Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouwbegeleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouwbegeleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Wij hebben een kavel gekocht. De grond is bouwklaar en er kan gelijk gestart worden. Er zal een vrijstaande woning van 200 m2 met 3 woonlagen gebouwd moeten worden. Deze mag sleutelklaar opgeleverd worden. Wij hebben al een goed beeld wat wij graag willen en hiervoor tekeningen zelf gemaakt.

Dakopbouw met dakterras realiseren

Wij wonen in Den Haag en zijn geïnteresseerd in een dakopbouw op onze jaren 20 woning. Het is een tussenwoning op de 3e woonlaag. De woning is ongeveer 8,5 meter breed en de bouwtekening zijn aanwezig vanuit het archief in Den Haag. Onze wens is om 3 slaapkamers te realiseren voor onze 3 zonen, een badkamer en een apart toilette. Verder willen wij heel graag van de niet benutte ruimte een dakterras realiseren aan de achterkant van de woning, aangezien wij nauwelijks buitenruimte hebben op dit moment. Tevens zijn wij geïnteresseerd in de optie bouwbegeleiding. Wij willen dat het 60 m2 groot wordt. Ik wil een prefab opbouw die eventueel volledig afgewerkt kan worden.

Bouwbegeleiding bij doorbreken en verbouwen van woningen

Wij willen in Amsterdam West onze woning en die van de buren, die wij ook gekocht hebben, doorbreken en wat verbouwen. We hebben tekeningen laten maken, constructieberekeningen laten maken, de vergunningsaanvraag loopt en is bij rond. We zijn nu aan het wachten op offertes van aannemer. Graag zou ik van u willen weten of u bij deze klus bouwbegeleiding zou kunnen verzorgen en wat dit inhoudt en ongeveer kost.

Bouwbegeleiding nieuwbouwproject

Voor een nieuwbouwproject (31 woningen) zijn we op zoek naar iemand die bouwkundig onderlegd is en ons kan helpen met het kijken of afspraken worden nagekomen en het beoordelen van gemelde afwijkingen van de bouwer. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet.

Huis in Blaricum verbouwen

Huis is nagenoeg casco, oud huis 1915 en moet opnieuw opgebouwd worden binnen. Ik ben geinteresseerd in bouwbegeleiding: wat houdt dit in en wat kost het?

Bouwbegeleiding bij woningrenovatie

Ik heb net een woning van ongeveer 100 m2 gekocht (in Eindhoven), en wil graag straks aan de slag met een renovatie. Er staan al een aantal dingen op het 'to do' lijstje, echter heb ik wel wat advies nodig met de planning en uitvoering - zouden jullie mij een offerte voor bouwbegeleiding kunnen sturen?

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Complete woning bouwen

Graag zouden wij willen weten of jullie ook complete woningen bouwen en bouwbegeleiding daarbij faciliteren? Het zou gaan om een geschakelde tussenwoning in het zelfbouwplan Kop West in Purmerend. We hebben al tekeningen. Het pand zal ongeveer 8 meter breed en 10 meter diep worden. Het zal gaan om 3 verdiepingen. We willen het aanvragen van de vergunningen graag mee laten nemen door de aannemer in het proces. Het is een nieuw opgeleverd stuk grond. We zouden graag met een aannemer om de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Met de aanvraag voor vergunningen willen we graag zo snel mogelijk beginnen, zodat we eind dit jaar, begin volgend jaar kunnen gaan beginnen met de bouw.

Ontwerp, vergunningen en bouw vrijstaande nieuwbouwwoning

Vrijstaand huis met garage in jaren '30 stijl. Inhoud 600 m3. Er is nog geen gekocht, maar zal omgeving Groesbeek worden. Ik wil een indicatie van kosten van een compleet afgebouwd huis. Normale bouw of prefab, afhankelijk van de kosten. Tekening(en), bouwvergunning, bouw en bouwbegeleiding en mogelijk andere bijkomende zaken zijn nog niet geregeld. Het zou mooi zijn als alles door 1 partij uitgewerkt kan worden.

Balkonbalken vernieuwen en diverse reparatiewerkzaamheden

Het gaat hier om 3 reeds bestaande balkons en 1 nieuw aan te brengen balkon, zijn ongeveer 1 x 5-5,5 meter. Voor de reeds bestaande balkons dienen de gegalvaniseerde upn balk aan de voorzijde van het balkon de randbalken inclusief aanwerken vervangen te worden. Deze moeten verankerd worden in de bestaande betonvloer met chemische ankers van voldoende sterkte en aantal. De randstaanders dienen verstevigd en opgeknapt te worden. Rekening houden met het bestaande terug te plaatsen hekwerk. Het aanstorten en repareren van de betonvloer van de alle balkons inclusief het beton in de unp balk. Ook dient alle opengebroken zaken ten behoeve van tijdelijke aanpassingen teruggezet te worden in de oude staat. Wordt door bouwbegeleiding en gemeente gecontroleerd.