Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw nieuwe woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw nieuwe woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw nieuwe woning

Onderkelderen van woning Rotterdam noord

Onderkoelder nodig voor bestaande bouw. Pand uit 1936 beneden woning 60m2 Opzoek naar een partij voor de verbouwklus van het volledige pand Aanleg kelder met licht inval aan twee kanten. Wenteltrap Nieuwe badkamer Nieuwe keuken Wanden verplaatsen Twee nieuwe toiletten

Een recent aangekochte woning uitbouwen

Wij hebben al een tekening door een bouwconstructeur laten maken, echter is op die tekening de berging erbij getrokken (uitbouw is hier over de hele breedte meegenomen). Dit is voor ons niet noodzakelijk. Wij wensen alleen een uitbouw achter de bestaande woonkamer. Lengte van de uitbouw 3 meter (buitenmuur), waardoor je binnen overhoud +/- 2.70m en +/- 5,5 meter breed. Tevens hoeven wij de schuifpui niet over de hele breedte, mag gewoon standaard worden teruggeplaatst. Op deze tekening is de schuifpui wel over hele breedte meegenomen. In de bestaande bouw (woonkamer) dient een deur te worden gemaakt, zodat we inpandig naar de berging/garage kunnen.

Bouw van losse garage

We willen graag onze huidige losstaande houten garage laten vervangen door een stenen garage met fundering. De huidige garage laten wij zelf weghalen en afvoeren. Wij denken aan 4,00 meter breed en 6,00 meter lang. We willen de garage graag in dezelfde stijl als onze woning. De steensoort die voor het huis zijn gebruikt, zijn Accentsteen LT-060, Gevelsteen NT-045.

Onderkelderen woning

Graag zouden wij een offerte/prijsopgave willen ontvangen voor onderkelderen van onze wonin. Het betreft een eengezinswoning/rijtjeshuis welke eind 2004 is opgeleverd. De woning is 6.3 meter breed en 9 meter diep (incl. onderheide uitbouw a/d achterzijde). De voortuin is 3 meter diep en ligt direct aan de (rustige) straat. Er zijn foto's van de bouw in 2004. Mocht hier interesse voor zijn, dan hoor ik het graag. We zijn heel benieuwd naar de prijs en de mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw van de woning. Maten zijn 5,10 bij 3,0 meter in dezelfde soort steen met verplaatsing van de bestaande schuifpui naar de uitbouw Het gaat om een uitbouw met een metselskelet vorming, casco, tijdens de bouw is er geen fundering gerealiseerd. Wij zijn opzoek naar een aannemer die ons kan begeleiden met de totale realisatie van de bouw. In onze gemeente is er geen vergunning nodig voor deze bouw.

Nieuwe dakconstructie

Betreft een bungalow met schuin dak waarbij we hoogte en daarmee bovenverdieping willen vergroten. Boven nu 2 meter stahoogte. Maatvoering buitenmaat van de woning 12x7 meter. Bedoeling is om lange kanten 1 meter op te metselen (buitenblad) en verder houtskelet. Idem voor zijgevels. Wijze waarop (preafab/in de bouw opbouwen) maakt niet uit. Zijgevels geen ramen meenemen nog, alleen opmetselen/ houtskelet. Wil op basis van sloopwerk en algemene maatvoering een richtprijs hebben voor een normaal geisoleerde kap, met standaard dakpannen 4 dakramen, en opmetselen. Omdat het erg algemeen nog is wat ik vraag besef ik me dat er nog veel kosten bij zullen komen aan binnenafwerking, tekeningen, berekeningen etc.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Originele uitbouw aan achterzijde woning vergroten/verbreden

Wij willen graag een uitbouw van 5,50 meter breed en 3,00 meter diep. De woning heeft vanaf de originele bouw (2001) een uitbouw (zie tekening) die wij dus nu willen vergroten/verbreden. Daarom willen we de huidige openslaande deuren met beide naastgelegen raamkozijnen hergebruiken. Ook willen we er een lichtkoepel in. Ik heb naast de bijgevoegde tekening ook nog foto's van de originele bouw.

Een aanbouw realiseren op een bestaande fundering

Ik wil graag de prijs weten voor de aanbouw aan de achterzijde van de woning voor de volgende afmetingen: 2.40 diep en 5.10 breed. Graag wil ik vermelden dat de fundering reeds aanwezig is bij de bouw van de woning (bouwjaar 2006). Daarnaast is 1 muur van de aanbouw van de buren reeds aanwezig. Deze moet/mag worden hergebruikt. Verder mogen mijn kozijnen en schuifpui worden hergebruikt. Graag ontvang ik een concurrerende prijs voor deze opdracht.

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).

Partners

Partners van Casius