Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw Notariswoning in Hengelo? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw Notariswoning in Hengelo. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw Notariswoning in Hengelo

Bouw Notariswoning in Hengelo

Graag willen wij een notariswoning aten bouwen, van 9 x 12 meter. Het huis komt op een kavel van 550 m2. De oplevering moet casco zijn, met 2 verdiepingen + zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten.

Notariswoning bouwen

We willen een nieuwe woning laten bouwen. Het moet een notariswoning worden op een kavel van 800 m2. Het huis zelf moet 120 m2 worden. Ik heb nog geen bouwtekeningen en vergunning. Verder moet het compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 garage, zonnepanelen, warmtepomp en wil ik dat het traditionele bouw wordt.

Vrijstaande woning nieuw laten bouwen

Graag zouden we wat meer informatie ontvangen over een te bouwen woning in Dordrecht. De maten van het bouwvlak zijn 9 meter breed bij 13 meter lengte (maximale bouw). De woning moet uit twee volledige woonlagen bestaan en de sfeer zal richting notariswoning of herenhuis gaan. Graag verneem ik uw reactie.

Begeleiding van de bouw

In april 2018 start men met het bouwen van onze notariswoning. De woning zal 3 woonlagen krijgen, een kelder en een garage. De prefab bouw willen wij graag laten begeleiden en hiervoor zoeken wij een bouwbegeleider. De tekeningen en de meeste voorbereidingen zijn getroffen voor de start maar graag maken wij een afspraak om alles goed te laten verlopen.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning

Wij hebben in een buurgemeente een optie op een bouwperceel van 700 m². Wij hebben inmiddels onze eigen woning verkocht en gaan half oktober tijdelijk naar een huurwoning. We willen op de bouwkavel graag een vrijstaande woning laten bouwen, type notariswoning of boerderijwoning. We hebben 15 jaar geleden ons huidige huis ook laten bouwen en ervaring met de procedures. We willen graag in contact komen met aannemers, die voor ons in het voortraject al aan de slag kunnen, maar ook de woning volledig kunnen bouwen. Ook het ontwerp, de bouwtekeningen en vergunningsaanvraag moet worden verzorgd. Er moet ook een vrijstaande schuur bij de woning komen. We moeten nog bekijken of we die casco laten bouwen of toch volledig afgewerkt. Omdat ons huis al verkocht is, hebben we al wel een termijn in gedachte voor de start van de bouw en oplevering. We nodigen bedrijven die ruimte in de agenda hebben voor een dergelijk project graag uit voor een nader gesprek.

Bouw woonhuis

Bouw vrijstaande woning, type Notariswoning. Afmeting ongeveer 9 bij 12 meter. Gemetselde woning, pannendak, fundering, kozijnen etc. Er moet ook geheid worden. Gedeeltelijk afgebouwd, dit in overleg. Inhoud van de woning 600 kuub. Globale tekening is aanwezig. Zijn bezig met de aankoop van de grond.

Woning bouwen

Bouw nieuwe vrijstaande woning. 700m3. Optie op kavel. Prefab of traditionele bouw, notariswoning bijvoorbeeld, frontbreedte 10m.

Geachte, wij willen in gem. montferland ...

Geachte, wij willen in gem. montferland een nieuwbouw"notariswoning" bouwen. start per omgaande Grote ca. 10 - 12 x 7 - 8 mtr x 3 mtr. goot hoogte. Graag hadden wij offerte gehad voor gehele bouw-tekening. Gaat om de vergunning en de welstand.

ik wil een woning volgens de ...

ik wil een woning volgens de traditionele bouw, met een uitstraling die lijkt op de 'notariswoning'. Ik heb een kavel van 22 meter breed en 20 meter diep tot mijn beschikking. Het ligt gelegen in de Noorderplassen west in Almere.Wij willen op de begane grond een woonruimte die bestaat uit een open keuken, woonkamer , aparte eetgedeelte een serre en een werkkamer, de garage willen wij als een woonruimte. Op de eerste verd. willen wij min. 2 grote slaapkamers waarvan een masterbedroom met een inloopkast. op de tweede verdieping een vaste zolder met knieschotten en aansluiting voor een wastafel en de mogelijkheid om er slaapkamers van te maken.