Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw (prefab)woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw (prefab)woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw (prefab)woning

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).

Aanbouw of prefab-garage

Glastuinbouwbedrijf verkocht en afgebroken. Bedrijfsschuur moet er nog af. Dit alles voor woningbouw. Bij woonhuis komt ruimte vrij voor bouw schuur. Prefab? Er moet plaats zijn voor 2 auto’s en een sloep, ruimte voor gereedschap en klussen en ruimte voor 2 à 3 fietsen. Maximaal te mogen bouwen schuur: 80 m2

Uitbouw achter huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw van 4,6 meter breed en 3 meter diep realiseren aan de achterkant van ons nieuwe huis. Wij zijn bezig met de aankoop, de overdracht zal volgend jaar maart plaatsvinden, door de bouw van het nieuwe huis van de huidige bewoners van ons nieuwe huis. Wat wij willen voor de uitbouw is: gemetselde muren aan de zijkant, een gesloten dak met lichtkoepel 2x van 90x90 cm en een kunststof schuifpui naar de tuin. Fundering is nodig, graag 2 heipalen. Van anderen hebben wij begrepen dat zij de grond hebben laten uitgraven en een fundering hebben laten storten, maar wij denken dat het beter is om heipalen te laten slaan doordat wij in een gebied zitten waar wel eens aardbevingen voorkomen. Wij hebben al gekeken en heipalen kosten rond de 1500 euro, dit moet te doen zijn. De binnenafwerking hoeft niet perse, wij hebben een kennis die zelf in de bouw zit. Stroom moet er eventueel in, maar dit ligt eraan of onze kennis dit ook kan doen. Buiten zit al een stroompunt waar eventueel stroom van afgetapt kan worden. Er is geen vergunning nodig. Wij hebben onderzoek gedaan naar houtbouw, prefab, opgemetselde muren met epdm dak en schuifpui achter en 2 schuifdeuren. Als wij het invullen op internet hebben wij wel het idee alsof er 5000 euro verschil in zit en eigenlijk zouden wij een iets gespecificeerdere indicatie willen hebben, zodat wij rekening kunnen houden met de kosten. Er hoeft niet perse iemand voor langs te komen.

Bouw (prefab)woning

Wij wensen bijgevoegde woning te bouwen. Zie bijgevoegde schets. De schets is voor de optie op de grond.

Extra etage plat dak

Graag laat ik een extra etage op mijn platte dak maken met een complete levering incl. elektra/waterleidingen, cv, trap. deuren, kozijnen etc. Afmeting ongeveer 4,5 breed bij 11 meter. Ik ben opzoek naar een aannemer die mij kan ondersteuning in dit proces, dus voor mij ook de vergunning kan aanvragen. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning aanvraag en dit is: tekeningen door een architect, een constructieberekening voor de draagkracht van het dak etc. Mijn vriendin woont een paar straten verderop, zij heeft een extra etage, ik wil het zoals zij. Ik heb foto's gemaakt van huizen bij mij in de buurt met een extra etage voor de gemeente. Ik weet dat bij mijn vriendin's opbouw de hoeken niet van beton mochten zijn omdat dit te zwaar was. Graag wil ik een prijs van prefab en traditionele bouw hebben. Ik heb onderzoek gedaan op internet en weet ongeveer wat de prijs van een opbouw zou worden, maar ben nu opzoek naar iemand die mij verder kan helpen. Ik wil namelijk echt een opbouw hebben. Als ik de vergunning heb wil ik direct beginnen.

Een gemetselde schuur in mijn achtertuin bouwen

Ik zou graag een offerte voor de bouw van een schuur in onze achtertuin ontvangen. Met betrekking tot onze wensen: - Schuur met een hoogte van 2.53 m zodat deze netjes aansluit op de hoogte van de schuur rechts op de foto’s - Schuur van een kleine 9 m2. - Twee deuren. Eén in het midden van het pad aan de voorzijde van de schuur en één deur naar de brandgang rechts achter zoals ook op de foto’s is te zien - Schuur mag een platdak met dakbedekking hebben zonder overstek - Schuur mag enkelwandig zijn, het is enkel voor de opslag van tuingereedschap, fietsen en containers - Betonvloer - Ik zou graag de prijs weten van een gemetselde schuur en de prijs van prefab betonplaten met bijv. een hout design. - Enkel de voorzijde van de schuur is zichtbaar, de rest is enkel te zien in een brandgang. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben dan hoor ik het graag. Ik kijk uit naar het contact.

