Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bouw Bungalow? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bouw Bungalow. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bouw Bungalow

Nieuwe dakconstructie

Betreft een bungalow met schuin dak waarbij we hoogte en daarmee bovenverdieping willen vergroten. Boven nu 2 meter stahoogte. Maatvoering buitenmaat van de woning 12x7 meter. Bedoeling is om lange kanten 1 meter op te metselen (buitenblad) en verder houtskelet. Idem voor zijgevels. Wijze waarop (preafab/in de bouw opbouwen) maakt niet uit. Zijgevels geen ramen meenemen nog, alleen opmetselen/ houtskelet. Wil op basis van sloopwerk en algemene maatvoering een richtprijs hebben voor een normaal geisoleerde kap, met standaard dakpannen 4 dakramen, en opmetselen. Omdat het erg algemeen nog is wat ik vraag besef ik me dat er nog veel kosten bij zullen komen aan binnenafwerking, tekeningen, berekeningen etc.

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.

Bouw Bungalow

Wij hebben een kavel gekocht en willen een bungalow bouwen met schuin dak maar enkel begane grond van ong 100 m2. De kavel is 463 m2. We willen 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 los toilet en 1 toilet in de badkamer. Complete afwerking met elektra, stucwerk en een fundering. We hebben nog geen vergunning en nog geen bouwtekening.

Bungalow bouwen

Ik heb een goedgekeurde bouwaanvraag voor een nieuwe woning in Drunen. De woning wordt een bungalow, plat dak, van 200 m2 binnenmaat. De bouw is smal en lang, ongeveer 7,5/6,5 m1 bij 34 m1. Waarschijnlijk begint de bouw pas eind 2020. De isolatie wordt optimaal, trippel glas rondom, vloerverwarming. Er komen 3 badkamers, 2 voor incidenteel gebruik. Daarnaast 3 tappunten voor warmwater. Er komt een optimaal aantal zonnepanelen op het platte dak. Naast het verwarmen van de woning is dus warmwater nodig voor 3 douches en 6 wastafels/gootstenen. Meeste tijd wordt de woning door 2 mensen bewoond, incidenteel door 4 of 6 (bed&breakfast). Rechts (oost) naast de woning staat al een nieuwbouw woonhuis met warmtepomp grond-water. Links (west) en voor (zuid) zijn en komen geen woningen. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie.

Opbouw bungalow

Wij hebben recent een huis gekocht (bungalow gelijkvloers). We willen hierop een opbouw gaan maken, en willen graag jullie interesse peilen voor een dergelijk project. Offerte hoeft niet direct, maar als 1 van jullie (liefst vandaag) even 10 minuten heeft om richting te geven zouden we dat heel fijn vinden. Dit in verband met financiering waar we mee bezig zijn nu. We zoeken een raming om mee te kunnen rekenen nu - verzoek tot offerte volgt zodra we tekening gemaakt hebben. Achtergrond: Bouwjaar 1975 Houten dakconstructie op stenen muren, 200 m2 betonnen fundering Muren opbouw bovenop bestaande muren, zie schets Toegang tot verdieping met te plaatsen wenteltrap Oppervlak opbouw plm 80 m2 - 2 slaapkamers, werkkamer, toilet Materiaalkeuze - houtskelet of anders naar jullie voorkeur Afwerking buitenzijde: we denken bakstenen van bg met crepi te willen na isoleren, dus een materiaal wat daarbij past voor de opbouw. Isolatie muren en dak conform nieuwbouweisen huidige bording naar boven verplaatsen Afwerking binnenzijde: elk van de 3 kamers 1 raam vanaf 1 m hoogte muurbreed cf foto. In juni 2020 krijgen wij de sleutel en in juli 2020 willen wij er gaan wonen. Dus zo snel mogelijk na juni willen wij beginnen met de bouw van de opbouw. Mijn vraag is hoelang de bouw gaat duren en of dit prefab kan? Ik zoek iemand die dit project volledig kan aannemen, van opbouw tot afwerking. Dus graag een complete oplevering. Ik ga ervan uit dat de trap realiseren bij de klus hoort.

Bouw nieuwbouw woning

Wij willen een stenen bungalow laten bouwen van 600 KUB in mei/ juni 2020. Vloeroppervlakte is rond de 150/ 160 m2. Boven op komt een gedeeltelijke opbouw van 30 m2 en een hoogte van 3 meter. De bungalow wordt niet plat, deze wordt L-vormig, op de hoek komt een verhoging met een lessenaarsdak. Aan de andere kant komt er een schuine kant tegenaan zodat er een vide ontstaat in de woonkamer. Er moet een mogelijkheid zijn om slaapkamers te laten realiseren in de opbouw. Het opbouwgedeelte met zink bekleden, daar komt een raamwerk in de enkelsteens muur en deze met zink afwerken. We hebben de kavel gekocht, daarvan vindt 2 maart de overdracht plaats. De vergunning aanvraag moet nog gebeuren. De tekening hebben we al laten maken, maar donderdag heb ik een afspraak voor de bestektekening. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een casco oplevering. Eventueel regelen wij de kozijnen zelf.

Fundering voor bungalow

Ik wil graag advies voor het storten van een betonnen fundering voor een prefab houtskelet bouw bungalow. 9 x 13 m.

Woning maken

Ik wil een nieuwbouw woning laten bouwen van 13 bij 15 meter. Het gaat om een bungalow, deze moet dus 1 woonlaag hebben. Ook hebben wij een fundering nodig en moet de bouw gemetseld worden. Ik wil dat alles volledig wordt afgewerkt. Ik heb nog geen tekeningen maar deze zal ik binnenkort hebben. Ook moeten er leidingen doorgetrokken worden en komen er 4 slaapkamers.

Prefab bungalow of woning bouwen

Gelijkvloerse woning van ongeveer 100 m2. De wens is om in ieder geval twee slaapkamers, keuken, badkamer en een woonkamer te hebben. Er mag een zolder op. Het idee is wel om zo klimaat neutraal mogelijk te bouwen. Als ons huidige huis verkocht is kan er direct gestart worden met de bouw.

Uitbouw aan de achterzijde van een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht en krijgen daarvan op 1 mei de sleutel. Wij willen de woning aan de achterzijde uitbouwen met 690 x 550 cm, 300 cm hoog. In de aanbouw willen we een lichtstraat op het platte dak en aan de achterzijde veel glas. De aanbouw komt aan 2 zijden vast te staan aan de bestaande bouw. We willen graag een offerte ontvangen voor het maken van de fundering. Daarnaast willen we graag een prijsindicatie voor de totale aanbouw, exclusief de lichtstraat. Het is onze wens om de aanbouw op korte termijn na de overdracht te laten maken, maar bij een goede aanbieding zijn we flexibel en kunnen we het in onderling overleg met u inplannen.