Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw 3 nieuwe woning(en)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw 3 nieuwe woning(en). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw 3 nieuwe woning(en)

Prefab serre laten plaatsen

Wij zouden aan onze toekomstige woning gelijk bij oplevering een prefab serre willen plaatsen van ongeveer 6 meter breed en 3.50 meter diep. 1 zijkant hoeft niet gemaakt te worden. Geen idee of ik een vergunning nodig heb. Wat kost een vergunning en wat zijn de kosten van de serre? Ligt aan prijs of ik deze zelf regel, als deze nodig is. Welke eisen zitten er aan de ondergrond waar de serre op moet komen? Per 4 dec 2019 zouden we in de woning kunnen. Graag een offerte zonder het plaatsen van de serre en 1 met. Graag ook apart vermelden wat de bouw van de fundering zou kosten.

Draagmuur verwijderen plus stalen balk plaatsen

Ik heb een woning gekocht waar in 1989 een aanbouw is geplaatst, maar de draagmuur (achtergevel beneden) is slechts gedeeltelijk doorgebroken. De woning is circa 5,5 meter breed. Ik heb het gehele bouwdossier digitaal beschikbaar (originele bouw 1985 + uitbouw 1989). Graag zou ik de gehele draagmuur willen verwijderen, zonder enige restanten aan weerszijden (of in het midden) en daarbij een balk laten plaatsen. De oplevering van het huis is 1 november, dan zo spoedig mogelijk deze klus uitvoeren.

Notariswoning bouwen

We willen een nieuwe woning laten bouwen. Het moet een notariswoning worden op een kavel van 800 m2. Het huis zelf moet 120 m2 worden. Ik heb nog geen bouwtekeningen en vergunning. Verder moet het compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage, zonnepanelen, warmtepomp en wil ik dat het traditionele bouw wordt.

Bouw 3 nieuwe woning(en)

Het bouwen van een groot huis voor een gezin met 4 kinderen en mogelijkheden voor kantoor aan huis. Ik verwacht dat dit rond de 200 m2 woonoppervlak moet zijn. Deze woning is onderdeel van een plan waarbij 3 of 4 huizen gebouwd zullen worden. Totale oppervlakte ca. 10.000 m2 te verdelen onder de verschillende kavels. Ik ben opzoek naar een indicatie van de kosten om een huis te laten bouwen zodat ik kan inschatten of het totaal plaatje haalbaar is. De andere 2 huizen zijn voor mijn buurman en mijn schoonouders. Dit moet de indeling worden per huis: Buurman - 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 kantoor en 1 schuur, 200 m2 Schoonouders - 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 woonkamer en 1 keuken, 130 m2 Voor ons - 5 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 kantoor en 1 schuur, 200 m2 Alles moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (geen heipalen), en moeten van beton gemaakt worden. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning aangevraagd.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.

Uitbouw kopgevel woning

Het betreft een uitbouw van 4 meter breed bij 2,5 meter diep. De uitbouw dient als uitbreiding van de woning waar uiteindelijk veel in ‘gewoond’ zal worden. De bestaande vloer is een geïsoleerde afgewerkte betonvloer zonder dekvloer. De fundering van de uitbouw daarom ook graag uitvoeren als geïsoleerde betonvloer zodat dit één geheel kan vormen. De uitbouw zal zich aan een kopgevel bevinden waar geen deur aanwezig is. Wel is er een raamkozijn aanwezig, deze kan dan verwijderd worden. De opening die is ontstaan lijkt mijns inziens te smal waardoor er ook een stuk gevel verwijderd dient te worden. De gevel is afgewerkt met een stalen potdeksel profiel. Door dit profiel dient er een goede oplossing te komen betreffende de aansluiting woning-uitbouw. In de bijlage vindt u een impressie van de woning en de uitbouw. Het ontwerp van de uitbouw is slechts een van de vele situaties mogelijk. Ik sta open voor betere ideeën. De woning is nog niet gebouwd. Bij oplevering wil ik echter direct starten met de uitbouw. Mijn inschatting is dat in mei 2020 kan worden gestart met de bouw van de uitbouw. Wat betreft vergunningswerk geldt hier een bijzondere situatie. Mijn kavel staat op een collectief waardoor andere regels gelden voor wel of niet vergunningsvrij bouwen. Ik ben van plan hier nog informatie bij de gemeente Almere in te winnen.

Een uitbouw aan de zijkant van een woning realiseren

Wij zoeken een aannemer die onze woning kan uitbreiden door een aanbouw te plaatsen aan de zijkant van de woning. De afmetingen zijn ruwweg 2,4 bij 4,6 meter met plat dak. Hoogte dak trim 3 meter boven vloer peil, gelijk aan bestaande bouw. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd. In de uitbouw komt een keuken dus de benodigde leidingen daarvoor moeten aanwezig zijn. Het bestaande kunststof kozijn in de zijmuur willen we graag overzetten in aanbouw. Het kozijn is vorig jaar geplaatst en is reeds voorzien van tripple pane beglazing. De woning is goed bereikbaar.

Bouw van een serre

Aan de achterzijde van de woning een serre plaatsen op het bestaande terras (3 x 4 mtr.) met aan beide zijden deuren (schuif of draai).Het bestaande raam verwijderen en de opening vergroten met 50 cm. rechts en 80 cm. links. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. De serre moet van aluminium of kunststof gemaakt worden, er moet een fundering in komen en het moet compleet opgeleverd worden.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn voornemens een nieuwbouwwoning te kopen. De standaard uitbouw van 2 meter aan achterzijde kan helaas niet meer gekozen worden omdat bouw reeds gestart is. We zouden graag direct na oplevering deze uitbouw alsnog uit laten voeren Dus: - Uitbouw 2 meter diep over volle breedte - Hergebruik van schuifpui, raam en deur - Stenen zelfde als nu gebruikt - Er dienen heipalen aangebracht te worden - vloer - wanden behangklaar

Uitbouw achterzijde woning

Graag willen wij een offerte voor een uit bouw aan achterzijde van woning. Diepte 2,5m breedte 6,65m. Gevel van steen. Evt tuin deuren hergebruiken . Hijpalen + hijen, Vloer , isolatie en binnenmuren. Verijderen midden stuk tussen keukendeur en tuin deuren. Zie foto. Een kant aansluiten op uitbiuw van buren.