Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw van een praktijk atelieruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw van een praktijk atelieruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw van een praktijk atelieruimte

Bouw van een praktijk/atelieruimte

Nieuw te bouwen eenvoudige praktijk/atelierruimte, parterre en verdieping 12 x 4.40 meter. Er zijn tekeningen beschikbaar, vergunningen zijn ook aanwezig. Tevens advies omtrent elektrische vloerhoofdverwarming, in combi met zonnepanelen?

Bouw nieuwe praktijk

Wij hebben een nieuwe locatie gevonden voor een Orthodontische praktijk. 303 m2 groot en compleet kaal, nieuwbouw. Tekeningen worden op dit moment gemaakt, maar bouwexpertise is hard nodig. Binnenindeling en wat voor natte ruimtes komen erin. Waar komt elektra en water. Hoe bouw je dat? Project moet einde van dit jaar afgerond zijn.

50 vierkante meter garage/praktijk ...

50 vierkante meter garage/praktijk ruimte; Complete bouw. Plat dak. Fundering, metselwerk. Afgebouwd van binnen. Ik heb ook een tekeningen nodig. 1 mei krijg ik de sleutel van de nieuwe woning, dus dan kunnen we starten.