Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw 6 tiny houses? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw 6 tiny houses. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw 6 tiny houses

Bouw 6 tiny houses

Samen met mijn partner zijn wij van plan tiny houses (kleine houten huisjes van 45 m², zie foto) te bouwen. Mijn partner is constructeur, dus de constructieberekeningen kan hij doen, maar wij kunnen hulp gebruiken bij de (financiële) haalbaarheidsberekeningen rondom bijvoorbeeld materiaalkeuze, en hulp bij de officiële bouwtekeningen en bouwpersoneel. Met de (financiële) haalbaarheidsberekeningen, concrete plannen voor de materiaalkeuze, gedetailleerde bouwtekeningen en bouwpersoneel kunnen wij de financieringsaanvraag bij de bank doen om daarmee onze onderneming van start te laten gaan. Kortom: kunt u ons helpen met materiaalkeuze, financiële berekeningen, bouwtekeningen en/of bouwpersoneel voor de uitvoering na de financieringsaanvraag bij de bank? Het zou fijn zijn als u er een offerte voor kunt opmaken, of om eens af te spreken voor een korte kennismaking. Alvast bedankt voor uw tijd en expertise!