Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw nieuwe woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw nieuwe woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw nieuwe woning

Uitbouw achter/zijkant woning

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant/zijkant van de woning achter de garage. Als het goed is zijn hiervoor tijdens de bouw al palen voor geslagen. De maten zijn 3,6x 4,90 hoekwoning. Wij willen de buitenkant compleet van een stenen buitenkant, casco binnenkant. Het liefst een houtenskelet, maar staan ook open voor metsel skelet.

Eigen huis bouwen

Wij hebben een optie op een bouwkavel en zijn zoekende naar de kosten om een huis te laten bouwen. Wij hebben een groot gezin (4 kinderen) en willen daarom een woning met twee verdiepingen en een zolder en een garage vast aan het huis. De woning mag bebouwd worden 6,6 m breed en 12m lang (eventueel nog verdere uitbreiding aan de achterzijde van de begane grond). Kunt u op basis hiervan een indicatie geven van de kosten (houtskeletbouw vs stenen bouw)? Wellicht nog met opties en zonder zoals dakkapellen, veranda's, aantal ramen etc. Alvast bedankt en ik hoor graag van u. In de bijlage treft u het kavelpaspoort aan waarin nog een aantal eisen zijn benoemd.

Uitbouw realiseren compleet

We zijn voornemens om een uitbouw van 3x 5 meter te doen. Hierbij heb ik bij de bouw van de woning ( 9jaar geleden) 3 heipalen mee laten slaan. De fundering kan dus vrij makkelijk gerealiseerd worden. Omdat wij op dit moment een hogere isolatiewaarde beoogen zouden wij hiervoor een houten skelet willen waarvan de muren geisoleerd worden. Daarnaast willen wij een vloerverwarming realiseren. Het is ook de bedoeling dat de deuren en kozijnen van de huidige muur worden doorgetrokken naar de nieuwe wand.

Vrijstaande woning bouwen vanaf 0

We willen en mogen op eigen grond een bedrijfswoning bouwen. Om dit te realiseren hebben we al een tekening, als u mijn jullie mail adres sturen mail ik hem door. Het gaat allereerst om het slaan van de fundering, de volledige caso bouw van het gebouw, windwaterdicht bouw, isolatiefolie en elektra / leidingen. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit project graag contact, dan kunnen wij de tekening en plannen in details bespreken.

Fundering maken voor een woning

Ik zou graag een prijsopgave willen van een fundering voor het huis zoals in de tekening, traditionele bouw nog zonder constructieberekening

Nieuwbouw woning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Een opbouw realiseren op een tussenwoning

We zoeken een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze bestaande woning. Het betreft een ruimte boven de 1e verdieping. De opbouw moet casco/ standaard bouw (basis afwerking binnen) worden. De opbouw moet op een plat dak komen en ongeveer 500 bij 800 cm groot worden. Het betreft een tussenwoning. Daarnaast zien we graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Onderkelderen rijtjeshuis

Ik zou graag mijn rijtjeshuis op de willen vergroten door een kelder onder de woning te maken, Er is momenteel een kruipruimte van ongeveer 1 meter hoog. Ik zou graag de gehele benedenverdieping willen onder-kelderen. Dat komt neer op circa 5 x 11 meter. Het is zandgrond, dus het uitzuigen is geen probleem. Graag kom ik met u in contact om enig idee te krijgen van de verwachtte kosten en de duur. Ik heb de gegevens van de fundering bij de gemeente. Financieel is waarschijnlijk het haalbaar voor mij om het te realiseren. Er is een vergunning nodig als de fundering aangepast moet worden. Het doel is om een extra slaapkamer en douche te creëren en woonruimte. Graag de kosten voor een casco bouw. De materialen voor de fundering graag geregeld door de vakman.

Leveren en monteren van complete overkapping

Tijdens de bouw van onze woning is er een uitbouw gemaakt tegen de tuin aan. Deze tuin is is ongeveer 15 meter diep en 20 meter breed. Ik wens een aluminium overkapping, incl montage, zonwering, glazen dak, voorkant met glazen deuren, linkerkant met glazen deuren, rechterkant dichtmaken met hout. (5 meter breed en 3 meter diep). Montage/levering kan op zeer korte termijn.

Dakopbouw realiseren

Ik ben opzoek naar een bedrijf die voor mij een mooie prijs opgave kan maken voor een opbouw en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Voorlopig willen wij eerst even een offerte zodat wij financieel kunnen kijken wat mogelijk is. Momenteel woon ik in een woning met een plat dak en 2 woonlagen (bijgevoegd de bouwtekening). Onze buren hebben een dakopbouw, dus het huis moet het houden. Als ik het even snel uitreken zou de opbouw 30 m2 kunnen worden indien jullie een andere oppervlakte berekenen op basis van de bouw tekening hoor ik dit ook graag. Graag ook een trapplaatsen. Voor er gebouwd kan worden moet de huidige dakbedekking weggehaald worden, dit ook graag afvoeren. Doel is meer ruimte te creëren. Het gaat alleen om het neerzetten van de buitenkant, inclusief ramen en deuren (graag van kunststof), binnen plaatsen wij zelf muren etc. Elektra en stucwerk is ook niet nodig. De constructie van de opbouw graag van hout Kunnen jullie een prijsopgave doorsturen en mogelijk ook hoeveel dagen dit in beslag neemt? Indien er vergunningen nodig zijn wil ik dit ook graag uit handen geven.