Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw duurzame woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw duurzame woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw duurzame woning

Bouw duurzame woning

Ik wil een duurzame woning (5,10 bij 10 m) laten bouwen op een kavel van 100 m2. Het moet een lessenaars dak of een kap dak hebben, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet houtskeletbouw zijn met een gemetselde buitenkant. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.

Opbouw bouwen

Wijnazijn ons aan het oriënteren voor een opbouw op onze huidige woning. Deze woning is 6 meter breed en 10 meter diep. Het gaat dan om een volledige verdieping. In onze omgeving zijn meerdere opbouwen gebouwd/geplaatst. Wij zullen een soortgelijke bouw willen echter zijn wij nog niet bekend met de gebruikte materialen. Het liefst willen wij duurzame materialen gebruiken die goed zijn voor het milieu en lang meegaan. De opbouw zal opgedeeld worden in twee grote slaapkamers en een bergruimte in het midden. Zie foto’s voor indicatie. Daarnaar is een vereiste dat er zonnepanelen op het dak geplaatst kunnen worden. Deze zijn al aanwezig op het bestaande dak en zullen door het plaatsingsbedrijf eraf en weer op geplaatst worden. Ik hoor graag van u wat de kosten zullen zijn.

Schuimbeton storten

Graag zouden wij van u een offerte willen ontvangen voor het spuiten van ongeveer 120 m3 schuimbeton. Type 500 bij een dikte van 50 cm. Levering om en nabij 27 juli 2018 in Ten Boer. Het betreft de fundering van een bijzonder project in Ten Boer waar wij met zoveel mogelijk tweedehands en duurzame bouwmaterialen een alternatief dorpshuis van strobalen en kalkhennep gaan bouwen met een aardbevingsbestendig houtskelet. De financiering gebeurt geheel uit eigen zak, want er zijn geen fondsen binnen de gemeente beschikbaar en het geheel wordt gebouwd in de vorm van workshops waarin je leert hoe je je huis op duurzame wijze kunt bouwen. Graag willen wij u vragen of het mogelijk is om een speciale prijs te maken, omdat het budget beperkt is en de fundering de grootste hap is. In ruil daarvoor werken we graag zoveel mogelijk mee waar mogelijk. We zijn allemaal werkzaam in de bouw, hebben veel ervaring met beton (geen schuimbeton) en zijn met minimaal 5 man sterk om te helpen. Ook bieden we jullie naamsbekendheid aan, omdat jullie project groot vermeld kan worden op ons ‘mede mogelijk gemaakt’ bord dat naast het gebouw geplaatst gaat worden en het aardbevingsbestendig bouwen met stro en duurzaam schuimbeton zijn natuurlijke populaire items in tijden van verduurzaming dus de media-aandacht is groot. Veel media (Dagblad van het Noorden, Radio 1, RTV Noord, OogTV en lokale media) hebben al toegezegd een verslag te willen maken van de bouw. Ook is er een grote opening gepland met de gemeente Groningen, provincie en vertegenwoordigers uit de bouw waarop jullie product ook de nodige aandacht kan krijgen. Wij hopen van harte op uw medewerking en een mooi aanbod om de basis van dit bijzondere gebouw te kunnen realiseren.

Dakterras aanleggen

We willen een dakterras laten aanleggen van ongeveer 40 vierkante meter. Hiervoor moet nog een vergunning worden aangevraagd. Over het materiaal van het dakterras zijn we nog niet uit, in ieder geval meer duurzame materialen. Wel zal er een zwevende constructie gemaakt moeten worden, aangezien ons dak niet sterk genoeg is om een dakterras direct op te bouwen. We zouden graag een offerte ontvangen over aanvraag van vergunning (waarvoor bouwtekeningen gemaakt moeten worden). Voor deze bouwtekeningen hebben we al allerlei documenten van het stadsdeel in ons bezit en deze hoeven dus niet te worden opgevraagd. Ook zouden we graag een offerte ontvangen voor de bouw van een dakterras van 40 vierkante meter met een duurzaam materiaal (bijvoorbeeld kunstof), Hartelijk dank! Graag benaderen via de mail.

Huidige garage (ong 6.25x3m)moet ...

Huidige garage (ong 6.25x3m)moet vervangen. Aangrenzende bijkeuken van woning is '70, mag ook evt vervangen. deze staat haaks op garage en is 2x 3.20 m. Dit is weer gebouwd aan uitbouw keuken; ong 1m. garage moet ruimte bieden aan muziekstudio (geluidsgeisoleerd) en auto. liefst met schuin dak voor bergruimte oid. Wij willen graag degelijke duurzame bouw. Graag willen wij de mogelijheden verkennen voor het gehele plan. Apart hiervan hebben we het plan om de badkamer op de 1e etage van ons jaren '30 huis uit te breiden. Er is een gegoten cementvloer en wij willen graag advies over de mogelijkheden en kosten

moderne woning met veel licht en glas. ...

moderne woning met veel licht en glas. Strak van bouw en duurzame materialen.

Er dient een fundering te worden gemaakt ...

Er dient een fundering te worden gemaakt als start voor de bouw van een serre (hiervoor moet grond worden afgevoerd). Dan moet er een vloer in, zowel basis als afwerkvloer, dan het 'karkas' van de serre met veel glas en duurzame materialen die passen bij de stijl van het huis (20-er jaren woning). Er zal verwarming, electra, etc. moeten worden geplaatst.