Uitbouw achterzijde

Onze buren hebben een aanbouw, graag zouden wij een aanbouw realiseren met lichtkoepel om weer iets van licht in de woning terug te krijgen. Het gaat om een aanbouw van 1.5 meter als dit voldoende is voor een lichtkoepel. Hij is ongeveer 5.5 meter. Prefab compleet opgeleverd. Wij hebben nog geen vergunning, maar denk dat dit vergunningsvrije bouw kan zijn.

Prefab opbouw op bestaande woning 35 m2

Wij zien graag een offerte voor een prefab opbouw op onze bestaande woning. De opbouw moet ongeveer 35 m2 gaan worden. Bouwtekeningen zijn aanwezig en de vergunning verwacht ik deze week binnen te krijgen. De buren hebben een dakopbouw, daar kon gekozen voor worden tijdens de bouw. Wij waren echter te laat met het kopen van de woning. Nu willen wij graag de dakopbouw ook realiseren. Constructie tekeningen en bouwtekeningen zijn allemaal aanwezig. De gevel willen we met keralit. Voren komen twee ramen, achter komen vier kozijnen tot aan de grond. Kozijnen van hout. Het dak wordt dicht. Een trap en traptoegang moeten ook nog worden gemaakt. We hebben nu zonnepanelen op het dak, deze moeten dan ook weer op het dak komen van de opbouw. We zouden een semi-complete oplevering willen hebben. Isolatie materiaal en gipsplaten aan de binnenkant willen we en ook leidingwerk en elektra. Stucwerk is niet nodig. We zouden het graag deze zomer gerealiseerd hebben.

Kelder in de achter in de tuin bouwen (storten of in kleine delen opbouwen)

Ik wil een kelder achter in de tuin aanleggen van 6 x 3 meter en 2,3 tot 2,5 meter hoog met trap toegang vanuit de tuin, voorkeur voor verzonken trap met toegang klep/deur naar de kelder. Vergunning zou aangevraagd moeten worden waarbij ik graag ondersteuning krijg. Electra in de kelder alsmede beperkt daglicht door middel van koekoek. Veel afwerking zal ik zelf doen, maar dit graag in overleg houden. Waterleidingen zijn misschien nodig, maar ik denk van niet. De tuin is 10 meter diep en hij moet achter in de tuin, er is geen achterom en er staan achter een aantal garages. De woning met bovenburen bestaat uit 4 woonlagen met puntdak/zolder. Eventuele prefab wanden dienen over de woning heen te gaan of klein genoeg te zijn om door de hal te kunnen. Ik denk dus aan een de opties: storten van een betonnen kelder door middel van skelet bouw, of opbouwen met delen die via de hal kunnen. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten raming zou zijn.

Prefab serre aanbouw

Beste meneer/mevrouw, Wij willen graag een (prefab) serre laten plaatsen over de gehele breedte van de woning. De afmetingen voor de serre zijn 5,20 breed en 1,5 meter diep. Wij ontvangen het liefst een offerte met zoveel mogelijk variaties. Dus de prijzen van de verschillende glassoorten en andere materialen (zoals hout of kunststof) en het verschil tussen een serre op maat en een prefab serre. Daarnaast zouden we ook graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de zijkanten (2 x 1,5 meter) van steen gemaakt worden. Om de serre direct aan de woonkamer te laten grenzen zullen ook de draagmuren verwijderd moeten worden, dit mag meegenomen worden in de offerte. We ontvangen ook graag meer informatie over de vervolgstappen. We willen graag starten met de bouw van de serre vanaf 02-06-2020. Maar de maanden juli/augustus mogen ook gebruikt worden. Het funderingsrapport is in de maak. Groetjes.