Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwen hoekwoning op een kavel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwen hoekwoning op een kavel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwen hoekwoning op een kavel

Huidige garage vervangen met aanbouw + verdieping die op de woonkamer aansluit

Wij zouden graag boven op onze garage een verdieping willen laten bouwen. De garage ligt lager dan ons huis. Met de verdieping willen we een studeer/speelkamer creëren en een inloop achterom. De garage mag afgebroken worden en opnieuw opgebouwd indien dat verstandiger is. Indeling verdieping is als volgt. Deur naar tuin. Ruimte van 1,20 voor kasten en doorloop naar speelkamer. Muur met schuifdeur naar speelkamer. Speelkamer met trap naar garage. Voorkant speelkamer raampartij in een hoek. Opening met schuifdeuren naar woonkamer. Deze opbouw wordt ongeveer 3 bij 6 meter groot en moet achter een hoekwoning gemaakt worden met gemetselde bouw.

Het bouwen van een kelder onder een hoekwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn hoekwoning kan voorzien van een kelder. De woning staat op een zandgrond zonder heipalen. De kelder dient ongeveer 600 bij 1000 cm te zijn met een doorloophoogte van 235 cm. Graag ruwbouw opleveren. Hier zijn nog geen vergunningen voor aanwezig.

Een dakterras verbouwen tot dakopbouw

Ik zoek een aannemer die ons dakterras kan verbouwen tot woonruimte. Dit moet gebeuren door middel van een dakopbouw van +- 300 bij 300 cm. Graag bouwen met hout en glas. Het betreft een hoekwoning waaraan de voorzijde de opbouw moet komen. Dit moet gebeuren op de tweede verdieping. Er zijn nog geen bouwtekeningen/vergunningen voor aanwezig.

Aanbouw slaapkamer houtskeletbouw

Ik zoek een aannemer voor het bouwen van een uitbouw aan de achterzijde van mijn hoekwoning. De uitbouw dient hout-skelet gemaakt te worden. De maten zijn 550 bij 250 cm. Er is nog geen fundering aanwezig voor de uitbouw. Verder graag een plat dicht dak. Wat betreft de oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer.

Een hoekwoning casco uitbouwen

Ik krijg binnenkort de sleutel van mijn nieuwe hoekwoning. Daar wil ik een uitbouw van 300 bij 500 cm aan laten bouwen. De uitbouw mag casco worden opgeleverd, maar wel zijn voorzien van leidingen voor een radiator, houten kozijnen en daarnaast een gemetseld skelet hebben. Met wat voor een fundering gewerkt moet worden is onbekend. De uitbouw kan vergunningsvrij.

Uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen

Ik heb een jaren 30 hoekwoning die ik 3,5 meter wil verlengen en met een breedte van ongeveer 6 m, en tegelijk keuken en achterkamer aaneenvoegen. Ipv de losse tuindeuren en keukendeur/raam komt er nu één grote unit met kunststof pui en convectorput. Vergunning is denk ik niet nodig, dit moet ik nog even checken. De uitbouw wil ik van stenen muren hebben. Het huis staat op een betonnen plaat, die zich aan de achterkant 3 meter uitstrekt. Ik heb de kopieën van de originele tekeningen. Graag een complete oplevering, graag basis voor de vloer, stucwerk, leidingen en elektra. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk, maar de uitvoer kan later.

Een aanbouw, opbouw en nokverhoging realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die aan de hand van bouwtekeningen een uitbouw en opbouw te realiseren. Daarnaast zou een wens zijn om een kelder onder de woning te laten bouwen. Daarnaast moet ook een dubbele nokverhoging geplaatst worden. Dit alles conform bouwtekeningen en omgevingsvergunningen (die worden aangevraagd). Het betreft een hoekwoning.

Nieuw huis bouwen

Beste bouwers, In de bijlage stuur ik een voorbeeld van een woning. Een soort gelijke woning zou ik graag gerealiseerd willen in het nieuwe kavel gebied in Almere Nobelhorst. Het gaat om een hoekwoning die aan de linker zijde geschakelde buren heeft. Het project is helemaal nieuw nog en niets aan gedaan. Als jullie zulke projecten uit willen voeren dan zou graag een afspraak willen inplannen. Woning moet 57 m2 worden per verdieping. We willen twee verdiepingen en een begane grond, graag stucwerk voor 400 m2. Graag ook nog een uitbouw van 4 bij 5,70

Kelder bouwen onder bestaande woning

Wij willen een kelder inbouwen liefst over de volle breedte van het huis. De woning dateert uit 1991. Liefst 7 meter breed en 7 meter lang indien mogelijk. Het betreft een hoekwoning zonder kruipruimte, zonder kelder. Meerdere mensen bij ons in de wijk hebben een kelder laten bouwen dus vergunning moet geen probleem zijn. Graag advies over wat bij ons bouwkundig mogelijk is, eventuele alternatieven en tegen welke prijs.

Bouwen hoekwoning op een kavel

Ik wil graag als starter met een klein budget een hoekwoning bouwen op een kavel (nr. NH4287) van 112 m2. Voor alle detail verwijs ik jullie graag naar de bijlage (het kavelpaspoort). Ik heb geen specifieke wensen en zou graag willen weten voor welke minimumprijs ik een huis kan neerzetten. Als mijn inkomen in de toekomst stijgt kan ik dan zelf het huis van binnen luxer maken in de jaren erna op mijn eigen tempo. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius