wordt (in toegevoegde afbeeldingen vanaf de rode lijn moet de aanbouw komen, bouwtekeningen en constructieberekeningen worden aangeleverd). En daar een zadeldak op. Hoeft enkel maar de ruwbouw en elektriciteit gedaan te worden. Het materiaal leveren wij zelf aan. Wij willen graag houtskelet aanbouw, maar dit kan ook prefab worden.

Aanbouw op de 1e verdieping bouwen

Onze huidige jaren '30 woning zouden wij aan de achterkant graag voorzien van een aanbouw op de 1e verdieping voor het uitbreiden van een slaapkamer (begane grond is al voorzien van aanbouw). De nieuwe aanbouw moet een afmeting krijgen van 2.50 * 5 meter met een hoogte van 2.40 meter (plafondhoogte kamer 2.20 meter). Door de aanbouw ontstaat er een L vormige slaapkamer door een deel van de huidige slaapkamer aan de achterkant te betrekken bij de nieuwe aanbouw. Er moet dus een groot stuk buitenmuur doorgebroken worden. Kunt u mij voorzien van een offerte voor een aanbouw in houtskelet? We zouden het fijn vinden wanneer u de offerte kunt uitsplitsen naar de uit te voeren werkzaamheden, zodat we inzicht hebben in de te verwachten kosten. Voor meer info kunt u mij uiteraard bellen of mailen. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Houtskelet plaatsen van nieuwbouwwoning en schuur

Wij gaan een nieuwbouw woonhuis en schuur bouwen op een nu kale landbouwgrond van 4000 m². De bouwvergunningsaanvraag bij de gemeente zal over 5 weken goedgekeurd zijn, waarna we binnen 10 weken willen starten met de fundering. Wij doen alles zo veel als mogelijk in eigen regie met hulp van diverse bouwbedrijven en een architect/constructeur. Wij zoeken een bouwbedrijf dat het houtskelet van de woning en schuur bouwt. De woning zal met strobalen geïsoleerd worden. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. De materialen zullen wij zelf aanleveren. Wij willen dit deel van de bouw voor de bouwvak laten afronden. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodigen wij graag uit om een offerte voor ons te verzorgen.

Fundering maken voor houtskeletbouw

Ik ben van plan om een eigen huis en schuur te laten bouwen (in Almere Oosterwold). Wij zoeken een betrouwbaar en meedenkend bouwbedrijf die de fundering en vloer van de woning en schuur aanlegt, zodat de Houtskeletbouwer (HSB) nog voor de bouwvakantie gerealiseerd kan worden. Wij willen graag een offerte voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: 1. Coördinatie van fundering en betonvloer schuur (liefst als eerst voor bouwvakantie gereed, zodat de HSB het houtskelet voor de bouwvakantie kan realiseren): • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Zorg dragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage B, pagina 3 voor meer details Zie bijlagen van de bouw en constructietekeningen schuur. 2. Coördinatie van fundering en kanaalplatenvloer woning: • Bouwput aanbouw woning uitzetten, ontgraven, aanvullen en afwerken door infrabedrijf of u; • Prefab betonnen palen heien en koppensnellen door heibedrijf of u; • Fundering & beganegrond vloer; • Zorgdragen voor goedkeuring funderingen en leidingwerk door Gemeente. Zie bijlage A. Pagina 2 Graag willen elke activiteit gespecificeerd hebben indien mogelijk. Mochten bepaalde activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden, dan kunt u dat aangeven en zullen we proberen een ander bouwbedrijf hiervoor in te schakelen? Indien u geïnteresseerd bent dan kan ik u de de bouw en constructietekeningen u toesturen. Als er vragen zijn dan beantwoorden we deze graag.

Uitbouw aan een hoekwoning bouwen

Ik wil graag een uitbouw aan de achterkant van een hoekwoning. De uitbouw zal 2.50 meter bij 5 meter. Houtskelet met 1 zijkant van steen en andere van glas. Achterkant wil ik graag ook glas met een schuifpui of openslaande deuren. Subtiele lichtstraat.

Prefab dakopbouw plaatsen + verbouwen beneden verdieping

Wij willen een zolder, inclusief badkamer (bestaande uit 2 slaapkamer, douche, 2 persoonswastafel en toilet) op onze 1e verdieping laten bouwen, 50 m2 houtskelet constructie. Staande muren van ongeveer 1.80 hoog en met daarop schuin puntdak. Klein raam in badkamer aan noordzijde en 2 grotere ramen aan noordzijde. Ongeveer 14 zonnepanelen aan de zuidzijde. Daarnaast verbouwing van onze woonkamer, halletje aan voorzijde bij woonkamer trekken (hiervoor dient 1 dragende muur te worden verplaatst) en aansluitingen voor nieuwe keuken aan voorzijde woning maken (keuken bevindt zich nu aan achterzijde). Daarnaast opmetselen twee raamkozijnen aan voorzijde tot hoogte boven aanrechtblad en aanbrengen 2 nieuwe ramen en kozijnen. Ruimte huidige keuken aan achterzijde verder bij woonkamer trekken. Hiertoe dient een nieuwe dragende balk tussen huidige keuken en woonkamer te worden aangebracht en dragende kolom waar deze op steunt tegen achterzijde aan. Entree woning in huidige berging aan voorzijde maken.

Houtskelet dakopbouw met zadeldak laten bouwen

Ik wil een opbouw op een onderheide enkelsteensmuur van de uitbouw. Afmetingen 3.50 breed meter bij 5 meter diep. De aanbouw heeft een nieuw plafond van houten balken nodig om de verdieping beloopbaar te maken. Van buitenaf is het gemakkelijk toegankelijk: bitumen eraf en de nieuwe balkenlaag aanbrengen. Met een schuin dak dat aansluit op het huidige dak. Er is al een mogelijkheid om vanaf de eerste verdieping naar de opbouw te komen, er is dus geen trap of doorbraak voor nodig. De opbouw moet casco opgeleverd worden. De binnenafwerking verzorg ik zelf. De dakpannen dienen bij ons huidige woning te passen en dienen in overleg aangeschaft te worden (kan buiten de offerte blijven). Graag een prijs inclusief het verzorgen van tekeningen en het verzorgen van het vergunningstraject.

Partners

Partners van Casius